Τελευταία Νέα

Βρύζας σε Σαρρή: Είστε μέρος του συστήματος

Επίθεση προς τον Γιώργο Σαρρή εξαπέλυσε ο Ζήσης Βρύζας στο συμβούλιο της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΕΠΟ “μέρος του συστήματος που….

δεν θέλει να δώσει καθαρή λύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.
“Πιστεύουμε ότι είστε κομμάτι του συστήματος και το συντηρείτε. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Δεν σας ξέρουμε, δεν σας βλέπουμε ποτέ στα γήπεδα κ. Σαρρή.

Το μόνο που ξέρατε να κάνετε… είναι συνέντευξη Τύπου για θέματα του ποδοσφαίρου την ημέρα που ο ΠΑΟΚ έδινε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σας δώσαμε περίοδο χάριτος και όταν καταλάβαμε τι γίνεται καταθέσαμε τις προτάσεις μας στην Πολιτεία. Δεν θέλετε να δώσετε καθαρή λύση και δεν σας εμπιστευόμαστε”, του είπε χαρακτηριστικά ο Ζήσης Βρύζας.

Ο Γιώργος Σαρρής επιθυμώντας να μη δώσει συνέχεια στην ένταση, απέφυγε να απαντήσει, αλλά πιθανότατα θα υπάρξει επίσημη θέση της Ομοσπονδίας, στην κόντρα που κλιμακώνεται με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, έγραψε στο Facebook: «Για μένα τα πράγματα είναι απλά. Αισθάνεστε θιγμένος κύριε Σαρρή; Έχετε μπροστά σας τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ για να ζητήσετε τα ρέστα (όπως έντεχνα διαρρέετε τις προηγούμενες μέρες) και προτιμάτε “ήπιους τόνους”… Τι φοβάστε; Τις απαντήσεις που θα πάρετε; Την κατακραυγή της κοινής γνώμης; Το ράγισμα στα θεμέλια του συστήματος; Αυτά έχουν δρομολογηθεί πολύ πριν καν μιλήσει ο ΠΑΟΚ… Δεν έχετε να απαντήσετε αν η κουβέντα πάει σε ουσιαστικό επίπεδο… Γι αυτό καταφεύγετε σε αυτό που κατηγορείτε… Διαρροές, ανακοινώσεις και τη μπάλα στην κερκίδα…».

sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *