Φθιώτιδα: Οι “ληστές” με τις κουκούλες και το όπλο έκαναν βόλτα στις πλατείες και τους κεντρικούς δρόμους!

Ήθελαν να κάνουν φάρσα και να ανεβάσουν το βιντεάκι στο youtube, βρέθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο….

Το κωμικοτραγικό αυτό περιστατικό έγινε την
Παρασκευή το απόγευμα στην περιοχή της Μακρακώμης, όπου οι ανυποψίαστοι κάτοικοι της περιοχής, θαμώνες της πλατείας και διερχόμενοι είδαν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να κάνει βόλτες, στο οποίο επέβαιναν 4 επιβάτες οι τρεις εκ των οποίων φορούσαν μαύρες κουκούλες full face και ο ένας κρατούσε πιστόλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι παραθεριστές στην περιοχή, συγγενείς μεταξύ τους αποφάσισαν να κάνουν μια “πλάκα” και να ανεβάσουν το βιντεάκι στο youtube.

Έτσι λοιπόν ένας 45χρονος με τον 18χρονο γιο του και μια 43χρονη με την 19χρονη κόρη της μπήκαν στο αυτοκίνητο και άρχισαν τις βόλτες, αφού ο 45χρονος και τα δυο παιδιά φόρεσαν τις κουκούλες, ενώ ο 18χρονος κρατούσε και ένα ψεύτικο πιστόλι.

Οι κάτοικοι που τους είδαν φυσικά δεν κατάλαβαν ότι πρόκειται για φάρσα και ενημέρωσαν την αστυνομία, δίνοντας μάλιστα και αριθμό κυκλοφορίας και τον τύπο του αυτοκινήτου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης εντόπισαν το αυτοκίνητο σε κοντινό χωριό της περιοχής. Οι φαρσέρ οδηγήθηκαν αρχικά στο Α.Τ. Μακρακώμης και στη συνέχεια στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας, όπου έκπληκτοι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους άκουσαν να λένε ότι έκαναν πλάκα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα σταλεί στον Εισαγγελέα Λαμίας.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *