Η Ν.Δ ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ…

Την έκθεση DIANA στο M.E.C. επισκέφθηκε χθες ο Γιάννης Μανώλης, ο Αλέκος Κόκκαλης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Μανώλης Αγγελάκας .Κατά την επίσκεψή τους στα περίπτερα, άκουσαν τις απόψεις συνδικαλιστών του Κυνηγετικού χώρου. Μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος της Δ΄Κ.Ο.Σ.Ε. Ν.Σταθόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό που υπάρχει στις τάξεις των 230.000 Ελλήνων κυνηγών σχετικά με τις αντιθεσμικές μεθοδεύσεις της Υπουργού Περιβάλλοντος, Τίνας Μπιρμπίλη, που απώτερος σκοπός της είναι να διαλύσει τις οργανώσεις και….
να συρικνώσει τον κυνηγετικό χρόνο και τόπο .Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσουν τη δουλειά τους εκατοντάδες υπάλληλοι των κυνηγετικών οργανώσεων, αλλά και να πληγεί η δοκιμαζόμενη Ελληνική αγορά, χάνοντας τζίρο άνω των 2 δις ευρώ.Όλα αυτά στο βωμό της γιγάντωσης, κάποιων γνωστών και μη εξαιρετέων Μ.Κ.Ο.

Τα 3 στελέχη της Ν.Δ. έδειξαν να συμμερίζονται τα προβλήματα του κλάδου και τάχθηκαν απέναντι στις μεθοδεύσεις της Υπουργού Περιβάλλοντος, πράγμα που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους συνδικαλιστές και απλούς κυνηγούς.

www.dimotikosafari.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *