ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…27ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ…
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ…ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ…Η ΝΕΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ…ΚΑΙ ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…..
ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΟΣΟ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΝΕ…
Τέλος στη ζωή του έδωσε χθες το μεσημέρι ένας 27χρονος από χωριό της Πεδιάδος.

Ο νεαρός, σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα “Πατρίς”, τον τελευταίο χρόνο ο νεαρός είχε μείνει άνεργος λόγω της οικονομικής κρίσης. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με κάποιες άλλες προσωπικές καταστάσεις, είχαν επηρεάσει την ψυχολογία του.

Χθες λίγο μετά τη μία το μεσημέρι αποσύρθηκε στο δωμάτιο του προκειμένου να κοιμηθεί. Το ίδιο έκαναν και οι γονείς του με τους οποίους έμενε. Μισή ώρα αργότερα πετάχτηκαν έντρομοι από το κρεβάτι καθώς ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για πυροβολισμό που προερχόταν από το υπνοδωμάτιο του γιου τους.

Έσπευσαν να ανοίξουν την πόρτα, ήταν όμως κλειδωμένη. Αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του παραθύρου για να μπουν στο δωμάτιο όπου και αντίκρισαν το γιο τους νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο ζητούσε συγνώμη από τους γονείς του. Προανάκριση για την τραγική υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων αυτοκτόνησε ένας 66χρονος επιχειρηματίας.

Εντωμεταξύ ώρες αγωνίας έζησαν χθες το πρωί περαστικοί στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου όταν ηλικιωμένος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο 76χρονος προσπάθησε να κρεμαστεί με σχοινί από δένδρο και μάλιστα ζήτησε τη βοήθεια νεαρού που έτυχε να περνάει από το σημείο. Στον τόπο κλήθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που απομάκρυναν τον ηλικιωμένο, μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο.
http://cretalive.gr

ΠΡΕΖΑ TV

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    παιδια η αυτοκτονια δεν ειναι λυση μην τους κανουμε την χαρη,ας σκεφτουμε τους γονεις,τα παιδια μας ,τους φιλους μας
    η ζωη ειναι πολυτιμη μην την πεταμε ετσι
    την υγεια μας να εχουμε και απο λεφτα ποτε δεν ειχαμε η πραγματικες αξιες αλλου ειναι

    sampoter

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΙ ΕΓΩ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ .ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΠΙΣΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΗ ΟΡΓΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΥΠΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΙΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΗ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    12:33, Οι περισσότεροι από εμάς που έχουμε χρέη και δεν έχουμε δουλειά, έχουμε σκεφτεί σαν λύση την αυτοκτονία…Να πω την αλήθεια, ο μόνος λόγος που δεν το έχω κάνει ακόμη είναι οι γονείς μου…Δε θέλω να τους δώσω τέτοια πίκρα…Για τον εαυτό μου δε με νοιάζει…Ούτως ή άλλως κατεστραμένη είμαι…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.ΕΧΩ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΄'ΜΗΔΕΝ'ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ….ΜΕ ΕΣΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ.ΕΙΠΑ 'ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΛΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ 80%…

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΝ;;;

    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΥΨΗΣ ΣΥΝΗΔΗΣΕΨΣ;;;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΧΡΗΜΑ
    ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ 12:09

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ.

    ΥΓ.: ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ;
    ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ.
    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ!

    Reply
  9. Ζούμπι

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ;ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ;ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *