Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ : ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ

Την κοινωνική συνοχή ανέδειξε ως το σοβαρότερο πρόβλημα από την οικονομική κρίση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπέι…
Ο κ. Παπούλιας ευχαρίστησε τον….
κ. Βαν Ρομπέι για ό,τι κάνει «προκειμένου να προωθηθούν μερικά από τα αιτήματα της Ελλάδας σ’ αυτή τη μεγάλη μάχη», αλλά επισήμανε ότι «τα αδύναμα στρώματα υποφέρουν» και πρόσθεσε: «δώσαμε και δίνουμε».
Αναφερόμενος στην στήριξη του κ. Βαν Ρομπέι στις ελληνικές θέσεις τόνισε ότι τις εκτιμά, αλλά παραδέχθηκε ότι «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σημείωσε ότι «τις μέγιστες προσπάθειες τις καταβάλλει ο ελληνικός λαός και η ελληνική κυβέρνηση».
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου και αργότερα θα μεταβεί στο αμφιθέατρο του Μεγάρου «Θεόδ. Β. Καρατζά» της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος όπου θα μιλήσει στην εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ με θέμα: «Ελλάδα και Ευρώπη: Κτίζοντας το Μέλλον σε Δύσκολους Καιρούς».

http://www.inews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕΒΑΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ–ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ?

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΜΑΡΗ ΜΟΥ
    ΝΑ ΜΗΛΑΣ,ΠΑΙΘΕΝΩ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!
    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ
    ΑΠ ΤΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΩ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *