ΣΓΟΥΡΟΣ: Ο ΜΑΣΚΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ

Το πρωί δηλώνει εναντίον του Μνημονίου, το μεσημέρι και ναι και όχι, το βράδυ ο περιπλανώμενος διχασμένος γυρολόγος των τηλεοπτικών καναλιών, φορώντας τη μάσκα….
και την κουκούλα των Ρομπέν των Φτωχών υποδύεται τον Αντιμνημονιακό.

Ο Ζορό της ντόπας των αρσισαριστών, αλήθεια ποιο είναι το επάγγελμά του? Έχει κολλήσει ένσημα? Έχει πτυχίο? Τον έχρισε η Κυβέρνηση της ομηρείας, της υποδούλωσης, της υποτέλειας και του Μνημονίου.

Τον υποστήριξε το βαθύ κράτος και παρακράτος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, τον προπαγανδίζει το MEGA-Μνημονιακό κανάλι με επικεφαλή την πλαστικό-μποτόξ-μπεμπέκα Όλγα Κεκέδο-Τρέμη, μαζί με όλο το club των κεκεδοφονιάδων της Ελληνικής Γλώσσας: Μνημόνιο-Τσίμα, Μνημόνιο-Καψή συν την σεληνιασμένη Μνημόνιο-Κάτια Μακρή με τους πρασινοαφρούς στο στόμα.

Μπροστάρης όλων είναι ο αρχιμακελάρης του Ελληνικού Συντακτικού, ο Πρωθυπουργός με το μαύρο κολλάν στον πισινό, τα πορτοκαλί παπούτσια, το ροζ βραχιολάκι, ο Batman με φυσιογνωμία τρελό-κίναιδου. Ο αρχιληστής, ο Νταβέλης του στερήματος του Λαού Τζέφρυ Γερμανό-τσολιάς Παπανδρέου.

Επιπλέον τον στηρίζει υπόγεια η Ντόρα Μητσοτάκη Φεουδαρχογιάννη με τον αρχιβρικόλακα μεφιστοφελή, τον Εφιάλτη κατά τη ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου Κώστα Don Μητσοτάκη.

Όλοι μαζί Μνημονιοεραστές νεομνημονιοχήτες δοσίλογοι πολιτικοί στηρίζουν τον Σγουρό, ο οποίος όμως συνιστά τον κεντρικό βραχίονα του Συστήματος Εξουσίας, το μακρύ χέρι των μεγαλοσυμφερόντων, τον μνημονιοταμία της Κυβέρνησης Κατοχής.

Την Κυριακή όμως η κοινωνική λαϊκή συμμαχία θα μιλήσει με την ψήφο της απέναντι στον μνημόνιο-καρνάβαλο και στην τραβεστί συμμαχία του και θα σταθεί φραγμός στην εισβολή και κατάληψη της περιφέρειας Αττικής από τις ντόπιες και ξένες Μνημόνιο δυνάμεις.

Ανδρεας Π

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τι να ψηφίσουμε την δεύτερη Κυριακή;
    Ο Προβόπουλος προαναγγέλλει νέα σκληρά μέτρα το ίδιο και η Τρόϊκα. Δεν αποδώσανε λέει τα μέχρι τώρα μέτρα. (Άρα ήταν λάθος). Θεωρήσανε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου θετικά για το ΠΑΣΟΚ και λένε ότι αφού δεν έχουν αντίρρηση οι Έλληνες και ξαναψηφίζουν του υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ τους αρέσουν τα μέτρα, έτσι πάρτε και άλλα πολύ χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω την ψυχολογία των Ελλήνων. Από την στιγμή που ο ίδιος ο κ Παπανδρέου έδωσε χρώμα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο στις εκλογές κάθε ψήφος στους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος υπέρ του Μνημονίου και υπέρ της λήψης νέων σκληρότερων μέτρων.
    Θα μου πει κανείς ναι αλλά ο Κακλαμάνης είναι αντιπαθής (ή ο Ψωμιάδης). Ναι συμφωνώ αλλά οι δήμαρχοι θα είναι καλοί ή κακοί για τον δήμο τους μόνο ενώ σε αυτές τις εκλογές παίζεται το μέλλον της χώρας, των εργαζομένων, των νέων, των συνταξιούχων. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να καταψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ παντού. Μαύρο λοιπόν στους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *