ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ Η ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

Μετα την Γεωμετρια που ειναι επιστημη των “θεων” οπως ελεγε ο Πλατωνας σημαντικοτατη θεση σε ολες της Αρχαιες Κοινωνιες και στα ιερα μυστηρια των (Ελευσινια,Δελφικα,κλπ)
Ελληνων ειχε η μουσικη.

Στα εργα του Πολιτεια και Νομοι Ο Πλατωνας μας Εξηγει ποιο ειναι το καταληλο ειδος μουσικης ωστε να ωφελουντε τα παιδια ψυχικα και ηθικα για να …..
γινοντε χρησιμοι πολιτες για την Ελλαδα.

Για τους ιδιους λογους διδασκε ποιες ειναι οι καταληλες χορευτικες κινησεις που πρεπει να κανουν .Για καθε ηλικια ειχαμε διαφορετικη μουσικη και χορευτικες κινησεις,με αποτελεσμα
με αυτην την τελεια αρμονικη μουσικη σε συνδιασμο με ολες αυτες της αρμονικες χορευτικες
κινησεις να γεννηθοιυν ολα αυτα τα εκατομυρια Ηρωων και Φιλοσοφων.

Σε αντιθεση με την σημερινη εποχη οι δεξιοτεχνες του εωσφορου οι εβραιοι (βλεπε επανελειμενες δηλωσεις του Μητροπολιτη Σεραφειμ οτι ενα μερος του εβραικου λαου απο μονοθειστες] της παλαιας διαθηκης εγιναν σατανιστες) ξεροντας ποσο ωφελιμη ειναι η Αρχαια Ελληνικη μουσικη ,την αντικατεστησαν μαζι με τα αρχαια Ελληνικα οργανα ,απο δικα τους ειδη μουσικης -δικα τους μουσικα οργανα .

Την νεα αυτην μουσικη αυτη οσο ποιο πολυ την ακους τοσο πιο πολυ χαζος,βιαιος,ανωμαλος ,
και χυδαιος σεξουαλικα γινεσαι ,καθως σχεδιαστηκε ειδικα για αυτους τους σκοπους της χυδαιας σεξουαλικης συμπεριφορας,της ανηθικοτητας ,της διαλυσης των εθνων , των κοινωνιων.

Οσοι θελετε να επιβιωσετε πρεπει να επιστρεψετε στην Αρχαια Ελληνικη Μουσικη και την
Βυζαντινη ,για να προστατεψετε τα παιδια σας ωστε να μην γεννηθουν αλλοι προδοτες-ραγιαδες-ανανδροι της νεας ταξης ,για να μην τρωμε απο σκουπιδια και για να μην εισαστε σκλαβοι.
Απο τα σημερινα ειδη που σας ανεφερα εξαιρουντε το εντεχνο ,τα νησιωτικα τραγουδια κλπ.

Κλεινοντας ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟΣ

ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΕ ΛΙΓΟΙ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ-ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΛΑΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΙΜΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ,ΚΟΜΑΤΑΡΧΩΝ,ΜΕΛΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ,ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΦΥΛΑΚΗ -ΠΑΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙΚΙΟ ΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *