Β.Παπαγεωργόπουλος: “Ο Μπουτάρης αποφάσισε αυτοκλήτως να υπερασπιστεί την Κυβέρνηση ; “

Σε απάντηση όσων είπε ο κ. Μπουτάρης στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης κ. Βασ. Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο κ. Μπουτάρης φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκε ότι η παρέμβαση που έκανα ως Πρόεδρος της ΤΕΔΚ για το θέμα των κουνουπιών την προηγούμενη εβδομάδα δεν αφορούσε το Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά την….
Κυβέρνηση.

Η ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ήδη από τον Φεβρουάριο για τη λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων με τα οποία θα προστατεύονταν οι πολίτες από τον θανατηφόρο «Ιό του Δυτικού Νείλου», εξαιτίας του οποίου πέρυσι θρηνήσαμε 35 θύματα.

Η κριτική για την αδυναμία ή καθυστέρηση στην εφαρμογή τους γίνεται προς τους αρμοδίους υπουργούς Υγείας και Αγροτικής Ανάπτυξης. Τώρα, εάν ο κ. Μπουτάρης θίχτηκε από την κριτική αυτή και αποφάσισε αυτοκλήτως να υπερασπιστεί την Κυβέρνηση είναι δικό του θέμα.

Σε ό,τι αφορά τις παρακλήσεις του προς εμέ του απαντώ: ας τις αφήσει και ας κοιτάξει επιτέλους τη δουλειά του γιατί η πόλη εμφανίζει μία πρωτοφανή άσχημη εικόνα. Τέλος, θα πρέπει να ντρέπεται για τις κατηγορίες τις οποίες εξαπολύει προς έναν επί 12 χρόνια Δήμαρχο Θεσσαλονίκης».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *