Αντέχει η Αριστερά την Ελλάδα;

ή… Αντέχει η Αριστερά την Ελλάδα;

Δεν ξέρω ποιο απ’ τα δύο ερωτήματα είναι καταλληλότερο για τον προβληματισμό.
Η Αριστερά στην Ελλάδα γεννήθηκε τη 2η δεκαετία του 20ού αιώνα μέσα στα εργατικά κέντρα, απηχώντας τις απόψεις της εργατοκεντρικής ρωσικής επανάστασης.
Παρότι κέρδισε μάχες στα……
εργατικά ζητήματα (καλύτερες συνθήκες εργασίας), δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το μεγάλο ΣΟΚ της Μικρασιατικής Καταστροφής (πριν ακόμη γίνει… συνωστισμός!), την περίοπτη θέση του ΕΑΜ στην Εθνική Αντίσταση, το κυνηγητό, τους βασανισμούς, τις δολοφονίες Λαμπράκη, Μπελλογιάννη, Παναγούλη, τις εξορίες σε Γυάρο και Μακρόνησο, τις ηρωικές νύχτες του Πολυτεχνείου, τα εγκληματα της αμερικανοκινούμενης Χούντας, τον αντιαμερικανισμό που ακολούθησε…
δεν εκμεταλλέυτηκε ΤΙΠΟΤΑ!
Παρά μόνο κέρδισε το ηθικό πλεονέκτημα, με αποτέλεσμα να αυτοαποκαλούνται οι μισοί Έλληνες και πλέον Αριστεροί… και στις εκλογές να μην μπορεί ποτέ να ξεπεράσει το άθροισμα των 12- 15 μονάδων στην καλύτερη περίπτωση.
Ιδιαίτερα μετά τη Μεταπολίτευση η Αριστερά υιοθέτησε ένα ανθρωπιστικό λόγο, ο οποίος έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα ταπεινότερα ένστικτα του ανθρώπου τα οποία εκφράζει ο Καπιταλισμός (Νόμος της Ζούγκλας).
Σ αυτόν η Αριστερά αντιπαραβάλλει το Νόμο του Δικαίου, αλλά αυτός ο Νόμος είναι δυσάρεστος όταν πρόκειται να εφαρμοστεί.
Έτσι, η κοινωνία έδωσε στηνΑριστερά το ρόλο του “συνδικαλιστή”, ούτως ώστε να έχει το ρόλο της διεκδίκησης των καλύτερων συνθηκών εργασίας, της οργάνωσης διαμαρτυριώ, απεργιών κλπ αλλά … ως εκεί!
Και έτσι είναι όλοι “ευχαριστημένοι”! Η κοινωνία χρησιμοποιεί την Αριστερά κατά το δοκούν και η Αριστερά βολεύει τα παιδιά της στους συνδικαλιστικους φορείς και εκτονώνεται πολιτικά μέσω των αγώνων και των διεκδικήσεων που αφορούν όμως σε επιμέρους βελτιώσεις.
Επίσης, η μεταπολιτευτική Αριστερά υιοθέτησε ένα διεθνιστικό λόγο, ο οποίος καλώς ή κακώς είναι ευθέως αντίθετος με την ελληνική κουλτούρα και ιστορία.
Και ιδαίτερα όταν το όραμα του ανθρωπιστικού Διεθνισμού καπηλεύτηκαν οι Οικονομικοί Αποικιοκράτες της Ευρωπαική Ένωσης, των ΗΠΑ κλπ, η Αριστερά σαστισμένη δεν εγκατέλειψε το διεθνιστικό λόγο της και συνδέθηκε με τον κίνδυνο απώλειας της εθνικής ταυτότητας. Η διεθνοποίηση όπως συντελείται είναι απλώς ομογενοποίηση και η Αριστερά επιμένει να κωφεύει στα εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό που αποτελούν βασικές πληγές της σημερινής ελληνικής κοινωνίας.
Η Αριστερά ξέχασε ότι στις τάξεις της συντάχθηκαν πάρα πολλοί Έλληνες όταν πλάι στα σοσιαλιστικά ιδεώδη της, έβαλε τον όρο “εθνικό” (βλ. ΕΑΜ, Πολυτεχνείο).
Τότε κέρδιζε έστω και εν τη απουσία τους, τους πολλούς Έλληνες.
Γιατί; Γιατί πλάι στην κόκκινη σημαία είχαν και τη γαλανόλευκη!
Γιατί πλάι στο Λοίζο και το Θεοδωράκη, ακουγόταν και ο εθνικός ύμνος και το “πότε θα κάνει ξαστεριά”.
Γιατί ο κομμουνιστής Ρίτσος έγραφε “τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις”.
Γιατί η Αριστερά είχε έναν ελληνοκεντρισμό πλάι στο Σοσιαλισμό.

Τώρα; Μιλά για αγάλματα του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, για αυτοπροσδιορισμό των Σκοπίων ως “Μακεδονία”, συντάσσεται με την κάθε Δραγώνα και την κάθε Ρεπούση, ξεχνά τις σφαγές των Τούρκων επί των Ελλήνων στρατιωτών, των Ποντίων, των Κυπρίων, επιτίθεται στο Χριστιανισμό, γλείφοντας το Μουσουλμανισμό- λες και έχουν διαφορές, ως προς το Σκοταδισμό, οι “Άνθιμοι” και οι “Μουφτήδες”…

Ε ΟΧΙ! Δε θα αφεθεί η Αριστερά να πάει στο γκρεμό λόγω των μικρόψυχων πολιτικών ηγεσιών της!
Ο κόσμος της Αριστεράς ας πάρει επιτέλους την κατάσταση στα χέρια του!
Μπορεί να είμαστε Σοσιαλιστές, αλλά είμαστε και Έλληνες!
Κι όταν οι Ζαχαριάδηδες μας προδίδουν, πάντα θα υπάρχουν οι Άρηδες, οι αρχηγοί των ατάκτων, που θα κρατούν την κόκκινη και τη γαλανόλευκη σημαία στο ίδιο χερι!


http://toixo-toixo.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

16 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.
    ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥς ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥς ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!

    Reply
  2. Μαζεστίξ

    Οι αριστεροί δεν είναι ούτε ανθέλληνες ούτε κοπρόσκυλα.
    Το αν οι ηγεσίες τους κάνουν βλακείες , αυτό είναι δεδομένο.
    Αλλά και στις υπόλοιπες παρατάξεις κάνουν βλακείες.
    Π.χ. Ο γερο-Καραμανλής είπε "η Κύπρος είναι μακριά…". Αυτό τι σημαίνει; Ότι και οι δεξιοί είναι ανθέλληνες;
    Ο Γιωργάκης ξεπουλάει την Ελλάδα.
    Αυτό τι σημαίνει;
    Ότι κι οι πασοκτσήδες είναι προδότες;
    Και η Κύπρος "χάθηκε" επί Χούντας.
    Άρα κι οι ακροδεξιοί είναι ανθέλληνες;
    Ε αφήστε και κανέναν ΜΗ προδότη ρε παιδιά!
    Χαλαρώστε λιγάκι!
    Όλοι είναι προδότες εκτός από εσάς;
    Τα αναθέματα δε βοηθούν σε τίποτα.
    Λύσεις χρειάζονται, καθαρό μυαλό και κριτική σκέψη.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΚΟΝΟΦΡΥΔΗ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αφού οι Αμερικανοί παίζουν μπάλα πλέον από τ' Αριστερά,
    Αφού το παρακράτο$ είναι πλέον αριστερό,
    Αφού οι ηγεσίες τής Αριστεράς πλέον γίναν ένα με το σύστημα καί βοηθούν στό σάπισμα της Ελληνικής κοινωνίας,
    Αφού δέν έχουν τίποτα να προτείνουν πέρα από ανέξοδες κορώνες καί ευχολόγια,
    Αφού το μόνο που ξέρουν νά κάνουν είναι να επικροτούν όσους καταστρέφουν καί όχι όσους δημιουργούν,
    Αφού στηρίζουν ΟΛΟΙ τους εμμέσως πλήν σαφώς τήν παγκοσμιοποίηση με τίς ανθρωπιστικές μπαρούφες τους ενάντια στή φυσική επιλογή καί άρα προτείνουν ανωμαλίες
    Αφού αποδέχονται ότι ορισμένοι Βούλγαροι μπορούν νά αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες επειδή έτσι γουστάρουν, χαρίζοντάς τους το copyrighyt γιά τό οποίο ξοδεύονται δισεκατομμύρια παγκοσμίως
    ε τότε η Αριστερά τό μόνο πού έχει να κάνει είναι να μπεί στο χρονοντούλαπο τής Ιστορίας καθώς απότυχε στήν αποστολή της, όσον αφορά τό Ελληνικό έθνος.
    Εδώ καί τώρα Ελληνική Παιδεία καί αξιοκρατία και όλοι οι -ισμοί στα σκουπίδια.
    Εδώ καί τώρα επιστροφή στό πολυτονικό γιά να παράγονται ελεύθερα σκεπτόμενοι ανθρώποι,έξυπνοι πού δέν θα γίνονται μάζα.
    ΥΓ
    Γιά τήν επανάσταση τού κώλου του 2008 φίλος τραπεζίτης μού είπε ότι οι τράπεζες κάναν τζάμπα ανακαίνιση με τά λεφτά τών ασφαλειών καί μαντέψτε ποιός θα πληρώσει τις ζημιές των ασφαλιστικών εταιρειών.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.
    ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥς ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥς ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΟ ΟΤΑΝ Η ΘΕΩΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

    ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.ΠΑΝΤΟΥ ΨΕΜΜΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΕΩΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΗ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΝ.Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΑΤΗ,ΑΘΡΗΣΚΗ,ΑΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ Β' ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΟΡΝΕΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ.ΖΗΤΩ Η ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ούτε τους θέλουμε ούτε τους αντέχουμε τους προδότες!!!!
    Στα τσακίδια!!!
    Ή μάλλον καλύτερα στον αγύριστο, εκεί ψηλά στα γκούλαγκ του πατερούλη τους του Στάλιν…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΖΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ.
    ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΙΑΣΙΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΡΟΊ΄ΔΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    635 για το πασοκ μιλας οταν λες για παιδεια και μερσεντες κολωνακι και αμπελοφιλοσοφιες;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    σορυ ξεχασα να αναφερω…
    ΧΔ(ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) πολυ καλη προσεγγιση των πραγματων ελπιζω σε προσεγγιση του ΚΚΕ!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Ποία αριστερά μιλάτε…..

    αυτή που μιλάει για λαθρομετανάστες από απόσταση απλά και μόνο για την ρητορεία

    αυτή που ποτέ δεν μιλούσε για τα προβλήματα των Ελλήνων ομογενών στην βόρεια Ηπειρός άλλα νοιαζόταν για τους Παλαιστίνιους

    αυτη που έλεγαν αμπελοφιλοσοφίες για τους εργάτες και τους υπαλλήλους άλλα έμενε στο Κολωνάκι και οδηγούσε πάντα MERCEDES

    αυτή που δεν βρήκε μία καλή κουβέντα για τον Ελληνικό στρατό και τα σώματα ασφαλείας που στο φινάλε υπηρετούν παιδιά των μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων

    αυτή που έλεγε για την Παιδεία και άφηνε αμόρφωτα τα παιδιά μας να πάνε να διδαχθούν στο φροντιστήριο

    αυτή που έβγαλε έξω τον κόσμο για την δολοφονία ενός ανθρώπου άλλα σφύριζε κλέφτικα όταν δολοφονήθηκαν τόσοι αστυνομικοί

    και πολλά άλλα που να τα γράψεις…..

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ολο μαλακιες και ηλιθιοτητες ποιος ζαχαριαδης σας προδωσε ρε κατακαιμενα αλλα τελος παντων η αριστερα εχει ως εξης.
    ΚΚΕ το κομμα με την υπερενεννηνταχρονη ιστορια που παλεψε αντεδρασε συγκρουστηκε και λαθεψε σαφως σε ορισμενες επιλογες του. σημερα αναζογωνιμενο και αντικειμενικοτατο εχοντας αφαιρεσει την λεξη αθεια απο το καταστατικο του με μια ηγεσια που σηκωσε το κομμα στα ποδια της και τωρα ετοιμαζει μια αλλη που θα μπει μπροσταρης στους αγωνες (ετοιμαζεται).οσο για τον ζαχαριαδη νομιζω πως πιο πολυ ο σιαντος ηταν ο προδωτης.
    ΣΥΡΙΖΑ μααστριχτ 65αωρο και τωρα ξαφνικα ωχ ειμεθα αριστεροφρωνες αλαβανος εκαλη κλπ (δεν χρειαζετε περαιτερω αναλυση.
    ΔΗΑΡ μετακομισε στα γραφεια της νδ αυτο τα λεει ολα!
    ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιποι …σταλινολογιες και δεν σημαζευεται εκδημοκρατηση κκε χωρις να ξερουν τι τους γινεται και πως το κκε λειτουργει αγωνας ενωτητα και παρεμβασεις χωρις ομως να παρεμβαινουμε στην καταστροφη του συστηματος αυτου.
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ η γνωστη μιζερια καλη σαν ιδεα αλλα…
    ΔΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ!!!!!!!!!!!!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Εχεις δικαιο ,φιλε ,αλλα ποιος ακουει??Σημερα που εχουμε να δωσουμε αγωνα για την εθνικη μας υπαρξη και ταυτοτητα η αριστερα ειναι μακρια νυχτωμενη στο παρελθον…δεν μπορει να συλαβει νεα νοηματα…δεν μπορει να γινει διαφανης και δημοκρατικη ,…και κυριως ΕΛΛΗΝΙΚΗ…..ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΝΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΣΤΙς ΔΙΑΔΡΟΜΕς ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙς ΑΝΑΓΚΕς ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΑς ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ…δεν νομιζω οτι απο εδω και περα οτι εχει μελλον…πρεπει κατι νεο ακομματιστο και πατριωτικο να γεννηθει…ΙΔΩΜΕΝ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *