Αστυνομικό Δελτίο: Τσαντάκηδες, ναρκωτικά και μια κλοπή

Σύμφωνα με έγκληση που υπεβλήθη την 15.10 ώρα της 6-4-2011 , στην Υποδ/νση Ασφαλείας Μυτιλήνης , από 64χρονη ημεδαπή , την 14.50 ώρα της ίδιας ημέρας , ενώ αυτή κινούνταν πεζή επί της οδού Στρ. Μυριβήλη , στη Μυτιλήνη , δύο άγνωστοι δράστες οι…..
οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, άρπαξαν την τσάντα της , η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 600€ ,
το κινητό της τηλέφωνο και διάφορα άλλα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα , σύμφωνα με τη δήλωση ανωτέρω παθούσας. Προανάκριση για το αδίκημα , ενεργείται από την Υποδ/νση Ασφαλείας Μυτιλήνης .

Ναρκωτικά σε γλυκά του κουταλιού

Την 5-4-2011 και ώρα 13.20 , σε αγροτική περιοχή της Γέρας , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης , συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός , γιατί σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην αγροικία του , με τη συνδρομή του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της ιδίας υπηρεσίας , ανευρέθηκαν δύο γυάλες , οι οποίες περιείχαν κάνναβη , καθαρού βάρους 19 γραμμαρίων .
Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν .
Δράστης με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του , οδηγήθηκε αρμοδίως .

Λήστεψαν ξανά τον Δήμο Λέσβου

Ανακοινώνεται ότι ο Αντιδήμαρχος Καλλονής Ευάγγελος Γιαβάσης υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, οι οποίοι προ διημέρου διέρρηξαν την κλειδωμένη σιδερένια πόρτα της περιτοιχισμένης περίφραξης των Δημοτικών Σφαγείων Καλλονής και έκλεψαν α) ένα πιστόλι θανάτωσης μοσχαριών αξίας 1500 Ευρώ, β) μία «δαγκάνα» αναισθητοποίησης αιγοπροβάτων αξίας περίπου 300 Ευρώ.Επίσης, στον Βιολογικό Καθαρισμό Καλλονής άγνωστοι
έσπασαν την πόρτα της περίφραξης, κατέστρεψαν το μηχάνημα ψυκτικής, έκοψαν και αφαίρεσαν χαλκοσωλήνες, προκάλεσαν ζημιές στον ηλεκτρικό κεντρικό πίνακα, έκοψαν το εξωτερικό καλώδιο της κεντρικής μονάδας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο και αφήρεσαν καθώς και τις δύο πόρτες. Κατά των ανωτέρω ο Αντιδήμαρχος Καλλονής Ευάγγελος Γιαβάσης υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά και ζήτησε την τιμωρία τους καθώς και την ανεύρεση και απόδοση των κλοπιμαίων, η ζημιά των οποίων δεν μπορεί να υπολογιστεί επ’ ακριβώς.

http://www.lesvosnews.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *