ΠΑΜ: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτήν την δικαιοσύνη».

Ένα ακόμη περιστατικό «απονομής δικαιοσύνης» μέσα από ένα εντελώς απαράδεκτο δικαιοδοτικό πλαίσιο, προστίθεται στην πληθώρα των δικαστικών αποφάσεων, που αντίκεινται στο «κοινό περί δικαίου αίσθημα». Δικαιώνοντας την σαφή και ξεκάθαρη θέση του Πατριωτικού Μετώπου πως δεν μπορούμε να……
συνεχίσουμε με αυτήν την δικαιοσύνη και πως πρέπει επιτέλους, να πάμε σε αιρετό εισαγγελέα και σε πλήρη ορκωτά-λαϊκά δικαστήρια, όπως πχ των ΗΠΑ, τα οποία στήθηκαν από τους αρχαιελληνολάτρεις Madison και Jefferson, στο πρότυπο της Ηλιαίας της αρχαίας Αθήνας. Με παράλληλη ανάπτυξη των λογικών της παλλαϊκής άμυνας, στο πλαίσιο της οποίας, το σπίτι του κάθε Έλληνα πολίτη, είναι το «κάστρο του» και κανείς δεν μπορεί και δεν θα μπορεί να το παραβιάσει.
Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο του Πύργου, καταδίκασε 77χρονο από το Διακοφτό Αχαΐας σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία (10 χρόνια & 6 μήνες σε συγχώνευση), επειδή αντέδρασε δυναμικά σε κακοποιούς, που μπήκαν στο σπίτι του για να τον κλέψουν.

Το συμβάν έγινε στις 24/11/2008, στην παραλία Δ.Δ. Ελαιώνα του δήμου Διακοφτού Αχαΐας μέσα στην οικία του 77χρονου. Ο 30χρονος και ένας ακόμη νεαρός, στις 24 Νοεμβρίου του 2008 μπήκαν τα μεσάνυχτα στο σπίτι του ηλικιωμένου από ανασφάλιστη πόρτα και σύμφωνα με τη δικογραφία, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 1.050 ευρώ. Ο 77χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, έτσι άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο νεαρούς.

Το τραύμα υπήρξε αρκετά σοβαρό με αποτέλεσμα να πληγεί η μηριαία αρτηρία και να υπάρξει ακατάσχετη αιμορραγία για τον έναν από τους φερόμενους ως ληστές, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά υπέκυψε εννέα μέρες μετά. Το Δικαστήριο μετά την ακροαματική διαδικασία που περιελάμβανε καταθέσεις από επτά μάρτυρες και τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας.

Η ποινή που του επέβαλε ήταν η μεγαλύτερη δυνατή που επιβάλλεται στο συγκεκριμένο αδίκημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης.

Έτσι, το μήνυμα που έστειλε η «ελληνική δικαιοσύνη», είναι απλά: Όταν μπουν ληστές στο σπίτι σας, φροντίστε να είστε διακριτικοί μαζί τους, επιτρέψτε τους να σας κλέψουν, βιάσουν, βασανίσουν και μην τολμήσετε να αντιδράσετε. Γιατί αν το κάνετε αυτό, ουαί και αλίμονο σας: Θα πάτε φυλακή και μάλιστα με πολυετή κάθειρξη.

Μια ακόμη πλευρά της θλιβερής ελληνικής πραγματικότητας που βιώνουμε στους χαλεπούς καιρούς του ΓΑΠ, των νεοταξιτών και των τοκογλύφων και την οποία το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι αποφασισμένο να αλλάξει από τη ρίζα της. Με θέσεις σαφείς, κάθετες και βασισμένες στην ανάγκη για δικαίωση του τραυματισμένου κοινού περί δικαίου αίσθημα του Ελληνικού Λαού, αλλά και την ανάγκη ριζικής μεταρρύθμισης της ελληνικής Δικαιοσύνης, τις οποίες μπορούμε να βρούμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pamet.gr/pdf%20files/pograma.pdf .

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ : ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΟΡΚ

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ "ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

    ΒΓΑΛΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ

    ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

    ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΝΤΑΛΑΡΑ

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΣ ΖΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Η δικαιωσύνη αυτού τού ΑΔΙΚΟΥ κράτους δεν προστατεύει τόν πολίτη, διότι είναι μέρος τού ληστρικού κατεστημένου!!! Ενδιαφέρεται για τις αναδρομικές αυξήσεις πού επιδικάζει ύπέρ της τσέπης δικαστών και Πολιτικών εν μεσω οικονομικής κρίσης!!! Συνετεράκια οι 3 εξουσίες στήν Ελλάδα + την 4 των δημοσιογράφων!!! Η κατάσταση είναι χειρότερη και από την εποχή της χούντας!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ποιος θα δικάσει το δικαστή;

    Και να μην ξεχνάμε ότι στη δημοκρατία ο πολίτης νομοθετεί και δικάζει. Ας πάψει επιτέλους η ψευδαίσθηση ότι έχουμε δημοκρατία.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    κι αν ειναι πουστης;και δεν εννοω βεβαια τον ατυχο ελληνα παππου,για ονομα του θεου,τους γραικυλους εννοω……πρεπει να συμπαρασταθουμε ψυχη τε και σωματι στον ελληνα παππου….

    Reply
  5. APATSI G13

    ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Πρέπει να υπάρχουν ορκωτοί πολίτες για να ικανοποιείται το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

    Και συμφωνώ να γίνει γνωστό πότε θα είναι το εφετείο για να σταθούμε δίπλα στον άνθρωπο. Και μην ξεχνάμε πως η εστία είναι άσυλο.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Όπως υπάρχουν ελαττωματικά μέλη σε όλους τους κλάδους εργαζομένων, φυσικό είναι να υπάρχουν και οι μη ικανοί και στο δικαστικό σώμα.
    Άλλοι μπήκαν με την αξία τους και αγαπούν αυτό που κάνουν κι άλλοι με το βύσμα τους και φυσικά με την ημιμάθειά τους ως προς το αντικείμενό τους.
    Στον Βοσκόπουλο βρήκαν ελαφρυντικά και αντί για πέντε χρόνια του έβαλαν τρία και ο λόγος ότι πούλησαν δουλοπρέπεια στον βλάκα αναγνωρίσιμο.
    Ποιος ήταν ο γέρος από τον Πύργο? Ένας απλός κι ανώνυμος Έλληνας πολίτης.Ούτε καν αλλοδαπός!

    Reply
  8. ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΕΛΤΑ

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΥΦΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ , ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΛΑΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Γι αυτό θα μας πάρει σα χώρα ο διάολος. Συμφωνώ να ενημερωθούμε και στην έφεση να κατέβουμε όσοι περισσότεροι γίνεται να υποστηρίξουμε τον άνθρωπο αφού η ελεεινή δικαιοσύνη που έχουμε αθοώνει ένα σωρό ελεεινά στοιχεία και καταδικάζει ανθρώπους που κάνουν το αυτονόητο!
    Ο αιρετικός

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ε ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΣ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ!
    ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΕΙΟΠΑΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ;;;
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
    ΔΙΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Δλδ αν δεν του αναγνωριζόταν η "αυτόνομη άμυνα;" Το θέμα πρέπει να πάρει πανελλαδική διάσταση. Στην έφεση του παππού, 5.000.000 Έλληνες στο δικαστήριο. Αύριο θα είναι κάποιοι από εμάς στην θέση του. Να δούμε τους Σφήκες του Αριστοφάνη.Ορκιστήκαμε να υπερασπιζόμαστε την πατρίδα,η οποία αποτελείται και από τις οικογένειές μας.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΛΗΣΤΕΣ.. νομίζω ότι ηταν γυναίκα
    φώτης

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *