Πρόσκληση για τη σύσταση συντακτικής επιτροπής του ιστολογίου “Εκπαίδευση Ενηλίκων”

Το ιστολόγιο «Εκπαίδευση Ενηλίκων», αποτελεί το μοναδικό ιστολόγιο για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ελλάδα με καθημερινή ανανέωση περιεχόμενου. Στον ένα χρόνο λειτουργίας του έχει τιμηθεί με πάνω από 140.000 αναγνώσεις από 70.000 μοναδικούς επισκέπτες, ενώ σε καθημερινή βάση οι πάνω από 600 αναγνώστες έχουν κατατάξει το ιστολόγιο μέσα στις 1.000 πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στην Ελλάδα. Στις αναρτήσεις του έχουν φιλοξενηθεί άρθρα και…..
ερευνητικές εργασίες καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων που δραστηριοποιούνται στο επιστημονικό πεδίο της εκπαίδευσης ενηλίκων, σε μία προσπάθεια διάχυσης της γνώσης, γεγονός που αποτελεί βασικό ζητούμενο στην επιστημονική κοινότητα.

Με βασικό σκοπό την προώθηση της επιστημονικής γνώσης, το ιστολόγιο προτίθεται να συγκροτήσει επιστημονική συντακτική επιτροπή για τα άρθρα και τις εργασίες των αναγνωστών του ιστολογίου. Αρμοδιότητα της επιτροπής αυτής θα είναι η αξιολόγηση των άρθρων και των εργασιών που θα αποστέλλουν οι αναγνώστες του ιστολογίου και οι οποίες θα αφορούν αποκλειστικά και μόνο την εκπαίδευση ενηλίκων. Τα άρθρα – εργασίες που θα αποστέλλονται στο ιστολόγιο, θα προωθούνται σε δύο μέλη της συντακτικής επιτροπής συναφούς γνωστικού αντικειμένου και μετά τη θετική κρίση της επιτροπής, θα αναρτώνται στο ιστολόγιο.

Καλούνται τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως μέλη στη συντακτική επιτροπή του ιστολογίου να αποστείλουν συμπληρωμένη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση edu4adults@gmail.com με την ένδειξη για συμμετοχή στη συντακτική επιτροπή του ιστολογίου. Για να δείτε την αίτηση συμμετοχής κάντε κλικ εδώ

Οι οδηγίες για τη σύνταξη των εργασιών – άρθρων που θα υποβάλλονται στο ιστολόγιο βασίζονται στις οδηγίες του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για το περιοδικό «Επιθεώρηση Εκπαιδευτικών Θεμάτων» και μπορείτε να τις βρείτε εδώ

‘Έντυπα:
Αίτηση Συμμετοχής
Οδηγίες προς τους συγγραφείς


Φιλικά,
Για το blog http://edu4adults.blogspot.com

Βασίλης Σωτηρούδας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *