Εθνικό Μέτωπο – Ο τομέας πολιτισμού για το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ.

Με αφορμή τον έναν χρόνο κλεισίματος της Ε.Ρ.Τ., ο τομεάρχης πολιτισμού για το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κ. Πάνος  Χατζηγεωργιάδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

“Η Εθνική ραδιοφωνία και τηλεόραση, υπήρξε δυστυχώς μία ακόμη αμαρτωλή ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας και…
είχε καταντήσει έρμαιο της μικροπολιτικής και των συμφερόντων του δίπολου που κατέστρεψε την χώρα και σήμερα ισχυρίζεται αναιδώς, πως βρίσκεται στην εξουσία με σκοπό να την διασώσει, του παλαιοδικομματισμού της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
  Είναι σίγουρο πως εδώ και πάρα πολλά χρόνια, υπήρχε η ανάγκη εξυγίανσης του συγκεκριμένου κρατικού φορέα, όμως ο πραξικοπηματικός τρόπος του κλεισίματος, δεν έφερε σε καμία περίπτωση τα αναμενόμενα αποτελέσματα, έτσι ούτε η ποιότητα της Ε.Ρ.Τ. βελτιώθηκε, ούτε ουσιαστικές αλλαγές επήλθαν και το μόνο που έμεινε συνειδησιακά στον λαό είναι το “πραξικοπηματικόν” της καταστάσεως πριν απο έναν χρόνο αυτές τις μέρες, εν μέσω δημοκρατίας.
   Χωρίς αυτό σε καμία περίπτωση να σημαίνει πως μπορεί αυτό το γεγονός, να αναδειχθεί σε “πανυγηράκι λαικού αγώνα”, ο τρόπος του κλεισίματος αποτελεί δείγμα μίας κατά το δοκούν δημοκρατίας η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον ουσιαστικό εκφασισμό της Ελληνικής κοινωνίας.”

http://iperalitheias.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *