Η Ευρώπη πρέπει να επιστρέψει στο κατσικίσιο.. οικονομία βασισμένη

Η Ευρώπη είναι τεράστιο. Ελλάδα χρεωκόπησαν, τότε η Ιρλανδία. Και υπάρχουν φορτία των ευρωπαϊκών χωρών που δεν …
πρόκειται ποτέ ακούσει για οποιαδήποτε άλλα. Τι συνέβη στη Βοημία, Τρανσυλβανία, Brattwurst κλπ; Θα ήθελα να εκφράσω τη συμπάθειά για την Ευρωπαϊκή οικονομική κοινότητα, αλλά δεν αισθάνομαι καμία. Πάρτε τραπεζίτης ο φίλος μου ο κ. Χ (όχι το πραγματικό του όνομα). Τα πάντα έχει είναι απίστευτα εντυπωσιακές και απόλυτα τεράστιο: μισθός, πούρο, το σπίτι, το αυτοκίνητο, εγώ, η γυναίκα, το παιδί και το σκυλί.
Τώρα, επιτέλους, τους απλούς ανθρώπους σαν κι εμάς, έχουμε τη χαρά να sneering σε ανθρώπους σαν κι αυτόν. Ας το απολαύσουν. Κατά το γεύμα μου είπε: “Διάβασα ότι η οικονομική υπερδύναμη περιοχή σας έπεσε στα κομμάτια. Πάρα πολύ κακός. Ίσως μπορείτε να κάνετε ένα άλλο. ”
Παραδέχθηκε ότι η Ευρώπη είχε μπέρδεμα πάνω, και είπε ότι μια διάσκεψη των διεθνών τραπεζιτών πρόσφατα στο συμπέρασμα ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στα βασικά.
Του είπα για την Τράπεζα των Αιγών στη Korawan, Ινδία. Ασχολείται αποκλειστικά σε κατσίκες, να τα πάρουν οι καταθέσεις και το δανεισμό τους έξω όταν χρειάζεται.
«Θα αστειεύεστε», είπε. Κούνησα το κεφάλι μου. «Δεν είμαι. Έχουν ακόμη και ένα ΑΤΜ αίγα, σε περίπτωση που χρειάζονται επειγόντως μια κατσίκα στη μέση της νύχτας. Είναι ακριβώς όπως ένα κανονικό ΑΤΜ εκτός από την υποδοχή που βγαίνουν είναι τεράστια. Μερικές φορές οι κατσίκες πυροβολούν με μεγάλη ταχύτητα, που χτυπά όλη την ουρά ανθρώπων που περιμένουν να κάνουν αναλήψεις. ”
Κοίταξε, άφωνος. Συνέχισα: “Εντάξει, ότι το τελευταίο κομμάτι για το ΑΤΜ ήταν ένα αστείο, αλλά το υπόλοιπο είναι αλήθεια. Πραγματικά δεν υπάρχει μια τράπεζα των αιγών σε ΑλΑχΑμπάντ, και τα φορτία των χωριά στην Ινδία και την Κίνα μετρούν τον πλούτο τους σε εκτρεφόμενα ζώα. ”
Ο στριφογυρίζει προσεκτικά τις τρίχες στα αυτιά του πριν αρχίσετε να ρωτάτε: “Αλλά σίγουρα μια τράπεζα των αιγών θα ήταν μια δημιουργική νέα επιχείρηση; Πώς μπορείτε να ορίσετε ότι η επιστροφή στα βασικά; ”
Αναφώνησα. Πώς οι τραπεζίτες γνωρίζουν λίγο για τα χρήματα! Ιστορία του μαθήματος. Χρήματα έχει χρησιμοποιηθεί ως χρήματα για μόνο 3.000 χρόνια, του είπα.
Τα ζώα εκτροφής έχουν χρησιμοποιηθεί ως χρήματα από την αυγή της καταγεγραμμένης ιστορίας, ή, για να χρησιμοποιήσουμε τον τεχνικό όρο που ευνοούνται από ιστορικούς, “για πολλά χρόνια γαϊδουριού».
Έκανα μια κατσίκα σύγκριση σε σχέση με τα χρήματα. 1) Το ευρώ αξίζει πολύ λιγότερο φέτος από πέρυσι. Στην περίοδο αυτή, το μωρό κατσίκες έχουν διπλασιαστεί σε μέγεθος. 2) Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ένα ευρώ είναι δυσανάγνωστη κομμάτι χαρτί. Σερβίρεται με poppadums, μια κατσίκα είναι Rogan Josh.
Το μυαλό μου παρασύρεται. Φαντάστηκα την αναδιάρθρωση της ζωής μου σε μια αίγα που βασίζεται οικονομία. Η γυναίκα μου θα κατευθυνθείτε προς τα πολυκαταστήματα με ένα μικρό κοπάδι από τα πράγματα, αλλά θα μπορούσε πιθανότατα να περάσουν μόνο μερικά από αυτά με φορέματα σχεδιαστών προτού τα παρατήσει σε εξάντληση. Και τότε οι κατσίκες θα τρώνε τα φορέματα. Και τότε θα σταματήσουν ποτέ για ψώνια.
Ο τραπεζίτης διακόπτεται ονειροπόληση μου με μια ερώτηση: “Αλλά πώς μπορεί να τεμαχίσουν μη εξυπηρετούμενων αιγών σε μικρά κομμάτια και το τέχνασμα σε θεσμικούς επενδυτές, συνταξιοδοτικά ταμεία βάζοντας τους σε αυτούς”, είπα: “Δεν μπορείτε. Αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι. ”

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *