ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

Διεγράφη από την ΟΝΝΕΔ ο υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οικονομικού!
‘Αμεση αντίδραση της Μεσογείων στην ανακοίνωση που στρεφόταν κατά της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά

Εκτύπωση Σύσταση
Άμεση ήταν η αντίδραση της κεντρικής διοίκησης της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην….
ανακοίνωση της ΔΑΠ Οικονομικού που στρεφόταν κατά του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά. Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος της γαλάζιας παράταξης στην Σχολή, διεγράφη από τα μητρώα της Οργάνωσης, ενώ στην σχετική ανακοίνωσή της, η Μεσογείων αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του, αλλά με πολιτικούς όρους και όχι με ύβρεις. Δεν θα ανεχθούμε παρόμοιες συμπεριφορές».

ΣΧΟΛΙΟ: Τελικά η εσωτερική ένταση στη ΝΔ του Σαμαρά με την ΟΝΝΕΔ – ΔΑΠ της Νέας Δημοκρατίας, είναι η καλύτερη απόδειξη των συνεπειών της πελατειακής λαίλαπας του Δικομματισμού σε συνεργασία με την αριστερά του αποελληνισμού και του χάους που κατέστρεψαν την παιδεία. Άλλωστε οι μέντορες του πανεπιστημιακού βιασμού υποσχέθηκαν στους πελάτες τους ότι με το που γίνουν κυβέρνηση θα επαναφέρουν τους φοιτητές στη διοίκηση κατά το αναρχοαριστερό πρότυπo.
Ο Αντωνάκης και ο Γιωργάκης θα υποστούν την πολιτική σήψη, από εσωτερική μόλυνση, από το μικρόβιο που οι ίδιοι έφτιαξαν για να στηρίξουν τον πελατειακό δικομματισμό σε πλήρη συνέργεια με την αναρχοαριστερά. Την κομματ(ια)οποίηση της Πανεπιστημιακής Παιδείας σε θερμοκοιτίδα κυριλέ δικομματικών λαμογιών της μίζας και της αρπακτής από τη μία και κουκουλοφόρων της μολότωφ και της καταστροφής από την άλλη με μία κοινή συνέπεια για την Ελλάδα. Την πλήρη αποδόμησή της στο βωμό της διαπλοκής και των εξωεθνικών συμφερόντων!

http://politikianatheorisi.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *