Παράθυρα συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ από Κουβέλη…

Ανοιχτό το παράθυρο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο Φώτης Κουβέλης, «εφόσον οι προτάσεις του γίνουν ρεαλιστικότερες», ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με …

την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που θέλουν την Αγίου Κωνσταντίνου να κάνει στροφή προς τα αριστερά, αναζητώντας τον επανακαθορισμό της ιδεολογικής της ταυτότητας ενόψει των πολιτικών εξελίξεων και της ανόδου της Κουμουνδούρου.

Για μία ακόμη φορά τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται για την προεδρολογία στην οποία έχει εμπλακεί το όνομά του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρωινό του ΣΚΑΙ ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι η στάση του οφείλεται στη «βεβαιότητά» του πως «η ασκούμενη πολιτική δεν πρόκειται να αλλάξει ως τις αρχές του 2015», ενώ διευκρίνισε ότι δεν έχει δεχθεί καμία κρούση για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στους απαιτούμενους βουλευτές για την προεδρική εκλογή, η οποία θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του κυβερνητικού συνασπισμού, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν η κυβέρνηση θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις 180 ψήφους.

«Τρεις με τέσσερις βουλευτές της ΔΗΜΑΡ έχουν πει πως δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανεξαρτήτως προσώπου» σχολίασε ερωτηθείς για το ποια στάση θα τηρήσουν οι βουλευτές της Αγίου Κωνσταντίνου.

Δεν παρέλειψε να απευθύνει τα βέλη του και στο Ποτάμι, σημειώνοντας ότι «δεν είναι πολιτική να λες ότι είμαι νέο κόμμα», αρνούμενος ότι διεμβολίζει την εκλογική δεξαμενή της Αγίου Κωνσταντίνου.

Τέλος, αναφερόμενος στα εσωτερικά του κόμματός του, ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι θα ξαναείναι υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατικής Αριστεράς, «εφόσον το θελήσουν οι σύντροφοί μου».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *