Τιμόθεος Κιλίφης : «Ο κόσμος πρέπει να βγει σε μαζικές διαδηλώσεις»

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Τιμόθεος Κιλίφης σε συνέντευξη στον Τέρενς Κουίκ και στο Kontra Channel. Συγκεκριμένα ζήτησε από τον κόσμο να βγει μαζικά στους δρόμους σε όλες τις πόλεις και να αλλάξει το σύνταγμα.Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «δεν μπορεί ο κόσμος να πεινάει και αυτός να είναι άνετος».Τέλος ζήτησε να πληρώσουν οι κλέφτες πολιτικοί του χρηματιστηρίου,των ομολόγων και….
των λοιπών σκανδάλων.Έτσι πρόκειται για την πρώτη αντίδραση ανθρώπου της εκκλησίας κατά του μνημονίου.

.greek-radar.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΘΑ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΡΕ ΒΑΖΙΒΟΥΖΟΥΚΟΙ;;;;

    ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ….ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;;;;

    ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ (EUROGENDORF)ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕς ΤΑΡΑΧΕΣ.
    ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ)ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΥ.

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΑΡΑ Η ΟΡΓΑΝΟΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ,Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Aυτά που λέμε σπίτι μας,στην παρέα μας,στην εργασία μας, αυτά ακριβώς λέει ο κληρικός.Αρα γιατί η επίθεση ορισμένων στον κληρικό?????

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ο πατερας Κιλιφης ειναι σπουδαιος ανθρωπος και απο τους λιγους πραγματικους ιερομενους.αν ηταν νεοτερος ειναι σιγουρο οτι θα κατεβαινε και ο ιδιος να διαμαρτυρηθει.ειναι ντροπη να μιλας ετσι γι αυτον.να εισαι δε σιγουρος οτι δεν ειναι απ αυτους που διωχνουν τον κοσμο απο την εκκλησια.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ

    Reply
  5. ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ

    ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ ΚΙΛΙΦΗ ΑΜΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
    ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΤΡΑΓΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Πολύ σωστά τα λέει ο παπα-Τιμόθεος.
    Πρέπει όμως άνθρωποι επώνυμοι,έντιμοι και με κύρος να μπουν μπροστά και να τους ακολουθήσει ο λαός για να διώξουμε την χολέρα.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    12¨12
    ΟΥΣΤ σε σένα ψεύτη και πουλημένε πασόκε. Και συκοφάντη. Τι έχεις ρε σίχαμα να καταμαρτυρήσεις στον ιερέα. Οτι έχεις από πράξεις ονόμασέτες. Οι αφορισμοί σου ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.
    Κάτω η ΧΟΥΝΤΑ του ΠΑΣΟΚ. Εξω οι προδότες πολιτικοί από την Ελλάδα. Φυλακή σε όσους κλέψαν.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ο συγκεκριμένος ρασοφόρος είναι απαράδεκτος και καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τα του οίκου του με την τεράστια περιουσία.Ενώ ο χριστός είπε ο έχων δυο χιτώνες να δίνει στους φτωχούς τον έναν αυτός έχει πολύ περισσοτέρους και δεν δίνει κανέναν! Ολα αυτά τα χρόνια που ήσουν κιλιφη?? δεν είχες δει τίποτα ούτε είχες ακούσει τίποτα? Και τώρα ζητάς απο τον κόσμο να βγει στους δρόμους? Τώρα είδες κλεφτές του χρηματιστηρίου των ομολόγων και πολιτικούς επίορκους αγόρι μου? Είσαι απο αυτούς που έχουν διώξει τον κόσμο απο την εκκλησία! Είσαι ότι χειρότερο για την εκκλησία και τώρα θέλεις να κανείς κακό και στον τόπο! ουστ!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΤΙ 1000 ΑΤΟΜΑ???
    1.000.000 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΝΟΓΟΝΩΝ………………..

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Bravo. Mia kathistiki 1000 mprosta stin Vouli epi 10 meres kataskinosi,xoris fones me 2 pano :Ferte piso ta klemmena kai Kleiste to kotetsi tis Voulis paei?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *