Μας αφορά Όλους… ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ για μία ακόμα φορά στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης και σε μία προσπάθεια ενεργοποίησης του (αποδεδειγμένα ευαίσθητου σε τέτοια θέματα) κόσμου του ΑΡΗ (κι όχι μόνο) στέκεται δίπλα στην προσπάθεια της ΛΑΜΨΗΣ (Σύλλογος Γονέων Πασχόντων Παιδιών από Κακοήθη νοσήματα Β. Ελλάδας). Στόχος της ΛΑΜΨΗΣ είναι η δημιουργία ενός ξενώνα για τους γονείς που….
έρχονται από την επαρχία για να βρεθούν κοντά στα παιδιά τους. Από το πρωί της Πέμπτης 7 Απριλίου και ως την επόμενη Τετάρτη 13 Απριλίου στην εβδομάδα ΛΑΜΨΗΣ με ένα απλό μήνυμα στο 19454 (Γράφουμε την λέξη ΛΑΜΨΗ και στέλνουμε το μήνυμα στο 19454) όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε. Το μήνυμα κοστίζει 1 ευρώ (συν ΦΠΑ) και το ποσό πηγαίνει εξ ολοκλήρου στην ΛΑΜΨΗ. Παράλληλα μπορεί ο καθένας να συνδράμει με ένα τηλεφώνημα από σταθερό ΟΤΕ στο 901 11 158 158 (Χρέωση 2.99 ευρώ συν ΦΠΑ).

www.arisfc.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ είναι μια ανεξάρτητη πολιτική κίνηση πειρατών, τζογαδόρων, άθεων, τυχοδιωκτών και άλλων ευγενών κομματιών που πάνω απ' όλα υποστηρίζει πως το οικονομικό κατακάθι της κοινωνίας είναι απείρως τιμιότερο από τους αυτοδιορισμένους ταγούς της.

    Το μαύρο είναι all time classic χρώμα και συμβολίζει πολλά.

    Το μαύρο μας το χάλι, το μαύρο χιούμορ, τα μαύρα πρόβατα, την μαύρη απελπισία, την μαύρη τρύπα της τσέπης, τα μαύρα εσώρουχα, την μαύρη συμφορά, και μια μαύρη που είχα πηδήξει με 50 ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Χίλια μπράβο σε αυτή την ομάδα που πραγματικά αποδεικνύει στην πράξη ότι έχει ιδανικά και αξίες…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *