Χατζηδάκης: Αποφασισμένοι για αποκρατικοποιήσεις – μεταρρυθμίσεις

Χατζηδάκης: Αποφασισμένοι για αποκρατικοποιήσεις – μεταρρυθμίσεις«Δεν έχουμε άλλο δρόμο από τη σύγκρουση με όσους αντιδρούν στις αποκρατικοποιήσεις και τις μεταρρυθμίσεις» διαμηνύει σε συνέντευξή του στο….
ΒΗΜΑ της Κυριακής ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Όπως αναφέρει, ο χρόνος τρέχει εναντίον της Ελλάδας και «αν δεν είμαστε αποφασιστικοί θα τρέξει και εναντίον της κυβέρνησης».

Σε ό,τι αφορά τα ειδικά μισθολόγια επαναλαμβάνει πως«η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια σε αυτό το θέμα με έμφαση στους οικονομικά ασθενέστερους». Υπογραμμίζει πάντως πως «δεν πρέπει να υποτιμούμε ότι η χώρα πρέπει να δείξει δείγματα γραφής τέτοια που θα επιτρέψουν στη συνέχεια να υπάρξει ένα καινούργιο ξεκίνημα, από το οποίο τελικώς κερδισμένοι θα βγουν οι ίδιοι οι πολίτες και κυρίως οι ασθενέστεροι».

Ο κ. Χατζηδάκης εξαπολύει βολές κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τη στάση του, κατηγορώντας τον πως «κάνει τιτλοποίηση μελλοντικών σκανδάλων, με προεξόφληση σκανδάλων, προκαταβολικές καταγγελίες και προκαταβολικές απειλές», σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *