Εργαζόμενοι στους δρόμους: Συγκεντρώσεις παντού


Παραλύει σήμερα ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας με τις απεργίες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης. Μέτρα που συνθλίβουν το εισόδημα των μικρομεσαίων, των συνταξιούχων, των δημόσιων και ιδιωτικών υπαλλήλων και τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Χιλιάδες εργαζόμενοι κατεβαίνουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν την πίστη τους ενάντια στον τυφώνα των αντιλαϊκών οικονομικών μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση στο πλαίσιο του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα.
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των συνδικαλιστικών φορέων συμμετέχουν στο κεντρικό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίο του Άρεως, στις 11:00 το πρωί.
Με ξεχωριστή συγκέντρωση στις 11:00 στην Ομόνοια κορυφώνει τις απεργιακές κινητοποιήσεις το ΠΑΜΕ.
Συγκέντρωση και πορεία θα πραγματοποιήσουν και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, την ίδια ώρα, στο Μουσείο.
Δύο ξεχωριστές κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν…

… και στη Θεσσαλονίκη. Στις 10.30 το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συγκεντρωθούν στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ την ίδια ώρα θα είναι σε εξέλιξη συγκέντρωση από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και την ΕΔΟΘ στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς στην πλατεία Αριστοτέλους.
Θα ακολουθήσουν πορείες στους κεντρικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας με κατάληξη το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης.
olympos farm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *