Το «διευθυντήριο»

Η παραδοχή Έλληνα πρωθυπουργού για την «μηδενοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων»
Σε στιγμή ειλικρίνειας το 1995 ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δηλώσει σε σχέση με την πορεία των ευρωπαϊκών πραγμάτων:
«Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. Στο βωμό των….
κρίσεων και των συμφερόντων.

Δεν θέλω ν” αποκαλύψω ονόματα

Σας λέγω όμως ότι εδώ υπάρχει σαφές σχέδιο για την μηδενοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων, οι οποίες δεν θα μπορούν να παίξουν δημοκρατικά αποτελεσματικό ρόλο, αλλά θα υπόκεινται στις κατευθύνσεις που μας δίνει το διευθυντήριο…»
Να συμπληρώσουμε στα λόγια του τότε πρωθυπουργού ότι το trust κρατών που ονομάστηκε «Ευρωπαϊκή Ένωση», έχοντας δικό του μεγάλο κοινοβούλιο, συμμάζεψε και θα συμμαζεύει χώρες της Ευρώπης αλλά και της Μεσογείου, ώστε να συγχωνευτούν στο δυτικοπρεπές παγκόσμιο κράτος των πολιτικών που, όποτε το επιτρέψουν οι πολιτικές συγκυρίες, θα προταθεί ως εναλλακτική διακυβερνητική λύση στο πρόβλημα της κρίσης που δημιουργήθηκε και ενδεχόμενα ενταθεί στο μέλλον. Ακόμα κι αν επικρατήσει προσωρινά μια περίοδος οικονομικής σταθεροποίησης, η οποία δεν πρόκειται να φέρει φυσικά ανάπτυξη, αλλά να κρατήσει τον πλανήτη στα χαμηλά επίπεδα που φτάσαμε έως τώρα χάρη στον υπερδανεισμό και την κακή διαχείριση.

Τελικά την παγκόσμια συνεργασία των πολιτικών (όσων χωρών θα συνθέσουν το παγκόσμιο κράτος, μιας και π.χ. Ρωσία και σύμμαχοι έχουν άλλα σχέδια) επιδιώκεται να αντικαταστήσει μια παγκόσμια δικτατορία συγκεντρωτισμού των πάντων σε ένα κέντρο εξουσίας, καθότι με «δημοκρατικές διαδικασίες» θα παρουσιάζεται και θα είναι εκ των πραγμάτων δύσκολη η διακυβέρνηση του παγκόσμιου πλήθους.

Τότε θα αναλάβει το πραγματικό «διευθυντήριο», λέξη που χρησιμοποιεί ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος στην συγκεκριμένη στιγμή ειλικρίνειας αναρωτήθηκε: «Τι είναι η Ενωμένη Ευρώπη και ποιος την κυβερνάει;». Πάντως όχι οι λαοί και πλέον ούτε οι πολιτικοί της. Ο Ανδρέας Παπανδρέου και όχι κάποιος «συνωμοσιολόγος», επιβεβαιώνοντας όλους αυτούς (μεταξύ τους και την ιστοσελίδα μας) που ενημερώνουν τον κόσμο για τα παγκοσμιοποιητικά σχέδια, κάνει λόγο για «μηδενοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων». Εν ολίγοις για ανυπαρξία εθνικής πρωτοβουλίας και για υπακοή σε πολυεθνικά κέντρα εξουσίας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την Ευρώπη.
Η πολιτική συγχωνεύσεων συνεχίζεται και στην παρούσα φάση στο επίκεντρο βρίσκεται η προώθηση της ευρώ-ατλαντικής συνεργασίας δήθεν για την δημιουργία ελεύθερης ζώνης εμπορίου. Στην πραγματικότητα την κατάσταση την διαχειρίζονται οι ελίτ των μεγάλων τραπεζών και πολυεθνικών. Σίγουρα κι αυτοί είναι κάπου αλλού υπόλογοι με τα συμφέροντα να μην συμπλέουν πάντα, κάτι που επιφέρει καθυστερήσεις στην εφαρμογή των παγκόσμιων σχεδίων.

Όσο περνάει ο καιρός, θα βγαίνουν στην επιφάνεια όλο και περισσότερα. Οι αποκαλύψεις αναφορικά με τις παρακολουθήσεις σε διεθνές επίπεδο δεν είναι προφανώς τίποτα σε σύγκριση με την πραγματική σκευωρία κατά της ανθρώπινης ελευθερίας. Η «συνωμοσία» εφαρμόζεται βαθμιαία στην πράξη. Άραγε πόσοι μπορούν να αντέξουν την αλήθεια;

ΠΥΓΜΗ.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *