ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ;

«Γαλάζιο» σάιτ «δείχνει» Καρχιμάκη για την παραίτηση Κουκοδήμου…..
Έντονο είναι το παρασκήνιο γύρω από την απόφαση του Κώστα Κουκοδήμου να υποβάλει ξαφνικά την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Αν και αρχικά φάνηκε ότι υπήρξε κόντρα με τον Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με τις αρμοδιότητες, η αιτία, σύμφωνα με το γνωστό «γαλάζιο» σάιτ antinews, ήταν ότι ο κ. Κουκοδήμος είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα με επιχείρηση που διατηρεί στην Πιερία και η οποία έχει πέσει έξω.

Όπως υποστηρίζει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, πριν μερικές ημέρες ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης ανάρτησε στα social media τα εξής:

«Αν κύριε Σαμαρά αποκαλυφθεί ότι υπουργός της κυβέρνησης σας πιθανόν να ήταν με νταβατζίδικη μεθόδευση ΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΗΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ, σε οικογενειακή επιχείρηση (Α.Ε) που μετείχε ως αντιπρόεδρος, υπάρχει μια απορία !!!! θα τον καλύψετε; Η θα τον εξαποστείλετε»;

Και συνεχίζει το δημοσίευμα «Όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε πριν μερικές ημέρες αναταραχή και έπειτα από έρευνα αποδείχθηκε ότι αφορούσε την επιχείρηση του κ. Κουκοδήμου και κάποια χρέη που είχε στο Δημόσιο τα οποία και προσπαθεί να ρυθμίσει», καταλήγοντας με χαρακτηρισμούς κατά του κ. Καρχιμάκη, όσο και στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *