Αστυνομικός ο δράστης


Στο εμπορικό κέντρο «The Mall» στην περιοχή του Αμαρουσίου άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς από την Αλβανία, ηλικίας 31 και 32 ετών, και δύο Έλληνες, 39 και 44 ετών, ο τελευταίος αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας, για……
διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης από την Αλβανία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πριν από τέσσερις μήνες είχαν την πληροφορία πως δύο Έλληνες, από τους οποίους ο ένας αστυνομικός, μεσολαβούσαν για την ανεύρεση σημαντικών ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, που εισήγαγαν Αλβανοί από την Αλβανία.

Θέλοντας να τους προσεγγίσουν, τοποθέτησαν αστυνομικό, δήθεν ενδιαφερόμενο για αγορά μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, με αποτέλεσμα να συμφωνηθεί αγοραπωλησία 200 κιλών, αντί 1.000 ευρώ το κιλό, για τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής, πίσω από το κτίριο του πολυκαταστήματος « The Mall ».

Τη στιγμή της συναλλαγής, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών επενέβησαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν:
• Ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 203 κιλών και 150 γραμμαρίων.
• Ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
• Ένα περίστροφο 0,38″ με έξι φυσίγγια.
• Τριάντα δύο φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων.
• Έξι κινητά τηλέφωνα.
• Το χρηματικό ποσό των 680 €.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ ΘΑ ΣΕ ΡΗΜΑΞΟΥΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ!!!!!ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ,ΤΡΩΣ ΤΟ ΑΥΤΩΦΟΡΟ,ΓΙΑ 1-2γρμμ,ΣΕ ΔΙΚΑΖΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ(ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ),ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ!!)ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!! ΓΙΩΡΓΟΣ.Κ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Γιαυτό εγώ επιμένω ότι τα δικά μας τα μπουμπούκια κάνουν το χειρότερο κακό. Αν έκαναν μονάχα σωστά τη δουλειά τους και λειτουργούσαν ως ευσυνείδητοι Έλληνες πολίτες…..

    Reply
  3. lysias

    γιατί υπάρχει περίπτωση άμα δεν είναι μπάτσοι στο παιχνίδι να γήινη τίποτα …..????????
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ……

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *