ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

Αναγνώστης από Αθήνα

Αρκετά πια. Ως εδώ με την αναισθησία των εταίρων μας και των προδοτών που διοικούν το κράτος. Για εμάς δεν υπάρχει κράτος(και καλά…). Για εμάς κράτος είναι ο λαός. Κράτος είμαστε εμείς.

Όλοι από σήμερα (τσακιστείτε!)

-Αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα

Πηγαίντε τώρα στο σούπερ μάρκετ και πάρτε μόνο ελληνικά προϊόντα. Αν δεν βρίσκετε για κάθε ανάγκη σας ή αν δεν έχετε λεφτά για να πάρετε τα ελληνικά, μην πάρετε τίποτα. Στήστε μία σκηνή έξω από το σούπερ μάρκετ, κάντε απεργία πείνας και θα στείλουμε μία ομάδα “συνδικαλιστο αριστερο κομμουνιστο αναρχικών” έξω από το σούπερ μάρκετ να…..
σας συμπαρασταθούν.

Αν τα ελληνικά προϊόντα είναι πιο ακριβά από τα ξένα, τότε δεν φταίει ούτε το κράτος, ούτε οι υπεύθυνοι οργανισμοί, ούτε κανείς από αυτούς δίνει πράσινο φως σε πολυεθνικές εταιρείες να ανοίγουν πολυκαταστήματα και αλυσίδες καταστημάτων, ούτε μεγαλοσυμφέροντα Ελλήνων μεγαλοεπιχειρηματιών έχουν ανάμιξη σε αυτά. Ο μόνος που φταίει είσαι εσύ ανεύθυνε καταναλωτή.

Εσύ φταις άνεργε νέε καλοπερασάκια. Δεν έχεις στον ήλιο μοίρα και τολμάς να κάνεις και ψώνια; Και πολύ σου πάει. Αφού πας που πας, ψώνισε ελληνικά.Να μη φας ξένα φαγητά. Να μη πιείς μπύρα. Ούτε αναψυκτικό. Μόνο νερό και αυτό απ’το ποτάμι. Να μην πάρεις κολώχαρτο ρε αλήτη ανθέλληνα καταναλωτή! Πέρνα απ’το καφενείο και πάρε μια εφημερίδα, που έτσι κι αλλιώς είναι για πέταμα και κάνε τη δουλειά σου. Τέρμα ο υπερκαταναλωτισμός! Εδώ η πατρίδα χάνεται…

Κόβουμε τα τυριά και τα αλλαντικά, που έτσι κι αλλιώς παχαίνουν, γιατί δεν υπάρχουν αντίστοιχα ελληνικά. Όποιος τολμήσει και πάρει ξένο σαλάμι και γερμανικό τυρί για τοστ, θα έρθουμε σπίτι του και θα τον μαχαιρώσουμε γιατί είναι προδότης.

Κομμένα τα τσιγάρα. Κομμένη η βενζίνη. Κομμένα τα σαμπουάν.Κομμένες οι σερβιέτες. Πότε θα βάλετε μυαλό επιτέλους!;!

– Εθελοντική εργασία τώρα
Γιατί πάνω απ’όλα πρέπει να αγαπάμε το περιβάλλον, να είμαστε ανιδιοτελείς και φιλάνθρωποι.
Καθαρίζουμε τους δρόμους και τις πλατείες μας. Ας απολύσει η κυβέρνηση τους οδοκαθαριστές. Εμείς αυτοοργανονώμαστε και καθαρίζουμε τη λατρεμένη μας πόλη και αφήστε τους άλλους να την καίνε.
Παρατήστε τη δουλειά σας, αφήστε τα σπίτια σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Φορέστε τον ειδικό εξοπλισμό του οδοκαθαριστή και φύγαμε. Μαζεύουμε, διάφορα σκουπιδάκια, χαρτιά, πλαστικά και άλλα ανακυκλώσιμα και καθαρίζουμε τους δρόμους από βρωμιές, σκατά, τρίχες κλπ. Αν οι δρόμοι έχουν φρακάρει από λαθρομετανάστες, τους παρέχουμε τις πρώτες βοήθειες.

Τους βοηθάμε. Τους δίνουμε λεφτά κι ας έχουν πιο πολλά από εμάς, είναι συμβολική πράξη αλλυλεγγύης. Τους βρίσκουμε δουλειά, ας είμαστε εμείς άνεργοι, τους πληρώνουμε το ενοίκιο και τη ΔΕΗ. Τους δίνουμε δώρα, τους στολίζουμε με λουλούδια και τους πασάρουμε την αδερφή μας για να πηδήξουν (ή τη γυναίκα μας ή αν δεν υπάρχει θηλυκό, κάνουμε μόνοι μας οτι μπορούμε…). Πάντα με το χαμόγελο και με ανιδιοτέλεια.

Ήρθε η ώρα να αναδείξουμε την υγιή πλευρά της κοινωνίας μας… …!

Πολίτες του κόσμου!
Ήρθε η ώρα να σώσουμε… τη χώρα μας! Τρέξτε τώρα όλοι!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *