ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ …. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ
Η ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ…..
ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΝΙΚΟL SALAMINIOS

Γαλλία: Σύσκεψη για την τρομοκρατική απειλή από Μπιν Λάντεν
σχολιάστε και εσείς
O γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί ανακοίνωσε ότι θα συγκεντρώσει αύριο Τετάρτη στο Μέγαρο των Ηλυσίων τους υπεύθυνους του τομέα της ασφάλειας για να συζητηθούν οι τρομοκρατικές απειλές κατά της χώρας, μετά από τις προειδοποιήσεις του Οσάμα Μπιν Λάντεν κατά της Γαλλίας και τις αποστολές παγιδευμένων δεμάτων στις ΗΠΑ.
“Θα συγκαλέσω εγώ ο ίδιος μια σύνοδο των υπευθύνων του τομέα της ασφάλειας αύριο Τετάρτη στο Παρίσι”, ανακοίνωσε ο γάλλος πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου με τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον στο Λονδίνο μετά την ολοκλήρωση της φετινής διμερούς συνόδου Γαλλίας-Βρετανίας.
Ο κ. Σαρκοζί έκρινε πως η τρομοκρατική απειλή κατά της Γαλλίας είναι “εξαιρετικά σοβαρή” .
“Η επαγρύπνηση μας είναι πλήρης. Συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας όχι απλώς καθημερινά, αλλά ώρα με την ώρα. Ανταλλάσσουμε πληροφορίες, διασταυρώνουμε τις προτάσεις των μυστικών μας υπηρεσιών και προσπαθούμε να εναρμονίσουμε τις κινήσεις μας”, είπε ο κ. Σαρκοζί.
Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες εντοπίστηκαν δύο παγιδευμένα πακέτα με προορισμό τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα συναγωγές στο Σικάγο. Τα δύο πακέτα βρίσκονταν σε αεροπλάνα που εκτελούσαν μεταφορές πακέτων μη συνοδευόμενων και εντοπίστηκαν το ένα στο Λονδίνο και το άλλο στο Ντουμπάι.
Παράλληλα την περασμένη εβδομάδα σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα,Οσάμα Μπιν Λάντεν απείλησε τη Γαλλία με επιθέσεις εάν δεν αποσύρει τα στρατεύματά της από το Αφγανιστάν.

NOOZ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΩΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΚΩΜΙΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΨΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΡΩΣΟ ….ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ……

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *