Η Ελλάδα δεν θα γινει Αργεντινή

Οι εχθροί μας, οι Διεθνείς και τοπικοί Τραπεζίτες, μέσω τού επισήμου αντιπροσώπου τους, ΔΝΤ, και τών πολιτικών αγγελιοφόρων τους, βάλανε μπροστά τα μεγάλα μέσα, για την εξάλειψη τής μή παραγωγικής πιά, μερίδος τού Ελληνικού Λαού!!
Βλέπεις, όταν σχεδιάζεις καλά, χρηματοδοτείς το…..
πλάνο σου σωστά και έχεις υπομονή, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μεγάλες!!! Οι Διεθνείς Τραπεζίτες λοιπόν, προσέλαβαν τα μεγαλύτερα κεφάλια, για να μπορέσουν να καταλήξουν στό τελικό τους σχέδιο, που αποσκοπεί στόν οικονομικό στραγγαλισμό των Εθνών και την μείωση τού πληθυσμού της ……
Γής κατά 80% !!! Γι’αυτόν τον σκοπό έχουν αγοράσει όλους τούς «Δημοκρατικούς» πολιτικούς, και μερικούς Δικτάτορες, τούς οποίους όμως αντικαθιστούν ή προσπαθούν να αντικαταστήσουν τώρα!! Κατόπιν αγοράσανε όλα τα ΜΜΕ! Η Νέα τάξη έχει κάνει πολλά πειράματα στό παρελθόν, και έχει μάθει από τα λάθη της!!! Ποτέ δε θα αφήσει π.χ. να γίνει η Ελλάδα μιά δεύτερη Αργεντινή, διότι εκεί ο λαός έσφαξε καμιά εισοπενταριά χιλιάδες (25,000) προδότες ασχέτως τού τι λέγανε οι επίσημες ανακοινώσεις των πουλημένων ΜΜΕ!! Σίγουρα όμως, θα προσπαθήσει να επαναλάβει το πείραμα τού Μεξικού με κάποιες βελτιώσεις γιατί είναι πολύ προσοδοφόρο!!!!!! Όλος ο πλούτος τού Μεξικού πού σημερα ανήκει στούς G20, έχει περάσει στό Αμερικανικό και Διεθνές Κεφάλαιο σε τιμή ευκαιρίας, χωρίς βέβαια να μειώσει το χρέος τού Μεξικού!! Κάνανε βέβαια…. και επενδύσεις ο ξένοι στό Μεξικό…. σαν και αυτές πού έψαχνε ό Παμπούκης, τρομάρα του!!! Ανοίξανε λοιπόν οι ξένοι και οι ντόπιοι κεφαλαιούχοι κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ εργοστάσια, με ότι φορολογικές απαλλαγές μπορεί να φαντασθεί ο νούς σας.!!!!!! Εκεί λοιπόν. δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί οι Μεξικάνοι (Όπως και εμείς θα κάνουμε σε λίγο στό όνομα της ανταγωνιστικότητας), το δε πουλημένο Κράτος τού Μεξικού φορολογεί τον λαό μέχρι θανάτου για να πληρώσει τούς τόκους των δανείων, πού εντέχνως οι Τραπεζίτες διατηρούν στά μέτρα τους!!! Ετσι ο λαός τού Μεξικού, πού οι διεφθαρμένοι Πολιτικοί δεν άφησαν την χώρα του να πτωχεύσει το 1980 και να απαλλαγεί από το χρέος, συνεχίζει να πληρώνει τόκους και να υποφέρει χωρίς ελπίδα!! Σήμερα το 85% των Μεξικάνων ζούν κάτω από το όριο ή στό όριο της φτώχειας!!!! Αγαπητοί μου συμπατριώτες αυτές και πολλές άλλες αληθειες, αν και γράφονται για μερικά χρόνια τώρα, δυστυχώς εσείς κοιμάστε τόν ύπνο τού δικαιίου, ενώ…….. οι πουλημένοι πολιτικοί δοσίλογοι, σας σκάβουνε τον τάφο!!! Λέγω εσείς….. γιατί εγώ κοντεύω εβδομήντα!!!

Αναγνώστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *