Δώστε τέλος στην κυτταρίτιδα!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι περισσότεροι είναι αγχωμένοι με το τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να βελτιωθεί η φυσική τους κατάσταση, ώστε να δείχνουν καλλίγραμμοι λίγο πριν βγουν στις παραλίες…

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα πολυσυζητημένα γυναικεία θέματα. Η γνωστή όψη »φλούδας πορτοκαλιού», ταλαιπωρεί αρκετές γυναίκες διότι η καταπολέμησή της είναι αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα.

Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας απαιτεί στοχευμένη προσέγγιση και χρόνο. Το μυστικό βρίσκεται στο συνδυασμό της άσκησης και της σωστής διατροφής με τα κατάλληλα προϊόντα της αγοράς.

Η συνέπεια στη χρήση των προϊόντων αυτών και η επιλογή των ανάλογων συστατικών θα σας προσφέρει τα αποτελέσματα που ψάχνετε. Προσοχή λοιπόν στα συστατικά:

Καφεΐνη: Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί άλλη ουσία, η οποία να διασπά τα λιποκύτταρα τόσο αποτελεσματικά.

Ρετινόλη: Η ουσία αυτή δεν καταπολεμά την κυτταρίτιδα, όμως ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου, κάνει το δέρμα σφριγηλό και συμπαγές.

Αντιοξειδωτικά: Βοηθούν την επιδερμίδα να ανακτήσει τα μικρά βαθουλώματα. Τα πλέον δημοφιλή αντιοξειδωτικά είναι οι βιταμίνες C και E, το πράσινο τσάι και το ρόδι.

post4life.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *