ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ …… ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ…

Το τελευταίο 12ωρο κυκλοφορεί μία φήμη (και ως φήμη την δημοσιεύουμε) η οποία όσο περνάει η ώρα φαίνεται να λαμβάνει υπόσταση σε αρκετές από τις λεπτομέρειές της.
Όλα άρχισαν από το χθεσινοβραδυνό ντελίριο του Καρατζαφέρη ο οποίος , άκουσον , ξεστόμισε πως αν δεν ικανοποιούνται οι αναπτυξιακές προοπτικές που θέλει , θα ΑΡΝΗΘΕΙ το πακέτο.
Το πακέτο που…..
ως χθες θα έσωζε την πατρίδα.
Πριν λίγο έστειλε το μήνυμα ότι θα πάει στο Μαξίμου όταν φύγουν οι “μουσαφίρηδες” !!!!
Έχει σημασία πως αυτοί οι καλοί άνθρωποι που ως προχθές επιθυμούσε να συναντήσει αυτοπροσώπως , και μάλιστα παρότρυνε και το Σαμαρά να τον ακολουθήσει , τώρα γίναν …. “μουσαφίρηδες”..
Ας επανέλθουμε στη …φήμη…

Ακούγεται πως οι Αμερικάνοι είναι πολύ χολοσκασμένοι που θα χρεοκοπήσει κι επίσημα η Ελλάδα!
Ακούγεται πως εδώ κι ένα χρόνο που αναζητούν λύση αποφυγής της ελληνικής χρεοκοπίας αντελήφθησαν πως η ΕΕ ουσθιστικά στοχοποιεί την αμερικάνικη οικονομία ,ελπίζοντας να τη γονατίσει για αρκετά χρόνια ακι να τη φέρει στα μέτρα της .Σκοπός η διατήρηση της ισορροπίας στον αγώνα επέκτασης των αγορών !
Πως θα γονατίσει η αμερικανική οικονομία;

Πολύ απλά …. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ τα cds ΣΕ ΕΥΡΩ!
Τώρα , ακούγεται , πως οι ομοσπονδιακές αρχές αλλά και πολλά χρηματοπιστωτικοί οίκοι βλέποντας να πλησιάζουν πολλοί στο “Ταμείο” , αρχίζουν αυτοί να βλέπουν τον ….”κουβά”

Ακούγεται πως (δε γνωρίζουμε από πότε ακριβώς) θεωρείται σαν έξοδος των ΗΠΑ από αυτή τη ..δυσάρεστη θέση , η χρεοκοπία της Ελλάδας μέσα από τη διαδικασία μίας πολεμικής αναμέτρησης.
Η χρεοκοπία λόγω πολέμου είναι η μόνη περίπτωση η οποία ΑΚΥΡΩΝΕΙ τις διαδικασίες εξόφλησης των CDS!

Ακούγεται τέλος πως μυημένοι στο “σωτήριο πλάνο” είναι οι κ.κ. Σαμαράς και Καρατζαφέρης.
Μ’ενα σμπάρο , δυο τριγώνες!
Και η μισητή ΕΕ θα φάει πόρτα , και 2 μεγάλες προσωπικότητες θα αναδειχθούν για να “ανακαινήσουν” το πολιτικό σύστημα , μίας χ΄λωρας που θα προσδεθεί στο άρμα των αμερικανκών συμφερόντων!

Μήπως έτσι βγαίνει κάποιο νόημα για τους “παληκαρισμούς” του Καρατζαφέρη;

http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *