Τον υιοθέτησαν, δεν τους έκανε, τον έστειλαν πίσω με το αεροπλάνο


Μία οικογένεια Αμερικανών, υιοθέτησε πέρυσι ένα εξάχρονο αγόρι από τη Ρωσία. Στη διάρκεια της συμβίωσής τους η οικογένεια ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να ζήσει άλλο με το παιδί. Ισχυρίστηκαν ότι το παιδί είναι βίαιο, έχει στοχοποιήσει τη θετή του μητέρα για να τη σκοτώσει και να της πάρει το σπίτι και ότι το τελευταίο που έκανε, να βάλει φωτιά σε κάτι εφημερίδες ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι για να τον στείλουν από εκεί που ήρθε.
Η θετή μητέρα ισχυρίστηκε ότι πήρε συμβουλές από ένα δικηγόρο από το ίντερνετ που της είπε ότι ο μικρός Τζάστιν είναι Ρώσος υπήκοος και καλό είναι να …
.

… τον στείλει πίσω. Έτσι η γυναίκα έκλεισε μία θέση στο αεροπλάνο και ο 7χρονος Τζάστιν ταξίδεψε μόνος του από την Ουάσιγκτον μέχρι τη Μόσχα. Στο αεροδρόμιο τον περίμενε ένας ταξιτζής, τον οποίο επίσης η θετή μητέρα τον είχε βρει μέσα από το ίντερνετ. Ο ταξιτζής πήρε το παιδί και το πήγε πίσω στο ορφανοτροφείο. Στην τσέπη του ο Τζάστιν είχε ένα γράμμα από την πρώην θετή του μητέρα που έλεγε ότι δεν θέλει να τον κρατήσει άλλο και ότι ενώ της είχαν πει ότι είναι ένα υγιές αγόρι αυτό αποδείχτηκε ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα.
Οι γιατροί που τον εξέτασαν στη Μόσχα διαπίστωσαν ότι χαίρει άκρας υγείας και σωματικά και πνευματικά. Μάλιστα όταν τον ρώτησαν πως πέρναγε στην Ουάσιγκτον με τη θετή του οικογένεια, αυτός έβαλε τα κλάματα και είπε ότι του τραβούσαν τα μαλιά.

Ποιος θα πληρώσει την ταλαιπωρία του μικρού που για άλλη μια χρονιά θα περάσει τα γεννέθλιά του στο ορφανοτροφείο;
Ποιος έχει την ευθύνη για την τόσο επιπόλαιη υιοθεσία ενός μικρού παιδιού;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *