Μαθήματα αντιρατσισμού από τον… Δανιήλ Εσδρά

Στην Ελλάδα το σύστημα, βρίσκει πάντα την άκρη. Χαρακτηριστικά είναι τα δημοσιεύματα ημερήσιας εφημερίδας για το πώς ξένες εταιρείες consulting, με διασύνδεση με Έλληνα υπουργό που προέρχεται από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου, «παρεμβαίνουν», υποδεικνύοντας πάντα τον «κατάλληλο» άνθρωπο (τους). Και να σου ξαφνικά ο εβραϊκής καταγωγής Δανιήλ Εσδράς, επικεφαλής του…..
ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (εργάστηκε και στα Σκόπια, στην αντίστοιχη θέση και ήρθε εδώ προφανώς για να μας «εκπολιτίσει»). Ο άνθρωπος αυτός, αφού μας επισημαίνει ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη τους μετανάστες», μας καλεί από τις σελίδες εφημερίδων ευρείας κυκλοφορίας, να αναγνωρίσουμε τα οφέλη της μετανάστευσης. Μας λέει μάλιστα ότι «σε έναν πληθυσμό που γερνάει και εργατικά χέρια χρειαζόμαστε για να ενισχύσουμε την παραγωγή που πάσχει».

«Ψιλά γράμματα» για τον κύριο αυτόν φαίνεται ότι είναι το γεγονός ότι η ανεργία στην Ελλάδα στις αρχές του 2010 θα αγγίξει το 20% και ότι εκατομμύρια νέοι Έλληνες θα είναι εκτός αγοράς εργασίας. Δηλαδή, οι Έλληνες, ίσα και όμοια με τα στοιχεία του τυχοδιωκτικού συρφετού των οικονομικών μεταναστών, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τους δρόμους των πόλεών μας σε κολαστήρια. Φυσικά, υπάρχει και η πολιτική ορθότητα: ο «πολιτικά ορθός» κ. Εσδράς, μας λέει ότι «εδώ στην Ελλάδα δεν είναι μόνο ότι μας φταίει ο αλλοδαπός. Δεν μας αρέσει ο,τιδήποτε διαφορετικό: ο ανάπηρος, ο τοξικομανής, ο προφυλακισμένος, ο ομοφυλόφιλος, ο Ρομά, η γυναίκα, το παιδί, ο ηλικιωμένος». Τα παραπάνω δεν επιδέχονται σχολιασμού… Και κάτι τελευταίο για να καταλάβετε που το πάνε όλοι αυτοί: «Δεν χρειάζεται να μάθουν μόνο οι μετανάστες ελληνικά και πχ τι είναι επιτάφιος, αλλά και εμείς πρέπει να αποδεχθούμε και να καταλάβουμε τις ανάγκες τους, πχ ότι χρειάζεται και ένα τζαμί ή ένα μουσουλμανικό νεκροταφείο. Επίσης, πρέπει τα παιδιά από το δημοτικό να παρακολουθούν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων υποχρεωτικά». Πολλά «πρέπει» (ποιος θα τα ορίσει αυτά και δη αυτοβούλως;), να και το «υποχρεωτικά». Ο λανθάνων ολοκληρωτισμός της πολιτικής ορθότητας, σε όλο του το μεγαλείο.
Ορκωμοσία χωρίς Ευαγγέλιο
Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας κύριος Καμίνης, θα είναι ο πρώτος στην σειρά δημάρχων της Αθήνας, ο οποίος θα ορκιστεί με πολιτικό και όχι θρησκευτικό όρκο, ακολουθώντας το παράδειγμα του συναδέλφου του της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Το ανακοίνωσε την εβδομάδα που πέρασε, καθώς η ορκωμοσία είναι στις 29 του μηνός, σε συνάντηση που είχε με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. Ε βέβαια… Τι σόι νεοταξικός δήμαρχος θα ήταν, αν ορκιζόταν στο Ευαγγέλιο; Αυτά τα πράγματα κάνουν “τζιζ” για τους εκλεκτούς της παγκοσμιοποίησης. Άκου εκεί θρησκείες και πράσινα άλογα! Πρέπει να παταχθούν άμεσα (εκτός από κάποιες συγκεκριμένες, οι οποίες έχουν επιλεκτικές συγγένειες με την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης). Φυσικά, αυτό δεν ήταν το μόνο θέμα το οποίο συζητήθηκε, καθώς όπως μαθαίνουμε, τέθηκαν επί τάπητος και μια ακόμη σειρά θεμάτων, όπως οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων, οι οποίοι σίγουρα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται στην Αθήνα μέσα στο 2011. Κυκλοφορεί μάλιστα μία φήμη, ότι το… φετινό gay pride, το οποίο φυσικά θα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, θα έχει χαρακτήρα… γαμήλιας δεξίωσης, καθώς την ίδια ημέρα ο Δήμος θα πραγματοποιήσει τους πρώτους γάμους ομοφυλοφίλων στην πόλη μας… Να τους χαιρόμαστε λοιπόν, μια και φαίνεται ότι μπαίνουν με… άγριες διαθέσεις!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΜΤΕ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΙΕΣ ΣΑΣ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο λαός που σταύρωσε τον Χριστό μας κάνει μαθήματα αγάπης.
    Τυχαίο δεν νομίζω.
    Θα μας ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ !

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Μην τον ακούτε τη δουλειά του κάνει ,
    αυτός είναι ο αρχηγός που έχει αναλάβει να μας ξεφορτώνει τους άθλιους λαθρομετανάστες , αφού πρώτα εξαθλιώσει τη χώρα τους με πολέμους ,
    αυτός παίρνει τη Γή και τα αγαθά , και σε μας στέλνει γυμνούς ανθρώπους.
    αυτός είναι ο διεθνής Σιωνισμός .
    Δεν είναι τυχαίο ότι ανά τους αιώνες οι εβραίοι αποτελούσαν στόχο , τα βρώμικα σχέδια τους δεν ήταν ποτέ αποδεκτά , ας μην παραπονούνται λοιπόν .
    Αυτοί είναι μισάνθρωποι και ρατσιστές.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ..

    ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΕ ΜΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ..

    ΒΟΜΒΕΣ ΝΑΠΑΛΜ..

    ΡΟΥΚΕΤΕΣ..

    ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ..

    ΤΑΝΚΣ..

    ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΟΠΛΑ..

    ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΝΤΕ..

    ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΙΤΛΕΡ..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΡΩΤΗΜΑ : ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΩΝ .
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ; …

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΝΤΑΝΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ…

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΤΑΝΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ενα ερωτημα ,με πολυ ρεαλισμο και σεβασμο προς καθε κατευθυνση…Ισχυουν στο Ισραηλ νομοι που δεχονται καθε λογις λαθρομεταναστη? Εχει το Ισραηλ αριθμο λαθρομεταναστων που ξεπερνουν το 20% του γηγενους πληθυσμου του?Γιατι δεν συμφωνει τοτε ο παραπανω ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟς ΝΑ αντιμετωπισει και η ΕΛΛΑΔΑ ,ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ??Απαντω σε οποιονδηποτε χειριζεται κρισιμα θεματα στο ονομα του Ελληνικου λαου,οτι οι ΕΛΛΗΝΕς , οπως και οι εβραιοι ,δεν θελουν και δεν αντεχουν λαθθραιους ,παρανομους ,και επικινδυνους αλλοδαπους.Ειμαι σιγουρος οτι και οι ΕΛΛΗΝΕς ΕΒΡΑΙΟΙ,που ζουν και ευημερουν μαζι μας,εχουν την ιδια αποψη με εμας.Τωρα αν φοβουνται να την εκφρασουν,πιστευω οτι ευθυνεται ενα συστημα που δηθεν τους εκφραζει,ομως στην ουσια τους καταπιεζει ,απλα φοβουνται να το εκφρασουν δημοσια .Ειναι ισως λιγο πισω στην πραγματικη δημοκρατια ,αλλα τουλαχιστον οσοι ζουν μαζιμας ειμαι σιγουρος οτι δεν αλλαζουν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΤΟ 2011 ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *