Προκλητικός χάρτης παρουσιάζει την Κρήτη ως περιοχή της Τουρκίας

Ως μέσο προπαγάνδας ενήργησε για μία ακόμη φορά ο Τύπος στη γειτονική Τουρκία, καθώς χάρτης ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής και φιλοϊσλαμικής εφημερίδας Gunes θα μπορούσε μόνο ως απαράδεκτος να……
χαρακτηριστεί.

Ο προκλητικός χάρτης εμφανίζει…

τη Θράκη, μέρος της Ανατολικής Μακεδονίας, νησιά του Αιγαίου, μεταξύ των οποίων η Σάμος και Ρόδος, την Κύπρο αλλά και την Κρήτη ως περιοχές της τουρικής επικράτειας.

Μάλιστα, από την… επεκτατική μανία του χάρτη δε γλίτωσαν η Αρμενία, το Βόρειο Ιράκ αλλά και η Γεωργία…

Θαυμάστε το κομψοτέχνημα…

http://www.apodimoikrites.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

25 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η απομάκρυνση από το Θεό και τις εντολές του φέρνει αυτά τα αποτελέσματα.
    Εάν είμασταν εμείς καλύτεροι θα είχαμε και καλύτερους κυβερνήτες.
    "όπου κλείνει μία εκκλησία ανοίγει ένα ψυχιατρείο"
    Γέρων Παϊσιος.
    Γέμισαν οι καφετέριες και τα γήπεδα με όποιο και να είναι το κόστος και άδειασαν οι εκκλησίες.
    Πρότυπα που δείνουμε στα παιδιά μας είναι οι ποδοσφαιριστές που φορούν φούστα και βάφουν νύχια και όχι ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΚΙΔΗΣ που τύλιξε την Σημαία μας πάνω του και έπεσε από την Ακρόπολη για να μην την πάρουν οι εχθροί.
    Άλλωστε αν διαβάσετε στην παλαιά διαθήκη ο Θεός χρησιμοποιούσε άλλους λαούς για να παιδεύσει τους Ισραϊλήτες που απομακρύνονταν από Αυτόν.
    Μήπως ήρθε και η δική μας σειρά;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Γέροντας Παΐσιος: πάντα πρέπει να ψηφίζουμε με δύο κριτήρια!
    Και πάλι λόγια του μακαριστού γέροντα Παϊσίου. Συμβουλές για τις εκλογές. Με ποια δύο και μοναδικά κριτήρια θα πρέπει να πηγαίνουμε όλοι μας στις κάλπες.

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:
    Όταν πλησίαζε ο καιρός για τις εθνικές εκλογές, πολλοί προσκυνητές ερχόντουσαν και ρωτούσαν τον Γέροντα ποια ήταν η γνώμη του και ποιόν εκείνος θεωρούσε άξιο, για να ψηφίσουν. Ο Γέροντας έλεγε:
    -Να ψηφίσετε όποιον βλέπετε ότι είναι ο καλύτερος, όποιον αγαπά τον Θεό και την πατρίδα μας, αυτόν να ψηφίσετε. Τότε εκείνοι, επί μονίμου βάσεως του απαντούσαν: – Γέροντα, όλοι το ίδιο είναι. Κι εκείνος τους έλεγε: – Βρε παιδιά, κοιτάξτε εδώ πέρα: όλες οι ελιές ίδιες είναι και όλες έχουν δάκο, όμως άλλες έχουν εκατό τοις εκατό, ενώ άλλες πενήντα τοις εκατό. Εμείς, λοιπόν, εφόσον έχουμε ανάγκη από ελιές, πρέπει να κοιτάξουμε ποιές έχουν το λιγότερο δάκο, γιατί διαφορετικά δέ γίνεται. Και πάντα πρέπει να ψηφίζουμε με δύο κριτήρια:
    α) με το πόσο αγαπά ο υποψήφιος το Θεό και είναι συνειδητό μέλος της Εκκλησίας και
    β) με το πόσο αγαπά την πατρίδα και αποβλέπει στο γενικό καλό του τόπου κι οχι στο δικό του συμφέρον.
    Εάν κάποιος χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο κριτήριο, εκτός από αυτά τα δύο, τότε κινείται ιδιοτελώς, και δεν είναι αυτό που κάνει χριστιανικό. Αργότερα θα επιτρέψει η Θεία Δικαιοσύνη να το πληρώσει.

    Από βιβλίο Αγιορείτου Ιερομονάχου "Ο Γέρων Παϊσιος", σελ 231 (Εκδόσεις "ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ" 1994)

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΜΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    καλως να ορισουνε να μην μιλουν τα καλασνικοφ στον αερα μονο!μα τα εχουμε μπολικα!βρωμοτουρκοι που θελουνε και Κρητη!της Κρητης τα ψηλα βουνα αντρες τα πορπατουνε,που τη σκλαβια δε νταγιαντουν τη μαχη δε δειλιουνε!!Σας περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες!χεχεχε

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΕΝΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΥΠΑΔΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΟΜΩΣ.ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΑΖΑ.ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΡΤΔΑΛΛΙΩΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΡΗΤΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΗΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΒΕΝΤΕΤΕΣ(ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΓΙΑ ΦΑΠΑ)ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 5 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΙ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΡΕΕΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ…ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    συγχαρητηρια ΣΕ ΟΛΟΥΣ εκεινους τους υπο αναπτυκτους και αμορφωρτους που πουλανε τους υπολοιπους ελληνες μονο κ μονο λογω πολιτικων φρονιματων….τη στιγμη που πολλοι απο εσας επιλεγετε την κρητη σαν προορισμο σας το καλοκαιρι!!!!!! λυπαμαι που ακολουθουν την ιδια τακτικη την οποια ακολουθησαν και ολοι οσοι μας εχουν κυβερνησει τοσα χρονια,πουλωντας οτι εχουμε και δεν εχουμε σαν χωρα ξεκινωντας απο τους ιδιους τους τους ευαυτους……συγχαρητηρια προβατα που δεν εχετε βαλει ακομα μυαλο…..εσας σας αξιζει ο,τι παθαινετε……!!!!!!!!!!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    TSI ΚΡΙΤΙΚΑΤΣΙ TURK MONGOL!
    ΑΛΛΑ ΠΑΣΟΚΤΟΥΡΚ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ .ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΗΤΗ Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ..

    ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΤΕ..

    ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΗ Η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ..

    ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ..

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΩΣΤΕ ..

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Αγαπητέ αρθρογράφε,

    Το ότι η Τουρκία θέλει να ξαναϊδρύσει την παλαιά οθωμανική αυτοκρατορία αυτό δεν το έχει κρύψει ποτέ, το ότι η Τουρκία θέλει και επιδιώκει με κάθε τρόπο τον θάνατο της Ελλάδος και των Ελλήνων ούτε αυτό το έχει κρύψει ποτέ, άρα αυτά δεν είναι καθόλου ανησυχητικά, το μόνο ανησυχητικό είναι ότι, εμείς οι Έλληνες γινόμαστε είτε έμμεσα, είτε άμεσα συνένοχοι των πονηρών και δολίων σχεδίων αυτών των παγκόσμιων εγκληματιών, που ακούνε στο όνομα τούρκοι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    καλα να σας κανουν μαλακες.τον υποδεχοσασταν τον φαλακρο με σειρινες κ χαρες κ κοκκινα χαλια.παρτε ποθτσα τωρα να βαλετε μυαλο.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    κοιταξτε μονο μη παρουν την αθηνα πρωτα γιατι δε βλεπω να αντεχετε στα δυσκολα.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Τσι κρητικοι, ειναι αυτοι που βγαλανε το πασοκ. Πρασινονησι ειναι. Ας γινει τωρα τουρκονησι, να τελειωνουμε μια για παντα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *