Νέα Δημοκρατία: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Με ένα ΠΑΣΟΚ σε διάλυση. Αλληλοσπαρασσόμενο. Με μια κοινωνία στα κάγκελα του ψυχιατρείου. Η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να υστερεί στην Κοινωνία.

Οι αιτίες δεν είναι πολλές.

Εξακολουθεί να πληρώνει την κυβέρνηση (;;;) Καραμανλή.
Την λογική των ασκεριών και των Μπέηδων.

Ποτέ δεν πίστεψα τις……
αναλύσεις των δημοσκοπήσεων.

Πιστεύω μόνο τους αριθμούς.

Και είναι αμείλικτοι.

Αν η Νέα Δημοκρατία είχε κυβερνήσει από το 2004 ως το 2009, σήμερα, ακόμα και ο Σάκης ο Υδραυλικός (κολλητός και φίλος, για μην παρεξηγηθούν κάποιοι) να ήταν Πρόεδρος, θα έκανε party στις δημοσκοπήσεις.

Αυτό λοιπόν το άγος της διακυβέρνησης όχι με το Σαμαρά, αλλά με τον Χριστό νεοσύλλεκτο στην Αυλώνα δεν ξεπλένεται.

Και ότι δεν ξεπλένεται στα χωριά το κάνουν κουρελού για τα σκιάχτρα στ΄αμπέλι.

Ακόμα και σήμερα lovely new faces, κάνουν τα κονέ τους ως αυτό-προτεινόμενοι νέοι υποψήφιοι με τον οποιοδήποτε τους πουλά ή (ακόμη χειρότερο) νομίζουν οι ίδιοι ότι κουβαλά από πίσω του ψήφους με τις χιλιάδες.

Αντί να πίνουν λοιπόν καφέδες στο da capo, αν θέλουν να δουν τον πραγματικό κόσμο, τον κόσμο της εργασίας και της προσφοράς, ας πάρουν παπουτσάκια sportex, ελαφρά, και σβέλτα και να περπατήσουν.

Αν λοιπόν έχουν κάτι να πουν κάτι το ουσιαστικό στον κοσμάκι, ας βγούν στην γύρα.

Όπως κάνει κι ο Πρόεδρος.

Μόνο έτσι θα καταλάβουν τι γίνεται.

Άσε που κάνει και καλό στην καρδιά.

Την γυμνάζει…

Κριός ο Πολιορκητικός

http://logia-starata.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??????? xaxaxaxaxaxaxaaaaa!!!!!!!…….εισαστε μια αστεια, γραφικη, κωμικη, ανεκδιηγητη, παραταξη που κυβερνησε 5+1/2 ετη την Ελλαδα με πληρη αποτυχια. Εν ολιγοις εισαστε μια αστεια ατμοσφαιρα!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Απαξιώθηκαν όλοι όσοι "στα χρόνια της χολέρας" έπαιξαν ενεργό ρόλο κι όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα για να μη φτάσει ο τόπος στα σημερινά χάλια, αλλά αντίθετα συνέβαλαν, άλλος πολύ κι άλλος λίγο στη δημιουργία της σημερινής κατάντιας.
    Πολιτικός σήμερα για τον καθένα μας σημαίνει, απατεώνας, καιροσκόπος, ανάλγητος, φαταούλας, πάρτα όλα, κοπρίτης, λαμόγιο, τζαμπατζής, εκβιαστής, χρηματιζόμενος, ατομικιστής,τεμπέλης, γλείφτης, βολεψάκιας, ψεύτης, απάνθρωπος και υπάνθρωπος.
    Επομένως, όποιος φέρνει τον υποτιμητικό τίτλο του πολιτικού, είναι χαμένος από χέρι και δε σώζεται ούτε καν με τη θεία επέμβαση.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Για πεστε ρε παιδια,κατι σπουδαιο,που εχει κανει ο Αντωνακης στη ζωη του!!!!!!!
    Ετσι,για να το ξερουμε κι εμεις!!!!
    Εγινε Ν.Δ. το ξυπνειστε ρε;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ασε και ο αρχηγος τα εχει κανει μανταρα πηγε ο μαλακας και εφερε ολη τη καλαματα και τη διορισε στο μουσειο ακροπολης κραταει ενα περιδρομο απο κηφηνες που εκαναν ζωη μαχαραγια με τα λεφτα των ταλαιπωρων Ελληνων καλο κουμασι ειναι και λογου του να παει να γαμ…. το καθηκι.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *