Α.Γκλέτσος: Ή κάνουμε την πάπια ή βγαίνουμε στο κλαρί

«’Η θα κάνουμε την πάπια ή θα βγούμε στο κλαρί» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στους κατοίκους της Νεράιδας που το πρωί…

πραγματοποίησαν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο που ενώνεται ο κοινοτικός δρόμος Στυλίδας-Νεράιδας με την υπό κατασκευή εθνική οδό.

Οι κάτοικοι του τοπικού διαμερίσματος της Στυλίδας ζητούν ορθή πρόσβαση στα σπίτια τους και μιλούν για αιφνιδιαστική αλλαγή στο σχεδιασμό του έργου.

Διεκδικούν ο κόμβος της εξόδου για Νεράιδα να γίνει στο σημείο που αρχικά είχε σχεδιαστεί στο ύψος του χωριού τους και να μην επιμηκυνθεί η απόσταση που θα πρέπει να διανύουν από και προς τη Στυλίδα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος πρότεινε δυναμικές κινητοποιήσεις όπως στην περίπτωση του παραδρόμου της Πελασγίας. Οι κάτοικοι ενημέρωσαν τον δήμαρχο πως θέλουν να συγκροτηθεί μια επιτροπή και να επιχειρηθεί και νέο ραντεβού με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοίδη άμεσα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν αρνήθηκε να πάει για μια ακόμη φορά στο υπουργείο δήλωσε όμως πως η ιστορία έχει δείξει πως τα πάντα κερδίζονται με αγώνες.

«Το κλαρί είναι για τα πρόβατα» σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας Πανουργιάς Πανουργιάς «δεν είναι καιρός για ακρότητες και θεατρινισμούς».

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε και ο βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Σταυρογιάννης.

lamiastar.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *