Εκδοθηκε η διαταγή για το νέο εκστρατευτικό σώμα του Έβρου

Στο αριθμό των 440 ανέρχονται οι αστυνομικοί που θα κληθούν να συγκροτήσουν το υπ’ αρθιμόν ( χάσαμε τον αύξοντα ) εκστρατευτικό σώμα του Έβρου.

 Στο σάιτ της ΠΟΣΥΦΥ αναρτήθηκαν όλες οι σχετκά προσδιοριστικές λεπτομέρειες της νέας διαταγής και για το πως θα κατανεμηθούν οι νέοι αποσπασμένοι.

“Η Ομοσπονδία μας και…
πάλι πρώτη, δημοσιεύει τους αναλυτικούς πίνακες των συναδέλφων που μετακινούνται στον Εβρο από 1 Ιουλίου 2014 εως 30 Σεπτεμβρίου προς
ενίσχυση των Αστυνομικών Δ/νσεων του Εβρου ως ακολούθως:

Α.Δ. Αλεξανδρούπολης : 80
Α.Δ.Ορεστιάδας : 276
Α.Δ.Ξάνθης: 22
Α.Δ.Δράμας : 32
Α.Δ.Ροδόπης: 30

Οπως αναφέρει η διαταγή “Η επιλογή των μετακινούμενων από την περιοχή της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης θα γίνει με μέριμνα των κ.κ.Γενικού Αστυν. Δντη Θεσσαλονίκης, Δνστη Ασφάλειας Θεσ/νικης και Δντή Αλλοδαπών Θεσ/νίκης για τις δε λοιπές περιοχές μετάθεσης με μέριμνα των Περιφερειακών Αστυνομικών Δ/ντών, Διευθυντών Ασφαλείας και εκτελούντων κατά περιοχή μετάθεσης καθήκοντα Περιοφερειακού Συντονιστή Αλλοδαπών, κατόπιν προηγηθείσας συνεννόησης ώστε ο αριθμός ενισχυτικής δύναμης εκαστου Κλάδου ανα περιοχή να είναι αντίστοιχος της δύναμης που είχε διατεθεί κατά το παρελθόν για τον ίδιο σκοπό και αναλογικά αντιπροσωπευτικός της διαθέσιμης δύναμης των υφιστάμενων Υπηρεσιών τους, επιλέγοντας κατά προτεραιότητα επιθυμούντες αστυνομικούς προερχόμενους από Συνοριακούς Φύλακες”

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *