ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣ​ΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ” ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ( 11-2-2011 )

Ελληνα

Πρόσφατα έγινες μάρτυρας μιας πορείας “αντιρατσιστών” στην πόλη σου .
Επειδή πολύ “αντιρατσισμός” έπεσε τελευταία ( και είμαστε καχύποπτοι με πολλά ) θα θέλαμε να θέσουμε μερικά ερωτήματα

1) Έγραψαν στις αφίσσες τους “Οι παππούδες μου ήταν πρόσφυγες . Οι γονείς μου μετανάστες . Εγώ θα είμαι…
 ρατσιστής ; ” Δηλαδή αφού και εμείς είμασταν κάποτε πρόσφυγες και μετανάστες θα πρέπει να ανοίξουμε διάπλατα τις αγκαλιές μας στους απρόσκλητους νέους συγκατοίκους μας στο Ελλαδιστάν .
Ας δούμε λίγο καλύτερα αυτά τα επιχειρήματα :

-Ναι , οι παπούδες μας ήρθαν πρόσφυγες . Ποιός τους έδιωξε απο τις εστίες τους ; Οι μουσουλμάνοι Τούρκοι . Εμείς λοιπόν σήμερα πρέπει να δεχτούμε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ πρόσφυγες ( φίλους των τούρκων , τότε αλλά και σήμερα ) οι οποίοι αφήνουν αξιόλογα χρηματικά ποσά στους Τούρκους διακινητές λαθρομεταναστών . Δηλαδή να κάνουμε την Τουρκία πλουσιότερη και να δεχτούμε και τους πράκτορές της που συντονίζουν τους εδώ ομόθρησκους λαθρομετανάστες . Άραγε οι παππούδες μας θα χαιρόταν αν τα έβλεπαν αυτά ;

-Ναί , και εμείς ήμασταν κάποτε μετανάστες αλλά ποτέ κανένας λαός δεν απεφάσισε με δημοψήφισμα ότι θέλει Έλληνες μετανάστες.

Η ηγεσία κάποιων χωρών , υπακούοντας στα κελεύσματα του ντόπιου κεφαλαίου,

κάλεσε τους έλληνες σαν φθηνούς εργάτες χωρίς να ρωτήσει τον λαό .

-Χρωστάμε ευγνωμοσύνη (ΑΝ υποθέσουμε οτι χρωστάμε ) μόνο στις χώρες που μας δέχθηκαν και οχι στο Πακιστάν (που είναι ο καλύτερος φίλος της Τουρκίας).

Επιπλέον , εμείς πήγαμε ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ. Δεν περάσαμε νύχτα τα σύνορα. Επομένως το δίκαιο είναι να επαναλάβουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ που συνέβησαν τότε για εμάς .

2) Μας λένε οι “αντιρατσιστές” : “Δεν είναι ηθικό να μένουμε αδιάφοροι στην δυστυχία των άλλων .Υπάρχουν τόσοι δυστυχισμένοι στον κόσμο . Έχουμε υποχρέωση να τους βοηθήσουμε !”
Απαντούμε :
-Το 80% της ανθρωπότητας ζεί στη φτώχεια και τη δυστυχία. Εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να τους σώσουμε όλους.Οποιοσδήποτε τίμιος “αντιρατσιστής” θα ξεκαθάριζε

δύο πράγματα : α) Πόσους μετανάστες μπορούμε να δεχθούμε β) Απο ποιές χώρες.

Αφού βεβαιωθείς οτι όντως χρειάζεσαι μετανάστες , πάς σε μια χώρα που μαστίζεται απο φτώχεια και λές :

Θα δεχτώ μετανάστες απο την χώρα σας με τους παρακάτω όρους :

# Κάτι διαφορές που έχουμε απο παλιά θα λυθούν όπως θέλω εγώ .Πχ αν κάποιοι σπάσαν ελληνικά μαγαζιά στα Τίρανα θα αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες πρώτα .

# Στον ΟΗΕ θα ψηφίζετε όπως βολεύει εμένα .

# Όσο καιρό φιλοξενώ μετανάστες απο τη χώρα σας θα έχω κάποια προνόμια ( πχ θα εισάγετε τα προϊόντα μου αφορολόγητα ή θα μου πουλάτε πρώτες ύλες μισοτιμής .

# Θα υποσχεθείτε εγγράφως οτι ΕΑΝ η Ελλάδα βρεθεί , στο μέλλον , σε κατάσταση φτώχειας και ΕΑΝ εσείς είστε ( τότε ) πιο πλούσιοι , θα δεχτείτε ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

Επειδή και οι πολιτικοί μας λένε τα ίδια με τους “αντιρατσιστές” ας απαντήσουμε και σ’ αυτούς : Οι πολιτικοί μας εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν οτι θα φροντίζουν για την ευημερία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού . Όχι του πακιστανικού ή του Αφγανικού . Για τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς υπάρχουν ΑΛΛΟΙ πολιτικοί . Ποιός σας εξουσιοδότησε ( κύριοι Έλληνες πολιτικοί ) να ασχοληθείτε με το θέμα της παγκόσμιας φτώχειας ; Εσείς αποτύχατε να λύσετε τα προβλήματα 10 εκατομμυρίων Ελλήνων . Θα σώσετε ένα δισεκατομμύριο φτωχούς άλλων χωρών ;

Έστω οτι υπάρχει κάποιος ο οποίος μαζεύει απο τον δρόμο κουρελήδες και αρρώστους και τους κουβαλά στο σπίτι του με κίνδυνο να αρρωστήσουν η γυναίκα και τα παιδιά του .
Μοιράζει την περιουσία του σε ξένους ζητιάνους ( που πιθανόν προσποιούνται οτι είναι φτωχοί ) βάζοντας σε κίνδυνο την ευδαιμονία των παιδιών του .
Δεν αμύνεται όταν τη νύχτα ξένοι αλήτες εισβάλλουν στο σπίτι του και σπάνε και ρημάζουν και κακοποιούν την γυναίκα και τα παιδιά του .

Αν η σύζυγος αυτού του ανθρώπου καταφύγει στα δικαστήρια θα κερδίσει το διαζύγιο ;
Φυσικά και θα το κερδίσει !
Ο δικαστής θα πεί “Κύριε , εκθέτεις την υγεία της οικογενείας σου σε κίνδυνο όταν κουβαλάς ξένους αρρώστους στο σπίτι .
Αθετείς βασικές υποχρεώσεις που δέχτηκες να επωμισθείς όταν παντρεύτηκες ( δηλαδή να νοιάζεσαι ΠΡΩΤΑ για την ευημερία και ασφάλεια της δικής σου οικογένειας και ΕΠΕΙΤΑ για την ευημερία του Σύμπαντος !)”.

Οι “αντιρατσιστές” θεωρούν δεδομένο ότι όποιος περνά νύχτα τον Έβρο είναι “κατατρεγμένος” , “αντιρατσιστής” και “διεθνιστής” . Αποκλείεται δηλαδή να είναι πράκτορας της Τουρκίας ; Αποκλείεται να είναι ληστής και δολοφόνος που έρχεται επειδή άκουσε οτι εδώ επικρατεί μπάχαλο και μπορείς να πλουτίσεις εύκολα με ληστείες ; Οι Αλβανοί που βρίσκονται εδώ αποκλείεται να είναι οι ΙΔΙΟΙ που έκαψαν τα ελληνικά μαγαζιά των Βορειοηπειρωτών το 1991 ; Οι Πακιστανοί ( 184 εκατομμύρια ) δεν μπόρεσαν να ανεχθούν μερικές ΧΙΛΙΑΔΕΣ Καλάς-Καφίρ ( οι οπαδοί της θρησκείας του ελληνικού Δωδεκάθεου ) και βάλθηκαν να τους εξισλαμίσουν δια της βίας . Τώρα που έρχονται εδώ φωνάζουν “Εκω ντικαιώματα !”

-3) Μας λένε οι “αντιρατσιστές” : Μην κατηγορείτε τους ξένους για την εγκληματικότητα . Τα πιό πολλά εγκλήματα γίνονται απο Ελληνες και όχι απο ξένους ”
Εδώ όμως εμείς θα ρωτήσουμε ΜΗΠΩΣ τυχόν ξέρουν να μας πούν :

α) Τί ποσοστό του πληθυσμού αποτελούν οι μετανάστες ;
β) Τί ποσοστό των εγκλημάτων γίνεται απο μετανάστες;
γ) Τί ποσοστό των εγκλημάτων γίνεται απο Ελληνες που έχασαν την δουλειά τους εξ αιτίας των μεταναστών ;

Αρχές του 2007 η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς εξέδωσε ένα εμετικό φυλλάδιο όπου μέσα σε διάφορες νεοεποχίτικες γελοιότητες παραδέχεται οτι το 30% των εγκλημάτων γίνεται απο αλλοδαπούς . Δηλαδή όταν το 10% του πληθυσμού διαπράττει το 30% των εγκλημάτων αυτό δεν είναι λόγος για να ζητάμε το διώξιμο των μεταναστών ; Όπως παραδέχονται λοιπόν οι νεοεποχίτες , εάν δεν είχαμε μετανάστες θα γινόταν το πολύ-πολύ 70 εγκλήματα ενώ τώρα γίνονται 100 . Μα απο το 70 εώς το 100 είναι αύξηση 42,8 % !!! Δηλαδή φέραμε 1.000.000 ( ή 2.000.000 ) μετανάστες , αυξήσαμε την ζήτηση και τις τιμές των τροφίμων κατά 10 % ( ή 20% ) , αυξήσαμε τα εγκλήματα κατά 42,8 % και καταφέραμε οικονομική ανάπτυξη κατα ΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΑΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ;;;!!! Μήπως κάπου πιαστήκαμε κορόϊδα ρε παιδιά ; ( Το οτι οι μετανάστες προκάλεσαν οικονομική ανάπτυξη μιάς εκατοστιαίας μονάδας αναφέρθηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 28-10-2006 ) . Ας δεχθούμε οτι είναι αλήθεια . Σε τί ποσό μεταφράζεται αυτό για τον καθένα μας ; Τί εννοούν όταν λένε πχ. οτι έχουμε ανάπτυξη 2% ; Ποιό είναι αυτό το αρχικό ποσόν που αυξήθηκε κατά 2% ; Ας υποθέσουμε οτι είναι το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν ( γύρω στα 27.000 ευρώ ετησίως ανά άτομο ) . Μια εκατοστιαία μονάδα σημαίνει αύξηση 270 ευρώ ετησίως για τον καθένα μας ! Αφ’ ενός μεν είναι γελοίο ποσόν , αφ’ ετέρου ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ δικές μας τσέπες ! Αυτά τα λεφτά (εάν όντως υπάρχουν ! ) πήγαν στις τσέπες λίγων . Δεν είναι υπερβολή να πούμε οτι οι μόνοι που ωφελήθηκαν οικονομικά είναι οι πωλητές συστημάτων συναγερμού !

Ας μιλήσουμε συγκεκριμένα : Τα Χριστούγεννα του 2005 φονεύθηκε μια νεαρή κοπέλλα στην Κέρκυρα και δύο αστυνομικοί απο έναν αλλοδαπό εγκληματία .
Ακόμη και εάν αυτοί ήταν ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , πιστεύω ότι η όποια ωφέλεια έφεραν οι αλλοδαποί εργάτες στην Ελλάδα εξατμίσθηκε με αυτούς τους φόνους . Κάποιοι άθλιοι πολιτικοί (όλοι αυτοί που λένε ότι είναι καλό πράγμα η πολυπολιτισμική κοινωνία ) θα βγούν και θα πούν ότι «οι πιο πολλές ανθρωποκτονίες γίνονται από Έλληνες» . Πιθανόν . ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ όμως θα ζούσαν τώρα εάν δεν είχαμε ανοίξει τα σύνορα στους ξένους . Τι θα πούν στα παιδιά που έχασαν τους γονείς τους ; «Ξέρετε , μπορεί η δική σας η ζωή να καταστράφηκε 100% αλλά χάρις στους μετανάστες ο πληθωρισμός στην Ελλάδα αντί να είναι 5% είναι μόνο 4% !!!» .

Και κάτι ακόμα : Μας λένε οτι δεν πρέπει να είμαστε ξενοφοβικοί και να αποδεχτούμε ( εμείς , οι πολλοί ) τις ισλαμικές συνήθειες των μεταναστών . Δεν θα ήταν πιό λογικό να ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ στα δικά μας ήθη ;

δ) Μήπως τα σοβαρότερα εγκλήματα (εισαγωγή ναρκωτικών , συμβόλαια θανάτου ) γίνονται κυρίως απο μετανάστες ;

4) Θα έχετε δεί την διαφήμηση που λέει “Βοηθήστε τον μικρό Χασάν να ριζώσει στην Ελλάδα”. Κανείς όμως δεν μας εξηγεί το ΓΙΑΤΙ .
Γιατί πρέπει ΕΜΕΙΣ να δεχθούμε τον μικρό Χασάν απο το Αφγανιστάν ;
Τα όπλα που σκότωσαν τους γονείς του τα έδωσαν στους Ταλιμπάν οι Αμερικανοί . Αυτοί να βοηθήσουν τον μικρό Χασάν . Εκεί πρέπει να πάει.

Ας εξετάσουμε όμως την ακραία και απίθανη περίπτωση οτι έχουμε ανάγκη τους μετανάστες. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που υπαγορεύει η κοινή λογική :

– Θα πάρουμε τους πιο έξυπνους , τίμιους και υγιείς.

– Οταν τελειώνει το ωράριο εργασίας τους δεν θα κυκλοφορούν όπου θέλουν αλλά θα μαζεύονται και θα κλείνονται σε ειδικά στρατόπεδα.

-Δεν θα δεχθούμε απο όλες τις χώρες μετανάστες αλλά μόνο απο αυτές που έχουμε συμφέρον να υποστηρίξουμε.

-θα υπάρχει δίκτυο εντοπισμού και στρατολόγησης των πιό “δεκτικών” ώστε (με τον κατάλληλο μισθό) όταν επιστρέψουν στην πατρίδα τους να δρούν σαν δικοί μας πράκτορες.

Ο Παπαθεμελής , που δεν βλέπει με καλό μάτι τους μετανάστες,

είπε πρίν καιρό ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση σκοπεύει να δεχθεί στα επόμενα

15 χρόνια 90 εκατομμύρια (!) μετανάστες για να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα.

Κυττάξτε τώρα το περίεργον του πράσγματος :

-Υπάρχουν τόσα εκατομμύρια άνεργοι στην Ε.Ε. . Η υπογεννητικότητα μειώνει τον πληθυσμό (και τους ανέργους). Γιατί αυτοί εισάγουν και άλλους εργάτες ;

Μόνο μην τολμήσει κανείς να πεί ότι χειάζεται η Ε.Ε. πληθυσμιακή ενίσχυση

για να μην κινδυνεύει από την Τουρκία ή την Ρωσσία !

-Ας πούμε ότι τα περί υπογεννητικότητας είναι ένα παραμυθάκι και στ΄ αλήθεια θέλουν σκλάβους για να αναλάβουν τις επικίνδυνες δουλειές που εμείς οι …αριστοκράτες δεν καταδεχόμαστε . τότε γιατί δεν φέρνουν Αργεντίνους , Πολωνούς ή Ρώσσους που και λευκοί είναι και χριστιανοί και δεν θα ξυπνούσαν τα ρατσιστικά αντανακλαστικά των ευρωπαίων (μην ξεχνάμε ότι οι “αντιρατσιστές” φοβούνται την αναβίωση του ναζισμού όσο τίποτα άλλο).

Κι όμως! Αυτοί επιμένουν να φέρνουν απο Αραπιά και Άφρικα μεριά .

Γιατί το κάνουν; Δύο εξηγήσεις υπάρχουν : Ή θέλουν μέσα στους μετανάστες να εγκαταστήσουν δίκτυα κατασκοπείας τρομοκρατών ( βάζεις τον κλέφτη στο σπίτι σου για να τον επιτηρείς καλύτερα !) ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! Διαλέγετε και παίρνετε !

Ζήσαμε χιλιάδες χρόνια ( μεχρι το 1990 ! ) χωρίς να χρειαζόμαστε ούτε Βουλγάρα οικιακή βοηθό ούτε Αλβανό οικοδόμο ούτε Πακιστανό σερβιτόρο . Αν τώρα δεν μπορούμε να επιβιώσουμε χωρίς αυτούς ας χαθούμε ! Δεν είμαστε άξιοι να πατάμε αυτό το χώμα !

5) Μας λένε οι “αντιρατσιστές” ότι από την φθηνή εργασία των μεταναστών έχουμε οφέλη .

Ωραία λοιπόν ! Μια φορά το μήνα όταν χρειαστούμε καθαρίστρια για το σπίτι θα την βρούμε πολύ φθηνή , αλλά :

-Η παρουσία π.χ. 10% μεταναστών στον πληθυσμό αυξάνει την ζήτηση τροφίμων και των κατοικιών (άρα και τις τιμές τους) κατά 10% όχι μια φορά το μήνα αλλά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !

-Οι μετανάστες μεταφέρουν ασθένειες και υπερφορτώνουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας (και τις τσέπες των φορολογουμένων –που κατά σύμπτωση είναι αποκλειστικά οι γηγενείς και όχι οι μετανάστες).

-Οι μετανάστες αυξάνουν την εγκληματικότητα είτε σαν δράστες είτε ,έμμεσα, ρίχνοντας στην ανεργία γηγενείς που καταφεύγουν στο έγκλημα για να επιβιώσουν .

-Οι μετανάστες αυξάνουν την ανεργία μεταξύ των γηγενών .

Ωραία λοιπόν ! Βρήκατε φθηνό κηπουρό για το γκαζόν σας αλλά κυττάξτε τι σας κόστισε :

-Πληρώνετε το φαγητό και το ενοίκιο ακριβότερα.

-Πληρώνετε επιπλέον φόρους για την υγεία και την αστυνόμευση .

-Κολλήσατε ηπατίτιδα από τον μετανάστη γείτονα (η Ελλάδα όντως έχει πρόβλημα ηπατίτιδας λόγω μεταναστών).

-Ξαναγοράσατε την οικοσκευή σας γιατί η παλαιά …έκανε φτερά κάποιο σαββατοκύριακο που λείπατε!

-Εκτός από τον εαυτό σας πρέπει τώρα να συντηρείτε και τα δύο παιδιά σας που δεν μπορούν να βρούν δουλειά.

-Κάποτε πηγαίνατε διακοπές με την σκηνή και κατασκηνώνατε όπου νάναι . Σήμερα δεν διανοείσθε κάτι τέτοιο . Αραγε πόσο αποτιμάται σε χρήμα αυτή η χαμένη πολυτέλεια ;

Κατά σατανικό τρόπο η μόνη διέξοδος στα οικονομικά σας βάρη είναι να χρησιμοποιείτε όλο και περισσότερο τις φθηνές υπηρεσίες των μεταναστών χειροτερεύοντας έτσι περισσότερο την κατάστασή σας !

Τελικά ποιος βγαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κερδισμένος από τους μετανάστες;

Ολη η ντόπια νομενκλατούρα που χρησιμοποιεί εργάτες στα εργοστάσιά της , πηγαίνει στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει το συνάχι της και ούτως ή άλλως χρησιμοποιεί σεκιουριτάδες για να φυλάξει τα παλάτια της .

6) Μας λένε οι “αντιρατσιστές” : “Οι μετανάστες χρειαζόταν γιατί οι γεννήσεις μειώνονται και δεν θα είχαμε εργάτες . Χωρίς εργάτες δεν θα είχαμε κρατήσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία και δεν θα μπορούσαμε να πληρώσουμε συντάξεις στους συνταξιούχους ” .

Ερώτηση : Δηλαδή πρέπει να πιστέψουμε οτι οι καλοί πολιτικοί μας απο πολλή έγνοια για τους ηλικιωμένους που θα έμεναν χωρίς σύνταξη (μετά απο 20 χρόνια ) έφεραν απο το 1992 μετανάστες !

Άς αποκαλύψουμε τα ψέματα που περιέχουν τα λόγια τους :

# Οι γεννήσεις μειώνονται αλλά ταυτόχρονα μειώνονται και οι θέσεις εργασίας γιατί έχουν διαδοθεί πολύ οι αυτοματισμοί και οι υπολογιστές . Γιατί τόσο άγχος για το εργατικό δυναμικό ;

# Εάν θέλουν εργάτες γιατί θέσπισαν την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ; Γιατί απορροφούν τόσους φοιτητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ενώ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ τόσους πολλούς πτυχιούχους ; Αυτοί που σήμερα φοιτούν στα ΤΕΙ δεν πρόκειται να βρούν δουλειά ποτέ πάνω στην ειδικότητα που σπούδασαν . Θα ήταν πολύ χρήσιμοι στο να μαζεύουν ροδάκινα , σπαράγγια , να δουλεύουν σαν σερβιτόροι και σαν οικοδόμοι. Γιατι στερούν ΤΟΣΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ;
(Προσθήκη 15-4-2007 : Σύμφωνα με στοιχεία της EUROSTAT που δημοσιεύθηκαν στο ΕΘΝΟΣ την 21-2-2007 , η Ελλάδα το 2004 είχε 1.983.000 μαθητές και σπουδαστές ! Τί τους θέλουμε τόσους πολλούς ; . Και τους μισούς μόνο να διώχναμε απο τα θρανία θα εξασφαλίζαμε εργατικό δυναμικό για όλες τις δουλειές και δεν θα είχαμε ανάγκη κανέναν μετανάστη ! (σήμερα έχουμε ένα ή δύο εκατομμύρια μετανάστες )

# Θα μπορούσαν να αφήσουν τους συνταξιούχους να πεθάνουν απο την πείνα ( οπως κάνουν και σε χιλιαδες άλλων Ελληνων) .

Θα μπορουσε η σύνταξη να κλιμακώνεται ανάλογα με το πόσα παιδιά απέκτησε ο καθενας (έτσι θα είχαν κίνητρο να κάνουν παιδιά )

Θα μπορούσαν να κάνουν γενναίες κρατήσεις στο μισθό και με τα λεφτά που θα μάζευαν να έδιναν ΓΕΝΝΑΙΑ επιδόματα για τα παιδια . Σήμερα βλέπουμε το παράδοξο (και άδικο ) ο άτεκνος και ανύπαντρος να παίρνει ίδιο μισθό με τον πολύτεκνο .

Θα μπορούσαν , με τις ίδιες γενναίες κρατήσεις , να δίνουν ουσιαστική στήριξη στις μητέρες ώστε όλες οι γυναίκες ( παντρεμένες και ανύπαντρες ) να μπορούν να αποκτήσουν παιδί χωρίς άγχος για τη συντήρησή του (όπως γίνεται στη Β. Ευρώπη όπου τα μισά παιδιά γεννιούνται απο ανύπαντρες μητέρες ) .

Αντί αυτών προτίμησαν τη χειρότερη λύση : Την εισαγωγή μεταναστών !

Και απο αυτή τη λύση προτίμησαν (τί περίεργο ! ) την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ : Την εισαγωγή ΕΓΧΡΩΜΩΝ μεταναστών ! Λες και δεν υπήρχαν Ρώσσοι , Πολωνοί καί Αργεντίνοι που είναι και λευκοί και χριστιανοί και θα αφομοιωνόταν χωρίς προβλήματα .

Και απο τη λύση “ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” προτίμησαν πάλι τη χειρότερη παραλλαγή : Αντί να δεχθούν όσους πέρασαν απο την πρεσβεία και έφεραν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγείας , ποινικού μητρώου , σπουδών κλπ. δέχθηκαν όσους πέρασαν νύχτα τα σύνορα !

Εδώ πρέπει να αναφέρω το κορυφαίο δόγμα βιωσιμότητας ενός ασφαλιστικού συστήματος ( και καλώ οποιονδήποτε οικονομολόγο να με διαψεύσει ) το οποίο λέει οτι “Λύση στο ασφαλιστικό πάντα υπάρχει αρκεί η ποσότητα τροφίμων που εξασφαλίζει η χώρα να επαρκεί άνετα για όλους “. Οι πολιτικοί χειροτέρεψαν το όποιο ασφαλιστικό πρόβλημα υπήρχε γιατί εισάγοντας μετανάστες μείωσαν την ποσότητα τροφής που αντιστοιχεί στον καθένα μας !

# Ενώ για όλα τα άλλα παίρνουν (οι καλοί μας πολιτικοί ) αποφάσεις με ορίζοντα 4ετίας , γι’ αυτό το θέμα πήραν αποφάσεις με ορίζοντα 20ετίας !

# Η ανάγκη για εργατικό δυναμικό προέκυψε την ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ που κατέρρευσε ο κομμουνιστικός κόσμος ( τί περίεργη σύμπτωση !) . Πρίν την κατάρρευση της Αλβανίας κανείς πολιτικός δεν είχε μιλήσει για ανάγκη εισαγωγής εργατών .

# Ειλικρινά πιστεύετε οτι αυτά τα 2.000.000 ξένων μεταναστών στην Ελλάδα είναι δηλωμένο στο ΙΚΑ και του γίνονται κρατήσεις στο μισθό υπέρ του ΙΚΑ ;

Μα εάν τους γινόταν κρατήσεις θα είχε λυθεί το ασφαλιστικό πρόβλημα . Δεν γίνονται όμως και γι’ αυτό εξακολουθούν να συζητούν το ενδεχόμενο αύξησης του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης !

Τί κρύβεται πίσω απο όλα αυτά τα ψέματα και τις ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ συμπτώσεις ;

Ιδού μιά εξήγηση :

Το εργατικό δυναμικό που έγινε διαθέσιμο μετά την κατάρρευση του κομμουνιστικού κόσμου έβαλε πονηρές ιδέες στο μυαλό των πολιτικών και των κεφαλαιοκρατών :

# Οι τρόφιμοι των φυλακών του κομμουνιστικού κόσμου θα μπορούσαν να γίνουν πρώτης τάξεως μπράβοι των κεφαλαιοκρατών για να “τακτοποιούν” κάποιους ενοχλητικούς που κάνουν κριτική στο σύστημα .

# Όλος αυτός ο έγχρωμος συρφετός θα δημιουργούσε μέσα στις χώρες εξαθλιωμένες και εχθρικές μειονότητες έτοιμες να δημιουργήσουν ταραχές όταν διατάξει ο Παγκόσμιος Τρομοκράτης του Λευκού Οίκου Ανοχής . Η συνταγή δοκιμάσθηκε και λειτούργησε τέλεια πρώτα στην Καλιφόρνια (πρωτοφανείς καταστροφές πριν απο λίγα χρόνια όταν τα κανάλια έδειξαν ξυλοκόπηση απο την αστυνομία κάποιου μελαψού κακοποιού ) και μετά στη Γαλλία όταν η αστυνομία σκότωσε δύο μελαψούς που προφανώς δεν ήταν “αγγελούδια” .

Οταν γινόταν οι ταραχές στη Γαλλία (Οκτώβριος 2005 ) ποιές εφημερίδες κυκλοφόρησαν εδώ με τίτλο “Στα πρόθυρα εξέγερσης οι αλλοδαποί στην Ελλάδα” ; Η “Ελευθεροτυπία” και το “Έθνος” ! Τα συμπεράσματα δικά σας !

Ο Μάρξ αντιγράφει απο το βιβλίο του Αππιανού “ΡΩΜΑΪΚΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ :
Οι πλούσιοι είχαν ιδιοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος της αδιανέμητης γ’ης . Και , επειδή λόγω των περιστάσεων πίστευαν πως θα τους έπαιρναν πια αυτή τη γή , αγόραζαν τα γειτονικά χωράφια των φτωχών , άλλα με την πειθώ , και άλλα πάλι τάπαιρναν με τη βία και έτσι καλλιεργούσαν πολύ εκτεταμένες γαίες αντί μεμονωμένα χωράφια . Στίς γαίες αυτές χρησιμοποιούσαν δούλους γεωργούς και βοσκούς , γιατί τους ελεύθερους ανθρώπους θα τους έπαιρναν απο τη γεωργία για τις εκστρατείες . Η κατοχή δούλων τους έφερνε συνάμα μεγάλο κέρδος , λόγω του ότι οι δούλοι έκαναν πολλά παιδιά και μπορούσαν να πολλαπλασιάζονται ακίνδυνα , επειδή ήταν απαλλαγμένοι απο τη στρατιωτική υπηρεσία . Έτσι οι δυνατοί γινόταν πάμπλουτοι κι όλος ο τόπος έβριθε απο δούλους . Αντίθετα , οι ιταλιώτες λιγόστευαν όλο και περισσότερο , επειδή κατατρύχονταν απο τη φτώχεια , απο τις εισφορές και τις εκστρατείες . Μα κι όταν έρχονταν χρόνια ειρήνης ήταν καταδικασμένοι σε αργία επειδή τη γή την κατείχαν οι πλούσιοι που χρησιμοποιούσαν δούλους γεωργούς αντί ελεύθερους . (ΚΕΦΑΛΑΙΟ , τόμος πρώτος , κεφάλαιο 24 , σελ 751-752 στην έκδοση της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ )
Σας θυμίζει καθόλου την σημερινή κατάσταση ;

ΤΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Μας λένε οι “αντιρατσιστές” : “Για το ίδιο έγκλημα πρέπει να επιβάλλεται ίδια τιμωρία” . Δηλαδή πρέπει οι Έλληνες και οι αλλοδαποί να τιμωρούνται παρόμοια όταν παρανομούν . Δείτε τί λογικοφανές ψέμα ! Ποιός απλός μεροκαματιάρης θα μπορούσε να το αντικρούσει ; ( Αν και κατά βάθος κάτι υποπτεύεται οτι δεν πάει καλά ) .
Νά και η ανασκευή αυτού του ψέματος : Έστω ένας Έλληνας κάτω απο την πίεση της φτώχειας αναγκάζεται να κλέψει . Για την πράξη του έχει ελαφρυντικά . Σε μια σωστή κοινωνία ή δεν επιτρέπεις νέο μέλος να γεννηθεί ή ΑΝ το επιτρέψεις φροντίζεις να μην του λείψει τίποτα απο τα αναγκαία . Η ελληνική κοινωνία κάθε άλλο παρά σωστή είναι . Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ έχει ευθύνη για τη φτώχεια του άλλου Έλληνα . Εμείς την οικοδομήσαμε αυτή την κοινωνία με τον ωχαδελφισμό μας και την αδιαφορία μας . ΕΜΕΙΣ φταίμε για την φτώχεια του οποιοδήποτε Έλληνα . Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη απο κάθε φτωχό Έλληνα αντί να τον τιμωρούμε .
Για την φτώχεια του μετανάστη όμως δεν φταίμε εμείς . Ο πατέρας του είχε κέφια και έσπερνε παιδιά . ΕΚΕΙΝΟΣ φταίει για τον υπερπληθυσμό στο Αφγανιστάν , στην Αλβανία και στο Πακιστάν . Αν λοιπόν ο μετανάστης ήρθε εδώ ( χωρίς να τον καλέσουμε , ως συνήθως ) οφείλει να είναι “Παναγία” . Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό για τυχόν παρανομία . Ο Νόμος πρέπει να είναι αμείλικτος με τους μετανάστες .

7) Το να βοηθήσουμε τους κατατρεγμένους αυτού του πλανήτη θα ήταν πανεύκολο : Ας ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό όπου ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ θα καταθέτει τον οβολό του και αυτά τα χρήματα θα στέλνονται στους φτωχούς ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ τους . Δεν θα χρειάζεται να πληρώσουν 5000 ευρώ σε Τούρκους διακινητές λαθρομεταναστών ! Θα τους μένουν τα λεφτά στην τσέπη και δεν θα αποχωρίζονται την οικογένειά τους !
Ας δούν ( οι “αντιρατσιστές” ) το παράδειγμα της κόρης του Μητσοτάκη ( της Αλεξάνδρας ) που ίδρυσε την ACTION AID : Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ προσφορές ( ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ) έσωσε ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ( ! ) παιδιά απο την πείνα σε πέντε ηπείρους ! Και όχι μόνο τα έσωσε απο την πείνα αλλά σήμερα ζούν με πολυτέλεια ! Ιδού λοιπόν η χειροπιαστή απόδειξη του αλτρουϊσμού των Ελλήνων . Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε ;

8) Στην πορεία τους οι “αντιρατσιστές” μοίρασαν χαρτάκια που έδειχναν νεοναζί με ξυρισμένα κεφάλια και σβάστικες και υπέρτιτλο “ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ” . Εδώ οφείλω να παρατηρήσω οτι αυτός που έκανε αυτά τα χαρτάκια μάλλον δεν ζεί στην Ελλάδα . Αυτοί που με έβλαψαν ήταν κάτι τύποι με πράσινους ανατέλλοντες ήλιους που μου τάξαν πλούτη και τελικά με βάλαν στο ΔΝΤ και ένας άλλος τύπος ( ένας ευτραφής ) που παρίστανε τον πρωθυπουργό νομίζω αλλά το έβαλε στα πόδια όταν είδε τα σκούρα και άνοιξε τον δρόμο στους άλλους ( με τους ήλιους ) . Πουθενά δεν θυμάμαι κανέναν με ξυρισμένο κεφάλι και σβάστικα !

9) Ένα άλλο φυλλάδιο έλεγε για έναν χρυσαυγίτη που τραυμάτισε σοβαρά έναν φοιτητή χωρίς να μας εξηγεί το γιατί . Μας έλεγε για έναν άλλο χρυσαυγίτη που μαχαίρωσε δύο αδέλφια χωρίς πάλι να μας εξηγεί το γιατί . Τέλος μας έλεγε για έναν τρίτο χρυσαυγίτη που σκότωσε 2 μετανάστες , άφησε ανάπηρο έναν άλλο και τραυμάτισε σοβαρά άλλους έξη . Και λοιπόν ; Αυτό θα το έκανε και ο οποιοσδήποτε ισραηλινός στρατιώτης άν αυτοί οι μετανάστες προσπαθούσαν να μπούν στην χώρα του . Γιατί δεν τον συμπεριέλαβαν στο φυλλάδιο . Αυτό θα έκανε ο οποιοσδήποτε Έλληνας στρατιώτης αν η Ελλάδα ήταν μια σοβαρή χώρα . Γιατί εγώ πρέπει να αντιπαθήσω ΕΙΔΙΚΑ τον χρυσαυγίτη ;
Αν θέλουν μπορώ και εγώ να κάνω μια λίστα με ΦΟΝΟΥΣ που διέπραξαν οι λαθρομετανάστες . Τους ενδιαφέρει ;

10) Ένα άλλο φυλλάδιο έγραφε “Απο τα 16 χρόνια της ζωής σου, θυμάσαι να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο η εκάστοτε κυβέρνηση ;”
Ερώτηση πρώτη : Απευθύνονται σε 16χρονους ; Δεν έχουν επιχειρήματα να πείσουν τους υπόλοιπους ; Αν δεν έχουν τότε η ιδεολογική τους κατάσταση είναι πολύ σοβαρή ( έως ανίατη ! )
Ερώτηση δεύτερη : Τα ίδια λέει και η Χρυσή Αυγή . Γιατί ένας 16χρονος να προτιμήσει τους “αντιρατσιστές” ;

11) Ένα άλλο φυλλάδιο των “αντιρατσιστών” έλεγε : “ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ ( στην ορθογραφία έχουν ακόμη αδυναμίες ! ) . ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ …! “
Τα ίδια λένε και οι “ρατσιστές” . Γιατί ένας 16χρονος να επιλέξει να καταταγεί στους “αντιρατσιστές” ;
Σε άλλο φυλλάδιο έγραφαν “ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ” . Σε ένα άλλο έγραφαν “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς” .

12) Στο ίδιο φυλλάδιο έγραφαν “ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ” . Προφανώς πήραν λεπτομερή συνέντευξη απο ΟΛΟΥΣ τους αστυνομικούς και κατέληξαν σε αυτό το αναμφισβήτητο επιστημονικά τεκμηριωμένο συμπέρασμα ! Άρα λοιπόν οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί ( που αποκαλύπτονται πού και που ) δεν είναι η εξαίρεση . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ! Επομένως και οι διεφθαρμένοι εφοριακοί δεν είναι η εξαίρεση . ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ . Άρα και οι διεφθαρμένοι καθηγητές , κρεοπώλες , βενζινοπώλες κλπ δεν είναι εξαίρεση . ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ! Άρα και οι δολοφόνοι λαθρομετανάστες δεν είναι εξαίρεση . ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !
Νομίζω ;

13) Ένα σύνθημα που ακούστηκε στην πορεία ήταν το “..Γιωργάκη , με ελικόπτερο θα φύγεις απο την Βουλή ” . Για φαντάσου ! Τα ίδια που λένε ( με μεγαλύτερο πάθος ) οι χρυσαυγίτες και οι λοιποί “ρατσιστές” . Μήπως ένας 16χρονος “αντιρατσιστής” πρέπει να σκεφθεί σοβαρά το ενδεχόμενο να βρίσκεται σε λάθος παράταξη ;

14) Στις αφίσσες των “αντιρατσιστών” γράφτηκε οτι θα έρθουν “αγωνιστές” απο Αθήνα , Θεσσαλονίκη , Βόλο , Κομοτηνή ( και φυσικά απο Καβάλα) . Κατά σύμπτωση “ξέχασαν” να αναφέρουν ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ . Δεν μπορώ να πιστέψω οτι αυτοί οι “προλετάριοι” , οι “αγωνιστές της εργατιάς” έχουν λεφτά για να πληρώνουν , απο την τσέπη τους, τέτοιες μετακινήσεις .
Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη λογικό είναι να έχουν πυρήνες “αντιρατσιστών” . Γιατί όμως και ο Βόλος , η Κομοτηνή και η Καβάλα ; Γιατί όχι η Καρδίτσα και η Λαμία ; Τί το ιδιαίτερο έχουν αυτές οι πόλεις ; Μήπως εκεί υπάρχει κάποιος ΝΤΟΠΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ που διοχετεύει τα χρήματα που έρχονται απο τον Τζώρτζ Σόρος ; Μήπως έχουμε μπροστά μας έναν νέο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ; Πληρωμένοι “κομιτατζήδες” τρομοκρατούν τον πληθυσμό , καίνε βιβλιοπωλεία και διοχετεύουν “αντιρατσισμό” . Πρέπει και εμείς να ενεργοποιήσουμε έναν καινούργιο ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ για να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά ! Φωτιά και τσεκούρι στους “κομιτατζήδες” !

15) Το Ράδιο Άλφα διαφήμισε την “αντιρατσιστική” πορεία με συνέντευξη κάποιου απο τους πρωτεργάτες . Δεν φιλοξένησε όμως συνέντευξη των “ρατσιστών” . Γιατί άραγε ;
Ακούστηκε οτι η “αντιρατσιστική” πορεία ήταν η απάντηση στο ξύλο που έφαγαν οι “αντιρατσιστές” την 30-1-2011 . Γιατί δεν το ομολογούν ανοιχτά ; Γιατί οι καθηγητές των ΤΕΙ παρουσιάστηκαν σαν διοργανωτές αλλά δεν ειπώθηκε αυτό στο ραδιόφωνο ; Γιατί στους καθηγητές των πανεπιστημίων – ΤΕΙ έχει πέσει τέτοια επιδημία “αντιρατσισμού” ; Λίγο περίεργο δεν είναι ;

Το Ράδιο Άλφα όταν παρουσίασε τον πρωτεργάτη των “αντιρατσιστών” είπε απλώς ο Ηλίας Ιωαννίδης . Δεν μας είπε ούτε απο που είναι , ούτε την ηλικία του , ούτε το επαγγελμά του , ούτε το επάγγελμα των γονέων του . Γιατί άραγε ;

Ο Ηλίας Ιωαννίδης είπε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης “ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΦΩΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ” . Εγώ έχω να προτείνω την επόμενη φορά να διοργανώσει πορεία υπέρ του οικοδόμου που έχασε την δουλειά του εξ’ αιτίας των λαθρομεταναστών οικοδόμων . Υπέρ ενός που βρήκε το σπίτι του ρημαγμένο απο “αγνώστους” . Υπέρ ενός βιβλιοπώλη της Αθήνας που το βιβλιοπωλείο του κάηκε απο “αντιρατσιστές” . Υπέρ ενός που είδε συγγενή του να δολοφονείται απο μετανάστες . Όλοι αυτοί ΔΕΝ έχουν δύναμη ! Πιστεύω οτι σύντομα θα εφαρμόσει αυτή την ιδέα μου διότι το Ράδιο Άλφα είναι ένας σταθμός που βάζει πάνω απ’ όλα την δημοκρατία !

Ο Ηλίας Ιωαννίδης είπε σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξής του “ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ” . Πολύ σωστά ! Η εγκληματικότητα , η ανεργία , η φτώχεια , οι αυτοκτονίες έχουν απογειωθεί . Δεν πρέπει να αδιαφορούμε ! Ο λαός απέχει απο τις εκλογές και οι κυβερνήσεις εκλέγονται απο τους “τρείς και τον κούκο” . ΑΥΤΟ είναι κάτι που δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους !

Ο Ηλίας Ιωαννίδης είπε σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ” εννοώντας προφανώς οτι αν τους δεχτούμε στην χώρα μας τους λαθρομετανάστες δημιουργούμε ένα σωρό δυσεπίλυτα προβλήματα ( εγκληματικότητα , ανεργία κλπ ) . Αφού λοιπόν κύριε Ιωαννίδη ομολογείτε οτι ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ , τότε ΜΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . Όταν θα έχετε μια λύση που ΔΕΝ θα έχει παρενέργειες , τότε παρουσιάστε την . Ως τότε ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ !

Ο Ηλίας Ιωαννίδης είπε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης “Το μεταναστευτικό είναι παγκόσμιο πρόβλημα” . Εδώ απορώ πώς ένας τόσο έμπειρος γεωστρατηγικός αναλυτής έπεσε σε τόσο μεγάλο λάθος . Διότι εισβολή μεταναστών συμβαίνει μόνο σε Ευρώπη , ΗΠΑ , Καναδά , Ν. Αφρική και Αυστραλία . Δεν εισβάλλουν μετανάστες ούτε στο Ισραήλ , ούτε στην Σαουδική Αραβία ( αν και είναι κοντά στο Πακιστάν και είναι και μουσουλμανική χώρα !) , ούτε στην Κίνα , ούτε στην Ρωσία , ούτε στην Ιαπωνία , ούτε στο Ιράν , Τατζικιστάν , Ουζμπεκιστάν , Κιργιστάν, Τουρκεστάν ,ούτε σε καμμία άλλη χώρα !

Το Ράδιο Άλφα διαφημίζει συχνά-πυκνά την δραστηριότητα που αναπτύσσει το στέκι “Σήματα Καπνού” . Δεν αναφέρει όμως οτι το εν λόγω στέκι μέχρι πρόσφατα ήταν σε ένα ταπεινό χώρο κάπου κοντά στην Δημοτική Αγορά . Πρόσφατα μετακόμισε σε πολύ “χλιδάτο” χώρο στην περιοχή των ίντερνετ καφέ πίσω απο το ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ . Γιατί άραγε ; Για να είναι κοντά στους αδέσποτους 16ρηδες απο ρημαγμένες οικογένειες λένε οι κακοί ρατσιστές . Για να βρίσκει “θύματα- οπαδούς” . Εγώ δεν τις πιστεύω αυτές τις κακίες των ρατσιστών . Είμαι σίγουρος όμως οτι το Ράδιο Άλφα ΣΙΓΟΥΡΑ θα ερευνήσει το ερώτημα “ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ;” .

16) Στιγμιότυπα της πορείας : Μπροστά πήγαιναν ντόπια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ( ή ΣΥΝ ή κάτι τέτοιο – δεν προλαβαίνω να πρακολουθώ τις διασπάσεις και επανασυγκολλήσεις τους ) . Μετά ερχόταν οι “αντιρατσιστές” . Μερικοί με μαύρες μαντήλες να κρύβουν το πρόσωπο (αυτό δεν έχει απαγορευθεί ; ) Μετά η ΚΟΕ ( Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος ) . Τώρα πώς γίνεται οι “αναρχικοί” θαυμαστές του Λάμπρου Φούντα να συνυπάρχουν με κομμουνιστές δεν μπορεί να εξηγηθεί με την λογική αλλά όλα είναι εφικτά αντί ενός λογικού χρηματικού τιμήματος .
Νεαρές κοπελίτσες με βαμμένα κόκκινα μαλλιά ( προφανώς για ιδεολογικούς λόγους ! ) υπήρχαν στην πορεία .
Ένας 16χρονος , με δεκάδες μεταλλικά καρφιά στο μπουφάν , έβαψε με σπρέϊ στο λευκό μάρμαρο “ANTIFA HOOLIGANS” . Προφανώς αφού διάβασε λεπτομερώς την ιστορία του ιταλικού φασισμού και το “ΑΓΩΝ ΜΟΥ” του Χίτλερ , διαμόρφωσε άποψη και απεφάσισε οτι η σωστότερη παράταξη είναι ANTIFA . Περνώντας μπροστά απο την Μητρόπολη έγραψαν με σπρέϊ “ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.” . Μετά απο αυτή την πρωτοφανή “επαναστατική” πράξη οι μέρες της Εκκλησίας είναι μετρημένες !

ΑΝΤΥΠΑΣ ΑΝΤΙΠΑΠΑΡΑΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

 1. Ανώνυμος

  Πρέπει:
  α) επειγώντως να μπλοκάρουμε την άφιξη
  λαθρομεταναστών στην γή μας!
  β) να διώξουμε τους μή έχωντες νόμιμα δικαιολογιτικά
  γ) να εντοπίσουμε τους θρησκευτικά και πατριωτικά
  φανατισμένους απο αυτούς και να τους απελάσουμε
  και αυτούς!
  δ) να μετρήσουμε πόσα νόμιμα κεφάλια απέμειναν στην
  πατρίδαμας
  ε) να υπολογίσουμε πόσους απο αυτούς δυνάμεθα να αντέξουμε σαν οικοδεσπότες
  ζ) να απελάσουμε και τους τυχόν περισεύωντες
  η) να ενημερώσουμε (ώς οφείλουμε) την διεθνή κοινότητα για τα ανωτέρω ήδη πεπραχθέντα.
  θ) να κοινοποιήσουμε σε όλες τις ανθρώπινες μάζες
  οτι πλέον δέν τους συμφέρει κάι να τολμήσουνε το επιχείρημα λαθρομετανάστευσης των προς την Ελλάδα!
  ΖΗΤΩ Η ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ!

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Εγραφε λεει το πανο οτι οι παππουδες μας ηταν μεταναστες? τι λενε ρε οι προδοτες? η ελλαδα ειναι πατριδα τους εφυγαν απο ενα κομματι ελληνικο την μικρα ασια οπου ηταν οι εστιες τους και ηρθαν σε ενα αλλο κομματι της ελλαδας δεν ειμαστε λοιπον προσφυγες σαυτην τη χωρα,ειναι και αυτη πατριδα μας το καταλαβατε αριστερα σκουληκια? δεν πηγαμε στον πακισταν στην ελλαδα ηρθαμε που ειναι και αυτη πατριδα μας,ενταξει οχιες?

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΚΗ ΠΟΡΕΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ!
  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΓΚΤΗ.
  ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΑΝΑΛΟΓΑ..
  ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ!

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *