Συγκίνηση, θυμός, ντροπή και στον καλλιτεχνικό κόσμο


Συγκίνηση, θυμός, ντροπή, αγανάκτηση και αγωνία για το μέλλον είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στις δηλώσεις του καλλιτεχνικού κόσμου για τα τραγικά γεγονότα που «σημάδεψαν» την χώρα μας. Γνωστοί τραγουδιστές και ηθοποιοί μίλησαν στο Star για τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα.
«Φτάνει πια το ψέμα!», βροντοφωνάζει ο Σταμάτης Κραουνάκης και προσθέτει: «δεν βλέπω εικόνες, τις έχω δει εδώ και 30 χρόνια που γέρασα περιμένοντας κάτι. Θα είμαι μπροστά στη γραμμή με όλους αυτούς που πασχίζουν για το μεροκάματο».
Ο θυμός δεν έχει τέλος και η Χαρούλα Αλεξίου σημειώνει: «εδώ λειτουργεί ένα παρακράτος. Μόνο οι άνθρωποι που δεν έχουν συνείδηση μπορούν να καταστρέφουν και να σκοτώνουν ανθρώπους».
«Το ποτάμι δεν πάει, έφτασε η ώρα», λέει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και χαρακτηρίζει «καραγκιόζηδες» τους….
.

δράστες, ενώ ο Άρης Δαβαράκης σημειώνει πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί γίνονται όλα αυτά και τονίζει πως «δεν είναι αντίδραση στα μέτρα να σκοτώνεις στα τυφλά».
«Αυτό είμαστε οι Έλληνες; Θα πάψω να λέγομαι Έλληνας σήμερα! Τόσο πολύ ντρέπομαι!», λέει ο Νίκος Ψαρράς και ο Γιώργος Θεοφάνους διερωτάται «άνθρωποι δεν είμαστε; Θα τρελλαθώ, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».
Ο Μπάμπης Στόκας ξεσπά και λέει «έχουμε φτάσει στον πάτο, όλα έχουν χαθεί» και ο Χρήστος Δάντης εκφράζει την ντροπή του που «5, 6, 15 τραμπούκοι μας έκαναν να θρηνούμε κόσμο για μια πορεία που είχε διαφορετικό σκοπό».
«Αισθάνομαι πολύ μεγάλη οργή», δηλώνει η Έλλη Κοκκίνου, ενώ ο Κώστας Αρζόγλου ξεσπά: «ντροπή για τις αθώες ζωές, ντροπή που ανήκω σε αυτή την κοινωνία».
Και η οργή γίνεται αγωνία για το αύριο: «είναι τόσο φρικαρισμένος ο κόσμος που οτιδήποτε ανεξέλεγκτο μπορεί κανείς να το περιμένει», λέει χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου.

Star.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *