Δήμαρχος Κασσάνδρας προς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: “Σας απαγορεύω να καταθέσετε στεφάνι”

Το θράσος των πολιτικάντηδων και ειδικά των ΠΑΣΟΚων δεν έχει όρια! Με αφορμή την πρόθεση στελεχών της Τ.Ο. Χαλκιδικής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να καταθέσει στεφάνι εις μνήμην των σφαγιασθέντων συμπατριωτών μας κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο στην ετήσια επίσημη εκδήλωση προς τιμήν τους, συντάχθηκε επίσημη επιστολή της Π. Δ. Κεντρικής Μακεδονίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην οποία και εκφράσαμε την…..
πρόθεσή μας αυτή.

Σε χθεσινή επίσκεψη στελεχών μας στον (πράσινο) δήμαρχο Κασσάνδρας, Βασίλη Παπαγιάννη, με σκοπό να του επιδοθεί η επιστολή και να του γνωστοποιηθεί η πρόθεση να τιμήσουμε την μνήμη των σφαγιασθέντων συμπατριωτών μας, ο πράσινος δήμαρχος έδειξε παντελώς εχθρική και αναιδή στάση. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει (προφορικά…) πως δεν είμαστε καλεσμένοι του Δήμου και πως δεν είμαστε ευπρόσδεκτοι στην τελετή αυτή και ότι μας απαγορεύει να παραστούμε, έστω και αν Συναγωνιστές μας είναι συγγενείς και απόγονοι σφαγιασθέντων (!) και πως εάν παραστούν μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα γίνουν επεισόδια και θα συλληφθούν! Σε ερώτηση με ποιο κριτήριο επιλέγονται οι πολιτικές παρατάξεις που παρίστανται στην εκδήλωση απλά φέρθηκε αγενέστατα, λέγοντας πως το θέμα αυτό αφορά τον Δήμο και μόνον. Και πέρσι ο συγκεκριμένος δήμαρχος τήρησε την ίδια εχθρική και αναιδή στάση απέναντι στα μέλη και στους φίλους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, λέγοντας πως δεν δηλώσαμε εγκαίρως για την συμμετοχή μας και δεν κάναμε….αίτηση. Δηλώνουμε λοιπόν ξεκάθαρα πως η περιφρονητική στάση οποιουδήποτε πολιτικάντη απέναντί μας μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Εξάλλου τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Δεν χρειαζόμαστε «κύριε» δήμαρχε την συγκατάθεσή σας ούτε την έγκρισή σας και θα πραγματοποιήσουμε κανονικότατα την δική μας τελετή μνήμης.

Τέλος, για όσους δεν γνωρίζουν τον «κύριο» αυτό, σας παραθέτουμε τα εξής (και ο νοών νοείτω):

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ:

-Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

-Βουλευτής

-Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Δημοσίων Έργων

-Υφυπουργός Δημοσίων Έργων

-Υφυπουργός Εσωτερικών

-Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

-Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Ελληνικής Βιομηχανίας Ζωοτροφών

-Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΝΟ Α.Ε.

Προς τον «κύριο» δήμαρχο και το σινάφι του λοιπόν τα εξής: Οι φίλοι, τα μέλη και τα στελέχη του κινήματός μας καθώς και κάθε Έλληνας το γένος έχει όχι μόνο το δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση να τιμά τους νεκρούς του, ανεξάρτητα από τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Σε ποιόν κόσμο ζείτε τέλος πάντων; Δεν βλέπετε ότι το σοσια…ληστρικό σας κίνημα κατρακυλάει δημογραφικά σαν τη χιονοστιβάδα από το βουνό; Σε λίγο τα ποσοστά τα ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα ξεπερνούν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ. Μήπως θα έπρεπε σιγά-σιγά να συνηθίσετε στην ιδέα να τηρείτε μια πιο ευγενική στάση απέναντι στα στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

xagr.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *