ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ;;

Τόσο η Κύπρος όσο και η Βουλγαρία είναι οι χώρες που απορρόφησαν το 90% των Ελληνικών επιχειρήσεων που για να
αποφύγουν την Ελληνική υψηλή φορολογία κατέφυγαν σε αυτή την λύση μεταφέροντας τις εικονικές έδρες τους σε αυτούς τους φορολογικούς παράδεισους! Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει το Ελληνικό κράτος σε πολύ μικρό διάστημα ένα σοβαρό μέρος των εσόδων του! Το αρνητικό αυτό άνοιγμα στον ισολογισμό σε συνδυασμό με την κοντόφθαλμη οικονομική πολιτική που ακολουθούσε τις τελευταίες δεκαετίες λόγω των κακών επιλογών της ημιμαθούς πολιτικής ηγεσίας που κακώς εμείς οι πολίτες επιλέγαμε (με αποκορύφωμα την κάκιστη επιλογή του πρωταθλητή βλακείας σε 10 γαλαξίες τουλάχιστον για πρωθυπουργό) είχε σαν αποτέλεσμα τα μνημόνια Ι ΙΙ και ΙΙΙ! Το αποτέλεσμα είναι η σχετικά φτηνή εξαγορά του μεγαλύτερου μέρους της Ελληνικής οικονομίας από Γερμανικά κέντρα. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να πληρώσουν τα μικρά κράτη που έπαιξαν το παιχνίδι των Ούννων μια και η συνέχιση της πρακτικής να απομυζούν μέρος των φόρων της Ελληνικής οικονομίας στρέφετε πια εναντίων τους. Πρώτα τα αδέρφια μας οι Κύπριοι που εκτός του παραπάνω λόγου η συντριβή τους θα έφερνε κεφάλαια στις Λετονικές τράπεζες που βρίσκονται στα χέρια Γερμανικών τραπεζικών κολοσσών!

Η απορία που έχω είναι η εξής: Το διαίρει και βασίλευε είναι μια πανάρχαια μέθοδος πολύ παλαιότερη από την δημοσίευση της από τον Ιούλιο Καίσαρα. Πόσο γελοίοι μπορεί να είμαστε εμείς οι λαοί της Βαλκανικής όταν επιτρέπουμε να μας δουλεύουν με τα ίδια κόλπα τρεις χιλιετηρίδες τώρα;;;;

Ξυπνήστε συμπολίτες. Μόνο με δική μας μελέτη και αυτοκριτική θα μπορέσουμε να ανελκύσουμε την υπολογιστική μας ισχύ σε σημείο που να αποτρέψουμε τα χειρότερα που μας επιφυλάσσουν.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kWnxrH-5SdU

Ευστάθιος Ματσαρίδης atlandas@gmail.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *