Συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου θα έχει αύριο ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Επίσημα μπορεί να επισημαίνουν ότι στην ατζέντα τους είναι η ενημέρωση που έχει ζητήσει ο πρώην πρωθυπουργός για τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής, αλλά και η προετοιμασία για την συνάντηση που θα έχει με την τρόικα, αλλά αναπόφευκτα τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσαν παρά να μην απασχολήσουν τους δύο άνδρες. Όταν μάλιστα όλοι περιμένουν από τον Γιώργο Παπανδρέου να ανοίξει τα χαρτιά του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο…..
Βαγγέλης Βενιζέλος αναμένεται να βάλει ο ίδιος το θέμα. Ο Υπουργός οικονομικών έκανε απόλυτα σαφές στη χθεσινή συνέντευξη του ότι δεν είναι διατεθειμένος να χρεωθεί και άλλα μέτρα, τα οποία όπως είπε θα πρέπει να λάβει μια νέα κυβέρνηση που θα έχει νωπή λαϊκή εντολή.

Μάλιστα κάποιοι από το στενό του περιβάλλον κάνουν λόγο ακόμη και για αποχώρηση του Κου Βενιζέλου από την κυβέρνηση, ή και αποχώρηση από την διεκδίκηση της κούρσας διαδοχής χωρίς κανείς να γνωρίζει με βεβαιότητα αν πρόκειται για πραγματικές προθέσεις ή για άσφαιρα πυρά. Και αν πρόκειται για πραγματικότητα, εκείνο που οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι αναρωτιούνται είναι «μήπως ξέρει κάτι παραπάνω για την οικονομία» που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι υπουργοί;

Πάντως μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρείται η χρονική συγκυρία που επιχειρεί να αναλάβει πρωτοβουλία ο υπουργός οικονομικών και να κρατάει αποστάσεις από το ενδεχόμενο νέων μέτρων. Η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός οικονομικών δεν αισθάνεται και τόσο καλά με την άνοδο της δημοτικότητας του Ανδρέα Λοβέρδου.

http://briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *