Η ΝΕ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

Αντιπροσωπία της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρό της Γιάννη Παναγιωτακόπουλο, βρέθηκε στην Κερατέα, μετά από πρόσκληση του μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής κατά του ΧΥΤΑ και στελέχους του ΛΑΟΣ Σκιπίωνα Αποστολάκη, μαζί με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Αν. Αττικής. Η αντιπροσωπία της ΝΕ.Ο.Σ. συναντήθηκε με μέλη του τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου και βρέθηκε στα μπλόκα των κατοίκων που συνεχίζουν για πάνω από 110 μέρες να αγωνίζονται για να…
σώσουν τον τόπο τους.

Ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. εξέφρασε την συνεχιζόμενη συμπαράσταση στον αγώνα των κατοίκων, γεγονός που δεν αλλάζει εδώ και τρία χρόνια που η «Οικολογική Δράση» της ΝΕ.Ο.Σ. εμπλέκεται ενεργά στην προσπάθεια για να προστατευθεί το Οβριόκαστρο ένας αρχαιολογικός χώρος ιδιαίτερου φυσικού κάλους, από τους λίγους που μας έχουν απομείνει στην Αττική.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν στον αγώνα των κατοίκων και οι τρόποι που η ΝΕ.Ο.Σ. μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ έγιναν δέκτες της αγανάκτησης των κατοίκων για την κυβέρνηση η οποία τόσες μέρες που διαρκούν τα επεισόδια στην Κερατέα, δεν έχει δεχθεί να έρθει σε διάλογο την ίδια ώρα που το μισό υπουργικό συμβούλιο συναντούσε τους λαθρομετανάστες της Υπατίας και εκπλήρωνε τα αιτήματα τους.

Η κατάσταση στην Κερατέα βρίσκεται πραγματικά στα άκρα και όσο η κυβέρνηση θα προσπαθεί με την βία και την καταστολή να επιβάλει κάτι που δεν το θέλει κανένας κάτοικος της περιοχής, τόσο θα μεγαλώνει ο κίνδυνος να έχουμε κάποιο θύμα που θα μετατρέψει την ροή των άσχημων γεγονότων σε πραγματικά ανεξέλεγκτη.

Προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, απαιτείται η κυβέρνηση να έρθει άμεσα σε διάλογο με τις επιτροπές των κατοίκων και σε συνεπακόλουθη αλλαγή του «περιφερικού σχεδιασμού». Ειδάλλως θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για καταστάσεις τις οποίες απευχόμαστε και οι οποίες μόνο από τύχη έχουν αποφθεχθεί μέχρι στιγμής.

http://melostisneos.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΓΟΛΑΒΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ!!!!!!!!!!!!Ο ΑΔΩΝΗΣ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!ΟΥΣΤ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΕΥ!!!!!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Βρε καλώς τους μνημονιακούς του τηλεπτώματος!!!! Φωτογραφηθήκατε και φύγατε φαντάζομαι εε;;;Όπως πάντα!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ,ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ (ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ),ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΗ "ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ!
    ΩΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΤΕ;
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΕΑΝ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!!!
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΒΟΛΕΜΑ ΩΣ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΔΡΑΓΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΤΟΥ ΑΚΡΟΒΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΤΟΣΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ)…ΑΣ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΟΛΕΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΥΣΤ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *