Δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Ιτέας για το κατασχεμένο λαθρεμπορικό

Δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζουν οι κάτοικοι της Ιτέας στο μόλο της πόλης την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 8 το βράδυ.
Από τις 21 Μαρτίου παραμένει στο λιμάνι της Ιτέας κατασχεμένο λαθρεμπορικό καράβι (τσιγαράδικο) μαζί με τέσσερες νταλίκες.
Πέρα από το….
αντιαισθητικό θέαμα η παραμονή του καραβιού και των νταλικών έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του λιμανιού
εμποδίζοντας τη χρήση του μισού λιμανιού σε μια περίοδο που έχουν αρχίσει οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων.
Παράλληλα για τη φύλαξή τους απαχολείται σε 24άωρη βάση το σύνολο του προσωπικού του λιμεναρχείου της πόλης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει προσωπικό για τις αυξημένες αυτή
την περίοδο ανάγκες των λιμενικών αρχών.
Οι κάτοικοι της Ιτέας που έκαναν την πρώτη τους διαμαρτυρία την περασμένη Τετάρτη (http://iteanet.blogspot.com/2011/04/blog-post_6772.html)
είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους για το θέμα γιατί μεχρι στιγμής οι τοπικές αρχές δεν έχουν καμία ουσιαστική ενέργεια
για την απομάκρυνση του κατασχεμένου καραβιού και των τεσσάρων νταλικών στο λιμάνι της Ιτέας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΥ.ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞAIΡΕΤΩΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΝ ΤΟΟΟΟΣΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦ΄ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
    ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ …. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΡΑΓΕ ;;;
    ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΙΤΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΘΕ ΣΥΧΝΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΛΙΒΑΔΙ ΑΡΑΧΩΒΑΣ)

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Έχω επισπευτεί την Ιτέα. Από τις ωραιότερες παραλίες για περπάτημα και ποδήλατο.
    Παρκάρεις όπου θέλεις άνετα.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ρε φιλαράκια με τα τρία πρώτα ποστ…
    Δεν είναι αυτό το θέμα..
    Βρήκατε ευκαιρία να καταφερθείτε κατά του καλλικράτειου νέου δήμου και υπέρ της "ανεξαρτησίας" της Ιτέας με αφορμή το τσιγαράδικο..
    Φτιάξτε ένα άλλο θέμα και στείλτε το..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    πηραν μεχρι και τα γραφεια των υπαλληλων μαζι με τους υπαλληλους και τα πηγαν στην αμφισσα.μεχρι και τις καρεκλες πηρανε με τα φορτηγα.Αδειασε το Δημαρχειο ιτεας .αποφασισαν να συγχωνευσουν τα 2 απο τα 3 εξαθεσια Δημοτικα σχολεια της πολης,θελουν να κλεισουν τη πυροσβεστικη Ιτεας,το ιδιο ακουγεται για το Αστυνομικο Τμημα οτι θα γινει σταθμος οπως και οτι το κεντρο υγειας θα γινει αγροτικο.κανεις δεν βγαινει να πει στους κατοικους τιποτα.Την Ιτεα καποιοι την πολεμησαν και παρανομα δεν την εκαναν εδρα παρα την προταση ης κεδκε και το προσχεδιο του υπουργειου εσωτερικων που μεχρι στο παρα πεντε την ειχε εδρα.δεν ειχε κανενα χρεος σε τραπεζες και ταμειο παρακαταθηκων.Ο χρεος!! τη καταντια του καλλικρατη και την αδικια στην Ιτεα θα τη δουμε.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Την πλεον συγχρονη και αναπτυσομενη πολη στη Φωκιδα την καταστρεψαν με τον Καλλικρατη.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *