ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟ ,ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ,Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ Κ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ,Ο ΛΑΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ..ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ Κ ΤΑ ΣΙΓΟΨΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΝΟΣΗΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,Κ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ…..
ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” Κ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ..
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ..

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ?

ΙΔΟΥ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ……

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    μιλησε ο καραγκιοζης που ο παππους του ηταν δικτατορας μεγαλωσε σε οικογενεια με λεφτα δεν δουλεψε ποτε στην ζωη του και εδω και τριαντα χρονια παιρνει μεγαλο μισθο απο το ελληνικο κρατος
    γιαουρτοστε τον βριστε τον οπου τον βρειτε και αν δεν θελετε μην ανησυχειτε ερχονται και οι "κρεμαλες" για τετοιους αλητες τεμπεληδες ανηθικους πολιτικους

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αρθρογραφε,πολυ ηττοπαθεια βρε αδερφε…
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ…
    ΛΟΒΕΡΔΟΣ πασοκ ή ΜΕΓΚΕΛΕ ΝΑΖΙ ?
    Αποφασίζουν και διατάσσουν
    να γίνουμε δότες… !!

    Εν δυνάμει δότες οργάνων θα είναι στο εξής όλοι, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το νέο προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις που δόθηκε στη δημοσιότητα. Μόνο όσοι θα έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους, όσο ζουν, με δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, δεν θα είναι εν δυνάμει δότες.

    Σου λέει αφού όλοι οι Έλληνες μας δίνουν διαρκώς ένα συγκεκριμένο όργανο με τους δίδυμους αδένες του, αν δεν το κάνουμε έτσι δεν βλέπουμε δότη ούτε με κιάλι. Μία απορία έχω: αν κάποιος αμφισβητήσει το γνήσιο της υπογραφής, ο Άγιος Πέτρος έχει μέιλ για να βεβαιωθούμε, ή είναι ψηφιακά αναλφάβητος;

    Επίσης, από το προσχέδιο προσδιορίζονται με σαφήνεια οι περιπτώσεις στις οποίες θα πρέπει να γίνεται αφαίρεση οργάνων από ζωντανό δότη. Το ζήτημα αυτό, που αφορά κυρίως τους νεφρούς, μέρος του ήπατος και άλλα όργανα, επιτρέπει τη μεταμόσχευση από ζώντα δότη μόνο στον ή στη σύζυγό του, σε ασθενή με τον οποίο υπάρχει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, σε συγγενή μέχρι και 4ο βαθμό εξ αίματος και 2ο βαθμό εξ αγχιστείας και σε πρόσωπο που υπάρχει άμεση προσωπική και συναισθηματική σχέση. Στην τελευταία περίπτωση θα πρέπει να δίνεται ειδική άδεια με δικαστική απόφαση αφού ελεγχθούν όλες οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντα δότη αλλά και η κατάσταση της ψυχικής του υγείας, της ουσιαστικής σχέσης και του συναισθηματικού δεσμού που έχει ο δότης με τον λήπτη.

    Για τα ζευγάρια που δεν δίνουν ούτε το πυρετό τους «στο άλλο τους μισό», θα υπάρξει ειδική ρύθμιση ;
    Υπάρχει μέριμνα απαγόρευσης στον Υπουργό Οικονομικών να πουλάει τα νεφρά μας για να μειώσει το έλλειμμα ;
    (ζήσε με το άλλο μη μας πει)..

    Σε ότι αφορά τις τράπεζες βλαστοκυττάρων (αιμοποιητικών κυττάρων) θα ιδρύονται στο εξής με απόφαση του υπουργού Υγείας και σύμφωνη γνώμη του ΕΟΜ και θα λειτουργούν αποκλειστικά μόνο σε νοσηλευτικά ιδρύματα, στον Δημόκριτο και στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.
    Πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια αυτό με τα βλαστοκύτταρα Διάφορες εταιρείες θησαύρισαν από τη φύλαξη τους, στην πραγματικότητα είναι απίθανο να τα χρειαστεί το νεογνό αργότερα, λόγω της μικρής τους ποσότητας αλλά και πιθανής ύπαρξης του ίδιου προβλήματος και στα βλαστοκύτταρα.

    Στο προσχέδιο προβλέπονται ποινές για όσους με τη δική τους συναίνεση δίνουν όργανά τους προς μεταμόσχευση και πολύ αυστηρότερες ρυθμίσεις του προβλέπουν ακόμη και κάθειρξη δέκα ετών και πρόστιμο 290.000 ευρώ για οργανωμένες ομάδες που συμμετέχουν στη διακίνηση και εμπορία οργάνων.

    Πως προσδιορίστηκε το ποσό ;
    Έγινε έρευνα αγοράς ;
    Τόσο κάνει το συκώτι, τόσο το επινεφρίδιο, τόσο το δάκτυλο ;

    Πάντως είναι σωστό να μη θάβουμε τα μοσχεύματα.
    Τώρα αν αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος,
    έχουμε τις επιφυλάξεις μας…

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
    ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΔΟΣΙΜΟ
    ΟΡΓΑΝΩΝ. ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
    ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ !!!

    ΠΑΣΟΚ: Η τελική λύση.ΧΙΤΛΕΡ ΖΕΙΣ..ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    οχι φιλε μου δεν θα σε πιστεψουμε σ αυτη σου την προπαγανδα δεν θα μας πεισετε εσυκι ο παγκαλος ο πανκακος επρεπε να λεγετε οτι εμεις φταιμε κι απο πανω για την αποδομηση της κοινωνιας που τοσο εντεχνα φροντισαν οι πανκακοι της χωρας και ο παγκοσμιος σιονισμος ιοτι και αυτο ακομα το συνοθυλευμα του νεοελληνικου σημερινου εθνους ειναι αξιοζήλευτο και διαθέτει χαρακτηριστικά μοναδικά .τι να πρωτοαριθμησω το κεφι του την ζωντανια του την φιλοξενία του το φιλοτιμό του την ελεύθερη σκέψη του την ζεστασιά του το μυαλο του που μεγαλουργει οπου του επιτρέψουν οι συνθήκες την ευαισθησία του την προσφορά του την εφευρετικοτητα του ;;;;κι αυτα ειναι χαακτηριστικά δικά μας!!! δικα΄μας!!!!! ουτε των αρχαίων ούτε κανενός άλλου .Δεν διεκδικώ κανενός την δόξα γιατί δεν την χρειάζομαι είναι δικαιωμα μας ομως να διεκδικούμε τον δικό μας εαυτο που ειναι αυτός !!!καί ειναι κορυφαιος και αξιοζήλευτος .ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ;;;ΟΧΙ .ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΚΑΚΟΥΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Διάβασα κομμάτια από την συνέντευξή του στο νιουσποστ..Μπορεί σε κάποια ο χοντροπάγκαλος να έχει δίκιο αλλά όλα αυτά που λεέι είναι όσα μου είπε και η κυρία Κατίνα προχθές στην λαϊκή…To παχύδερμο που δεν έχει δουλέψει ποτέ του αφού γι' αυτόν και τα παιδιά του φρόντισε ο δικτάτορας παππούς του, γιατί δεν παραιτήθηκε τόσα χρόνια από το παΣΟΚ που διόριζε ΔΥ όπως λέει; γιατί δεν λέει πόσους διόρισε συτός -εκτός από την κόρη του και τη γυναίκα του;- Λέει ο μακάκας οτι οι μίζες δεν αύξαναν το έλλειμμα νομίζωντας οτι απευθυνεται σε κάφρους. Μα οι μίζες ασφαλώς και αυξάνουν το έλλειμμα αφού αυξάνουν τις τιμές. Γιατί αγοράσαμε τα μαχητικά και τα υποβρύχια σε εξωφρενικές τιμές σε σχέση με άλλα κράτη; Για να πάρουν αυτοί όλοι οι άθλιοι τις μίζες τους.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ.
    ΜΑΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΑΝΕ 8000 ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΜΑΣ ΕΜΠΟΤΙΣΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ, ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΠΛΕ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ.
    ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ 8.000.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ποιος λαος ?
    πιπες κανει εδω και χρονια ,αμορφωτος, μικροαπατεωνας,υποταγμενος.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ

    DARK

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *