ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Όσο παραμένουν οι προδότες στην Κυβέρνηση, όσο η χούντα τωνδωσίλογων δραστηριοποιείται απέναντι και εναντίον του συντάγματος, όσο οιρουφιάνοι γερμανοτσολιάδες της Μέρκελ υπογράφουν κάθε εκβιασμό των Γερμανών καιτου Άξονα, γνωστού ως «τρόϊκα», τόσο λαμβάνει πραγματική υπόσταση η νίκη τουλαού στις επερχόμενες εκλογές.

Η ωμή παρέμβαση του Σόϊμπλερ στα εσωτερικά της χώρας μας,για την επαύριον των εκλογών, δηλώνει με………
τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τηνβεβαιότητα που αντικρούει τα στημένα γκάλοπ, ότι αυτοί οι δύο αρχηπροδότες ,Σαμαράς και Παπανδρέου ή Βενιζέλος, και τα κολαούζα τους, δεν θα μπορέσουν σεκαμία περίπτωση να σχηματίσουν κυβέρνηση προθύμων.

Μετά την «επανάσταση» συνείδησης των 43 και την σαφή μείωσητων δυνάμεων των προδοτικών κομμάτων που συντηρούν αντισυνταγματικά την χούνταΠαπαδήμου, η Γερμανία προσπαθεί να βρει τρόπους να μην υποστεί ήττα και απολέσειένα χρυσωρυχείο όπως η Ελλάδα.

Γιατί, η οικονομική ευρωστία των Γερμανών πατάει πάνω στηνυποταγή και την εξαθλίωση των άλλων λαών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κυνικότατα οΣόϊπλερ, δήλωσε προ ημερών ότι «ας μην διαμαρτύρονται οι Γερμανοί, γιατί μέχρισήμερα έχουμε κερδίσει πάρα πολλά από την Ελλάδα και την βοήθεια που της έχουμεδώσει».

Οι Γερμανοί κερδίζουν όχι μόνο από την βοήθεια του χαφιεδιστικό-πολιτικούσυστήματος που συγκροτούν το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία, το ΛΑΟΣ και τα εξαπτέρυγάτους, αλλά επιπλέον από την μονοπώληση των εισαγωγών στην χώρα μας, τηναπαγόρευση στην χώρα μας να δανείζεται από άλλες «αγορές», την εφαρμογή όλωντων απαιτήσεων και των προϋποθέσεων που την καθιστούν εξαθλιωμένο προτεκτοράτο .

Υπάρχει λοιπόν κάποιος λόγος αντίθετος των συμφερόντων τωνΓερμανών για να δείξουν αδιαφορία για το πότε θα γίνουν εκλογές και ποιο κόμμαθα τις κερδίσει, αν αυτό δεν είναι το δικό τους κόμμα. Αν δεν είναι το κόμμα –συνεργάτης των Γερμανών; Το κόμμα κουκουλοφόρος;

Οι Γερμανοί δεν ξεχνούν ποτέ και έχουν εμπειρία τωνκατοχικών σχέσεων με τον Τσολάκογλου και τους μαυραγορίτες και τους καταδότες την περίοδο της Κατοχής του Β’ Παγκοσμίουπολέμου.

Γνωρίζουν όμως και τι θα πει αντίσταση του Ελληνικού Λαού.Ένας, και ίσως ο μοναδικός, λόγος που υποχρέωσε τον Καρατζαφέρη να ανακαλύψειτο πρόσχημα αποχώρησης του από το δωσιλογικό κυβερνητικό σχήμα, που μαζί μετους άλλους δύο προδότες πολιτικούς αρχηγούς κατασκεύασε, είναι η Αντίσταση τουΕλληνικού Λαού.

Ο Κίνδυνος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, να μονοπωλήσει τηναντίσταση του Ελληνικού Λαού και πάλι η Αριστερά. Όχι ο Κουβέλης, αλλά ηΑριστερά.

Η Χούντα των συνταγματαρχών επεβλήθη με το πρόσχημα τουΚομμουνιστικού κινδύνου.

Ο Καρατζαφέρης την κοπάνησε από το δικό του φασιστικόπροδοτικό κυβερνητικό κατασκεύασμα με το πρόσχημα ότι την αντίσταση του Λαού θατην επωφεληθεί η Αριστερά.

Είναι λοιπό αμφίβολο για τους Γερμανούς ότι τα δικά τουςπαιδιά, οι δικοί τους συνεργάτες, οι κουκουλοφόροι με τις μπλε και πράσινεςκουκούλες, όσο και αν τρομοκρατούν των Ελληνικό Λαό, ακόμα και με το«επιχείρημα» της χρεοκοπίας,, τηςέλλειψης βενζίνης, των φαρμάκων και των τροφίμων, είναι αμφίβολο πόσο μπορούν ναεπηρεάσουν την πλειοψηφία ενός λαού που έμαθε την αυταπάρνηση για την ζωή καιτην αγάπη για την ελευθερία και τηνανεξαρτησία του. Μια ελευθερία που ΔΕΝζυγίζεται ούτε με χρήμα, ούτε με βενζίνη, ούτε με φάρμακα, ούτε με φτώχεια,ούτε με θάνατο.

Οι Γερμανοί ξέρουν ότι οι θεατρινισμοί της προδοτικήςπολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, δεν υποβάλλουν τον λαό μας σε υποταγή καισκλαβιά, γιατί ο Ελληνικός λαός δεν είναι προδότης. Δεν είναι πρόθυμος.

Για το λόγο αυτό λοιπόν ξεκίνησαν το νέο αγώνα τους, να μας υποδείξουν πότε και αν πρέπει να πάμεσε εκλογές, ποιο κόμμα θα πρέπει να ψηφίσουμε, ώστε η Ελλάδα να μηνχρεοκοπήσει, να πάρει τα λεφτά, να μείνει στο ευρώ για να μας ξεζουμίζουν, καινα σωθεί η Πατρίδα.

Οι Γερμανοί ενδιαφέρονται για την δική τους πατρίδα, πουείναι η δύναμη, το χρήμα και η σκλαβιά των Ελλήνων στα δικά τους συμφέροντα.Αυτήν την Πατρίδα θέλουν και οι δωσίλογοι να σώσουν. Γιατί αυτή η πατρίδα θατους εξασφαλίσει να είναι Βουλευτές και Πρωθυπουργοί.

Ο ένας καταδότης την κοπάνησε από την συγκυβέρνηση, ο άλλος ο αντιμνημονιακός, υπογράφει φαρδιά πλατιά την πλήρη υποταγή στοΔ’ Ράιχ, αρκεί να γίνει Πρωθυπουργός, ο τρίτος διέγραψε 22 δικούς του για ναμπορέσει ο Μπένι- ζέλος, να γίνει το καινούργιο αφεντικό των πράσινων δωσίλογων, έφτιαξαν και το ανάχωμαΚουβέλη, αλλά μέχρι σήμερα δεν κατάφεραν να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στο Δ’ Ράιχ,ότι θα παραδώσουν αλυσοδεμένο τον Ελληνικό λαό και την περιουσία του στασυμφέροντά του. Έτσι οι Γερμαναράδεςζητούν τα κλειδιά και από την αριστερά , επειδή φοβούνται πως στις επερχόμενεςεκλογές θα νικήσει ο Λαός και όχι οι λιμοκοντόροι χαφιέδες τους.

Έτσι, τις επόμενες μέρες τόσο από τις «αναλύσεις» και τις«εμπιστευτικές» πληροφορίες των Μέσων Μαζικής Συσκότισης και τρομοκρατίας, όσοκαι με δηλώσεις, εν χορώ και οργάνων της αφρόκρεμας του Τέταρτου Ράιχ καιολόκληρου του Άξονα, θα ενταθούν οι πιέσεις τρομοκρατίας εναντίον του Λαού γιατο αν πρέπει να γίνουν εκλογές και αν γίνουν ποιο κόμμα θα πρέπει να ψηφίσουν.

Γνωρίζω ότι στην χώρα μας κατοικούν πολλά χαϊβάνια καιφοβισμένοι. Ελπίζω όμως πως η πλειοψηφία δεν είναι ούτε χαϊβάνια, ούτεφοβισμένοι, ούτε προσκυνημένοι, ούτε κουκουλοφόροι συνεργάτες των Γερμανών καιτων Προδοτών.

agistri-doloma

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *