ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας στα όσα αναφέρει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Α. Σαμαράς σε σημερινή συνέντευξή του, καθώς και στην ομιλία του προς τους προέδρους των ΝΟΔΕ, δήλωσε τα ακόλουθα:

Ο κ. Σαμαράς, για μια ακόμα φορά, συνεχίζει να μονολογεί για θέματα “συγκυβέρνησης”, για τα οποία ποτέ δεν ερωτήθηκε και δεν του ζητήθηκε από κανένα. Εκφράζοντας μάλλον μέσα στις συνεχείς ψευδαισθήσεις του…..
ευσεβείς πόθους, που θα παραμείνουν πόθοι. Οι προφανείς εσωκομματικοί του λόγοι, δεν μας αφορούν, δεν αφορούν τους πολίτες.

Αυτό που θα ενδιέφερε, θα ήταν μια στοιχειώδης σοβαρότητα της ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση, την οποία όμως όπως αποδεικνύεται καθημερινά, όχι απλώς δεν την βρήκε και με την παρούσα ηγεσία της, αλλά αντίθετα συνεχώς απομακρύνεται. Με “προτάσεις” και “εκτιμήσεις” από βαθιά νυχτωμένες έως επικίνδυνες.

Σε σημερινή του ομιλία αναφέρεται στο “μέλλον” της χώρας, με την ίδια θολότητα με την οποία αναφέρεται στο παρελθόν της παράταξής του.

Ένα παρελθόν βεβαρημένο, που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Ένα παρελθόν το οποίο ο ίδιος υποστήριξε φανατικά, συμμετέχοντας, ως επίλεκτο στέλεχος των κυβερνήσεων της ΝΔ στο «πανηγύρι» που γινόταν στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Ως άλλη Κασσάνδρα, απαξιώνει και μηδενίζει την εθνική προσπάθεια, την προσπάθεια και τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών, προεξοφλώντας δήθεν αποτυχίες.

Κυβέρνηση και πολίτες προχωράμε με συνέπεια, σχέδιο, δουλειά και όραμα στην έξοδο από την κρίση, αφήνοντας τον κ. Σαμαρά και την παράταξή του να υπερθεματίζουν και να συντάσσονται με τις προβλέψεις των κερδοσκόπων και των καταστροφολόγων. Θα τους διαψεύσουμε όλους και πάλι.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΛΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Η Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ–ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ -ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ Η ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ–ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΟΣΤΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ——-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΒΓΕΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ EXTRA3 ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣς ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΧΩΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ κλπ κλπ κλπ–Η ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ –ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ–ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ –ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΑΠ–ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ κλπ κλπ κλπ–μια μια σκαει η βομβα ……..ΠΕΤΑΛΩΤ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Υπαρχουν ΤΑΡΑΝΔΟΙ και ταρανδοι, δηλαδη:

    ωραια θηλαστικα που ζουν στο δασος και δεν ενοχλουν κανενα,

    και ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕς που ζουν στην πολη και εχουν ως μονιμη εργασια το ψευδος και τη συμμετοχη στην καταστροφη της δικης μας πατριδας….

    καθε ομοιοτητα με προσωπα της πολιτκης επικαιροτητας ειναι τυχαια….

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ, ΚΟΙΜΑΣΑΙ, ΞΥΠΝΑΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΟΠΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΗ Ν.Δ.. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ 150 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΧΡΕΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ, ΞΕΧΑΣΣ ΤΟ ΔΙΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΣ 341,7 ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΗΣΕ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΞΕΧΑΣΕΣ…ΞΕΧΑΣΕΣ….. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *