Ρουκέτα Κακλαμάνη στη βουλή για Θράκη και Αιγαίο!

Ρουκέτα εξαπέλυσε πριν λίγο στη βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης στη συζήτηση για τα ομόλογα. Τι είπε; «Εάν η χώρα δε σταθεί όρθια αυτό το διάστημα, κι αν οι βλακείες περί κυβερνήσεων προσωπικοτήτων, τεχνοκρατών, όλα αυτά που στο λαό καθημερινά εντυπώνουν στη συνείδηση, καταλαβαίνετε μία κατάρρευση της οικονομίας, θα είναι κατάρρευση της χώρας. Και δεν είμαι κανένας εθνικιστής όπως μου έλεγαν από την αμερικάνικη πρεσβεία, στο…..
CBS, ότι ηγούμαι των εθνικιστών του ΠΑΣΟΚ, αλλά η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση! Θα σημαίνει εθνική τραγωδία εάν όλοι αντί να είναι όπως είπα «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», αν όλοι δεν καταλάβουμε και ομαδικά και ατομικά κυρίως την ευθύνη».

http://iageli.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Ανώνυμος

    Απόστολε πολύ αργά για δάκρυα! Είσαι και εσύ συνυπέθυνος με τον Γιωργάκη και την παρέα του!
    Το τι σας ετοιμάζει ο λαός ούτε που το μπορείς να το σκεφτείς! Αυτή η μουγγαμάρα του λαού, είναι
    που μαζεύει την οργή του για να την ξεσπάσει, σε
    όλα τα λαμόγια που καταδυνάστευσαν τη χώρα από την μεταπολίτευση και μετά! Είσαι κι εσύ μέσα
    και με μεγάλη συμμετοχή! Απλά αν θες να σώσεις το πολτικό τομάρι σου, μπορείς να παραιτηθείς τώρα! Αύριο θα είναι πολύ αργά!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΕΙΡΕ ΝΕΡΑ..

    Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΒΡΗΚΕ ΣΩΣΙΒΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΗ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΗ..

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΘΑ ΠΑΣ ΠΑΛΙ..

    Ο ΜΙΚΗΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ..

    ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΗΚΤΑΤΟΡΑΣ ΄'ΜΕΤΑΞΑΣ''..

    ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΠΑΕΝΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ;;;;ΒΓΕΣ,ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ……….

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚ0 ΚΟΜΜΑ.ΝΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ. ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΜΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ , ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ENAS BRWMOPOYSTAS EINAI KAI AYTOS SAN TOYS ALLOYS.MPOREI KAI MEGALITEROS GIATI EINAI APO TOYS PALIOYS.FEREI MEGALH EYTHINI GIA THN KATASTROFH.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ο κυριος αυτος δεν ηξερε 35 χρονια τιποτε ε????
    Για τα λαμογια, τις κλεψιες, την κομματοκρατια, τα ρουσφετια, τις ατιμιες, τις εθνοπροδοσιες, την Μαδριτη, τον Οτσαλαν, τα Ιμια, το σχεδιο Αυναν, το …, τα…
    Ασε, εισαι ηδη προγραμμενος, καριολοκομματοσκυλο, εθνοπροδοτη, συνενοχε…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Απόστολε περσινά ξινά σταφύλια!Όταν το καράβι μπάζει οι ποντικαρέοι κοιτάζουν πως να την γλυτώσουν και είναι οι πρώτοι που λακάν απο το καράβι που βουλιάζει!
    Ολα αυτά τα χρόνια Απόστολε τα πράγματα για την πατρίδα πάγεναν καλά ορέ??..όταν είχες στρογγυλοκαθήσει στην καρέκλα του προεδρείου της βουλής ήταν όλα καλά εε!!.. ενώ τώρα δεν σ αρέσουν εε! Το λιγότερο που σου αξίζει και σε σένα και σε όσους είχαν τις τύχες μας όλα αυτά τα χρονιά στα χέρια τους είναι μερικά κεσεδάκια βελουτέ όρε!!!..καλό θα σου κάνουν και για την ηλικία σου.. θα κανείς προσωπάκι φράπα!!..όλο φρεσκαδούρα!..Αλήθεια σύνταξη εσύ και τα υπόλοιπα ραμόλια της βουλής πότε θα πάρετε?..είναι χρέος σας προς την πατρίδα να πάρετε τώρα και εννοείται με τις ανάλογες μειώσεις όπως όλων των χαμηλοσυνταξιούχων που δίνουν τον καθημερινό αγώνα για την επιβίωση σε ένα κράτος παράλυτο και διεφθαρμένο επειδή εσύ και η παρέα σου το επιτρέψατε να γίνει!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Αν έχεισ κότσια και θελεις να λεγεσαι Ελληνας μαζεψε όσους μπορεις, ριξε την κυβερνηση και πηγαίνετε όλοι στο σπιτι σας, γιατί σε λίγο καιρό ούτε εκεί θα μπορείτε να πάτε…..οι φυλακες σας περιμένουν όλους…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!ΟΥΣΤ..

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΝΙΚΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ANDREW ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΥΨΗ…….. ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *