Θα Ξαναπάθουμε Εθνικό Δυστύχημα


H «Παρέμβαση της Εβδομάδας» του Ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και μέλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θόδωρου Σκυλακάκη, με θέμα: «Θα Ξαναπάθουμε Εθνικό Δυστύχημα».
http://atithasos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    Στην σημερινή ρευστή κατάσταση, απαιτείται το πλήρες ξεκαθάρισμα κάθε ηθικής εκκρεμότητας κατά απόλυτη προτεραιότητα, για να αποκατασταθεί η απολεσθείσα αξιοπιστία της πολιτικής στη χώρα μας και αν κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη, Ηρακλειδείς ,ουτiδανοι,της Ντορο-φαύλο-κρατιας αποδειχθούν αθώοι της διαφθοράς ,τότε και μόνον τότε θα έχουν την άδεια της κοινωνίας στην παρουσία της πολιτικής σκηνής .

    Αεί να χαθείτε από τα μάτια μας ξεπουλημένα υποχείρια , εσείς και όλο το σκατοσυνάφι-σκατοσόι της πολιτικής μαφίας , αδήφαγα αρχιλαμόγια, υποτακτικά της οσίας οικογενείας του Μητσό-Ντορά-Κούλα που κατέστρεψε την χωρά.

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΣΦΟΥΓΓΩΚΩΛΑΡΙΟΙ .

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ωραία τα λες σύντεκνε μόνο που δεν μας λες και ποιοι διοργάνωσαν τους χρυσοφόρους Ολυμπιακούς αγώνες… ποιοι έπαιρναν τις μίζες …ποιοι μοίραζαν τα πακέτα …ποιοι το γλεντούσαν …ποιοι σκόρπιζαν τα δανεικά …ποιοι ξευτέλισαν κάθε έννοια ,αξιοκρατίας ,αδιαφάνειας και απληστίας …Ποιοι ημέτεροι είναι θα τους γράψει η ιστορία με μαύρα χρώματα.

    Εγώ κοπέλι μου απλώς θα σου υπενθυμίσω δυο συμπατριώτισσες σου που έπαιξαν βασικούς ρόλους στην Ολυμπιακή ρεμούλα .

    Ντόρα Μπακογιάννη και η κουμπάρα της Γιάννα Αγγελοπούλου που μαζί με όλους τους γνωστούς σφουγγοκωλάριους ,υποτακτικούς και φανατικούς Ντορικούς ( τα γνωστά αδηφάγα Ντοράκια…η σκυλακάκια) έπαιξαν όλο το παιχνίδι.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΝΙΞΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΧΕΣΙΜΟ!
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΕΡΔΟΙ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΩΡΑΙΟΣ 7.44 ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ ΕΧΕΙ Κ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ… ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ….. ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ… ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ …

    ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΙΧΟΥΣ,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ , ΠΑΓΚΑΚΙΑ , ΠΛΑΤΕΙΕΣ , ΜΠΛΟΓΚΣ , ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΛΕΞΕΙΣ… ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ…..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ?ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ….ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!ΠΑΙΔΕΙΑ? ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ,ΥΓΕΙΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΣΠΙΤΙΑ? ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ SIEMENS ΟΥΤΕ Ο SOROS,ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΚΟ, ΠΑΤΡΙΔΑ? ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΑΣ,ΒΛΕΠΕ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ….ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΒΡΕ ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ……

    Reply
  6. Ανώνυμος

    tha protimousa na mou ta les apo monos sou omws bre filaraki, oxi na ta diabazeis sthn othonh. egw politikos den eimai, alla ena logo 5 leptwn mporw na ton pw ap'eksw, pou pas re karamitso?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *