“Βόμβα” Μεϊμαράκη για τακτικό (και όχι έκτακτο) Συνέδριο

Η από κοινού αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαίωσε την κοινή “περπατησιά” των δυο πολιτικών…

Κι αν ο Κώστας Καραμανλής είναι πρώην πρωθυπουργός και εκλέγεται χωρίς σταυρό, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παραμένει μάχιμος στην “αρένα”, καθώς ήταν υποψήφιος στην πάντα δύσκολη Β’ Αθηνών, και τα κατάφερε, διεκδικώντας και πάλι την ψήφο των πολιτών.

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής έχει ενεργό ρόλο στις εξελίξεις, με διαφορετική ωστόσο προσέγγιση από όσους τοποθετήθηκαν υπέρ ενός εκτάκτου Συνεδρίου.

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι εποχές έχουν αλλάξει, και δεν πρέπει να επαναληφθούν στη Νέα Δημοκρατία τα λάθη του παρελθόντος, αλλά η ανασυγκρότηση της Παράταξης να προκύψει ενωτικά και όχι με “κραυγές”.

Ο “μουστάκιας” είναι υπέρ ενός Τακτικού Συνεδρίου, που θα επιτρέψει στη Νέα Δημοκρατία να ανοίξει τις πόρτες της, και να ξεκινήσει την εγγραφή νέων μελών, από εκείνους που… είναι ακόμη εδώ, και έχουν το πάθος να ξαναδούν την Κεντροδεξιά μεγάλη και πρωταγωνίστρια.

Ώστε να είναι η ΝΔ δυνατή και παρούσα, όταν το απαιτήσουν οι συγκυρίες και το ζητήσει ο ελληνικός λαός.

ysterografa.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *