Οι έμποροι της Πελοποννήσου κλείνουν και ανεβαίνουν Αθήνα

Οι έμποροι βάζουν μισθωμένα λεωφορεία για το συλλαλητήριο της Αθήνας

Κατεβάζουν ρολά και ετοιμάζονται να ανεβούν…

στην Αθήνα οι έμποροι της Πελοποννήσου για να συμεμετάσχουν στο Συλλαλητήριο της Πέμπτης.
Ένας – ένας οι εμπορικοί σύλλογοι δηλώνουν συμμετοχή και κινητοποιούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι για την υποστήριξη της κινητοποίησης και του Συλλαλητηρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ αποφάσισε την μίσθωση λεωφορείων για τη διευκόλυνση της οργανωμένης καθόδου των συναδέλφων τους που το επιθυμούν.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης αποφάσισε ομόφωνα τη Συμμετοχή του Συλλόγου στην πανελλαδική απεργία τη Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 που προκήρυξε η ΕΣΕΕ. ΌΠως τονίζουν «είναι υποχρέωση όλων μας η κινητοποίηση να πετύχει. Η φωνή μας να ακουστεί δυνατά. Το μήνυμα μας να είναι ξεκάθαρο και σαφές».
Κάλεσμα συμμετοχής στο «Πανεμπορικό Συλλαλητήριο», με κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την προσεχή Πέμπτη, που αποφάσισε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, απευθύνει στα μέλη του και ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας.
Από την πλευρά του ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου καλεί τα μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή για να μεταβούν την Πέμπτη στην Αθήνα με λεωφορεία. Όπως τονίζουν οι έμποροι του Ναυπλίου «είναι χρέος όλων μας η κινητοποίηση μας να πετύχει, τα καταστήματά μας να κλείσουν και το Συλλαλητήριο να έχει πλήθος και παλμό ώστε να ακουστεί η φωνή μας μέχρι το Υπουργείο Οικονομικών. Εκεί που φαίνονται σχέδια για την εξάλειψη της μικρής και μεσαίας εμπορικής επιχείρησης. Γι’ αυτό δεν επιτρέπεται να ολιγωρήσει κανένας. Η παλλαϊκή συμμετοχή όλων μας είναι παραπάνω από απαραίτητη».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *