“Τη επιούση η Καρχηδών θα έχη καταστραφεί”

“Ceterum censeo Carthaginem delendam esse”
Cato

Φταίει για όλα η τρόϊκα; Ναι, φταίει, όχι όμως για όλα. Δανεικά τους έδιναν με χαμηλό επιτόκιο, αυτά όμως τα φιλελεύθερα, τα δημοκρατικά, σοσιαλισταριά στραβά ήταν; Δεν έβλεπαν την παγίδα που τους έστηνε ο σιωνισμός με την …..
παγκόσμια διακυβέρνηση;

Την θυμίαζαν από το 1974 και ύστερα.

Βουτούσαν κυριολεκτικά τα δάνεια για να γλεντοκοπούν, να φτιάχνουν τα εξοχικά τους στα βουνά και στις ακρογιαλιές, να πηγαίνουν ταξιδάκια με τις φιλεναδίτσες και τους “φιλεναδίτσους” και πολλά όμοια. Τα έδιναν όμως για να αγοράζουν δημοκρατικές ψήφους από τους σοσιαλιστές ψηφοφόρους του Πολυτεχνείου (Δαμανάκη και Σια).

Και ζήσανε πολύ καλά αυτοί και λιγότερο καλά εμείς. Δουλεύαμε και πληρωνόμαστε. Χαμηλότοκα – η διαφήμιση τα έλεγε κάποτε “άτοκα” – ποτέ δεν πήραμε.

Τώρα όμως η πηγή των δανείων στέρεψε, όχι επειδή τα έφαγε η τρόϊκα. Αυτά τα “ρεμάλια” της σάπιας δημοκρατίας “των συντρόφων” τα ξεκοκκάλισε, η τρόϊκα ζητάει απλώς πίσω τα δανεικά, τα τοκογλυφικά. Και τούτα τα ρεμάλια του “μαζί τα φάγαμε κοπρίτες”, μας βάζουν όλους στο πατητήρι, μας πατούν και μας στίβουν, για να τα δώσουν πίσω.

Ε, λοιπόν, τελειώσατε. Πάτε να βγάλετε από πάνω σας τις ευθύνες των σαράντα χρόνων της σοσιαλιστικής κραιπάλης και τις πετάτε είτε στην τρόϊκα, είτε σε μας τους τεμπέληδες. Πάτε να μας βάλετε να “τσαλακωθούμε” πάλι μεταξύ μας. Δεν θα σας περάσει.. Η Καρχηδών πρέπει να καταστραφεί.

http://kyprianoscy.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *