Ο Φούφουτος (Σόρος), ο Ξεσκούφωτος (Ντερμπεντέρης)… και ο ΓΑΠ…

που μάσαγε (δεν μας διευκρίνισε τι ακριβώς, η κυρία Κανέλλη. Ενδεχομένως, ταραμά), «πίνοντας ουισκάκι»… 

Ένα σοβαρό θέμα, όπως αυτό με την ΜΚΟ του Τζεβελέκου, στο MEGA, λόγω της παθιασμένης έχθρας που έχουν για τον ….
Παπανδρέου, το ‘κάναν κωμωδία.

Πρώτα βγήκε ο Ντερμπεντέρης, ο οποίος δίκην εκπροσώπου Τύπου αντιπάλου κόμματος, αναζήτησε τα κενά που υπήρχαν στη χθεσινή δήλωση – απάντηση του Παπανδρέου, σε σχέση με μια άλλη απάντηση που έδωσε το 2003 στη Βουλή, όταν…
ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Και πέραν αυτού, από τη μια παρουσιάζουν τον Άλεξ Ρόντο, ως τον μυστηριώδη τύπο που ήταν το δεξί χέρι του ΓΑΠ και από την άλλη, έκαναν διά του Ντερμπεντέρη, ειδική μνεία σε αναφορά του Ρόντου, όπου… ζητούσε από τον Παπανδρέου να βάλει τάξη στις δράσεις των ΜΚΟ.

Φυσικά, από την παράσταση δεν θα μπορούσε να λείψει η Κανέλλη (χθες, μετά τον Ευαγγελάτο, βγήκε στην εκπομπή του Ντερμπεντέρη και από το πρωί σήμερα, έχει πάρει σβάρνα κανάλια και ραδιόφωνα, λέγοντας για τον Παπανδρέου, πως μάσαγε και έπινε ουισκάκι σε μία αίθουσα της Βουλής – όπου προφανώς έδινε στοιχεία για τις ΜΚΟ).

Τους μπέρδεψε όμως, γιατί άρχισε να λέει για τα Βαλκάνια, τον Κάρατζιτς, τον Σόρος, τον (δικιά της έκφραση) Φούφουτο και Ξεσκούφωτο.

Η Τρέμη την επανέφερε στην τάξη και επανήλθε στο «ουισκάκι». Α, και τον Λοβέρδο! Που ήταν ο μόνος, που κατάλαβε (την ίδια, το περιοδικό της – Νέμεσις – το ΚΚΕ, τη σκέψη του Λένιν και ενδεχομένως του Μάο) και δεν υπέγραψε τα 105 εκατ. εις δραχμάς, που προορίζονταν για την αμαρτωλή ΜΚΟ…

http://nonews-news.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *